Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kopjethee

Lid
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

22 Uitstekend

Over Kopjethee

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gelderland
 • Interesses
  Alles om het leven zo leuk mogelijk te maken
 1. Mr. Gold, nu je over een sleutel schrijft, popt er een oud kinderliedje op in mijn hoofd en blijft irritant aanwezig nu ;-) Witte zwanen, zwarte zwanen! Wie gaat er mee naar Engeland varen? Engeland is gesloten De sleutel is gebroken Is er dan geen timmerman Die de sleutel maken kan? Laat doorgaan Laat doorgaan Wie achter is moet voorgaan!
 2. Dankjewel voor deze supertip!
 3. Geweldig om Dick weer eens te zien alwaar hij rotsvast voor staat: preppen. Tussen de regels door vertelt een mijnheer dat heel NL. met gemak gevoed kan worden wanneer de grenzen totaal gesloten zouden zijn. Hij illustreert zijn betoog door terloops te vertellen dat er wèl problemen zouden kunnen ontstaan in die overgangsfase.... Laat dat nu juist ook een reden zijn waarom ik prep. Uit hoofde van de functie van deze mijnheer laat hij het wel uit zijn hoofd om alarm te slaan. Maar... Een goed verstaander heeft genoeg aan een half woord. Preppen dus!
 4. Was afgelopen zaterdag bij de Sligro. Dit plaatje geschoten! Nog niet zover dat ik insecten heb gekocht. Wel geïnteresseerd?[ATTACH]2912[/ATTACH]
 5. Welnu, voor de geïnteresseerden in complot theorieën wil ik ook William Cooper (Bill Cooper) noemen. Net zoals Alex Jones was hij een radio host en zeker prettig om naar te luisteren en te lezen en een ware wake-up call vind ik zelf. Zijn boek "Behold a pale horse" kun je vrij downloaden en al zijn radioshows staan in mp3 op de site: http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/ Cooper is vermoord in november 2001, krap twee maanden na 9/11. Interessant om ook de radio uitzendingen nog te beluisteren die rondom de dagen van 9/11 opgenomen zijn.
 6. Lees ik daar nu een advies om tandenstokers en flosdraad te gebruiken? Ook die zijn tegenwoordig gedrenkt in fluoride.... Check de kleine lettertjes op de verpakking! Wat een moeite moet ik doen om dat spul zonder fluoride tegenwoordig op de kop te tikken. Net zoals die tandenragertjes... Ook weer voorzien van fluoride!!!! En is het toevallig niet zo dat door het slijmvlies in onze mond dat fluoride supersnel wordt opgenomen in de bloedbaan? Voor mij in ieder geval een high alert voor wat betreft fluoride! Not done in mijn bekkie! Poets met Marseille of Alepzeep of Kruidvat zonder fluor pasta!
 7. Laten we 21-12-12 gewoon lekker vieren! Het gaat tenslotte wel om een ander en heel lang en nieuw tijdperk wat mag gaan komen. En wel met een nieuwe bewustzijnsvorm wanneer ik zo al het leesvoer tot mij mag nemen wat hierover onlangs allemaal is verschenen. Afijn, ik geloof het allemaal wel, maar voor mij is het belangrijk wat ik zelf kan ondernemen m.b.t. diverse scenario's. En in het ergste geval bij wijze van spreken: "Als de hemel valt, dan zijn we allemaal dood toch..." Preppen houdt nooit op lijkt mij, ook niet na de 21e van deze maand. Het is je longterm fysieke en mentale backup. In go
 8. Complimenten! Prettige stem, realistische beelden en een nuchtere kijk op de Nederlandse Prepper.
 9. Bedankt @Stalker! Goede docu! Sluit veel meer aan bij mijn gevoel van preppen.
 10. Dat zou je wel denken, maar de azijngeur neutraliseert vrij snel. Je spoelt het uit met water. Eigenlijk net zoals je wasverzachter vervangt met azijn. De was ruikt daarna neutraal. Net zoals je haar daarna. Voor de geur kun je naderhand een druppeltje lavendelolie door je haar kammen bijvoorbeeld.
 11. Baking soda doet het haar gelijk een beetje oplichten. Of ook haar wassen met Marseille- of Alepzeep. Daarna naspoelen met azijn voor een mooie glans en zachtheid van je haar. Een super gezichtslotion voor alle huidtypen: appelazijn! Moet je eens kijken hoe je huid opknapt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...