Ga naar inhoud

Kopjethee

Lid
 • Items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gelderland
 • Interesses
  Alles om het leven zo leuk mogelijk te maken

Kopjethee's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

22

Reputatie

 1. Geweldig om Dick weer eens te zien alwaar hij rotsvast voor staat: preppen. Tussen de regels door vertelt een mijnheer dat heel NL. met gemak gevoed kan worden wanneer de grenzen totaal gesloten zouden zijn. Hij illustreert zijn betoog door terloops te vertellen dat er wèl problemen zouden kunnen ontstaan in die overgangsfase.... Laat dat nu juist ook een reden zijn waarom ik prep. Uit hoofde van de functie van deze mijnheer laat hij het wel uit zijn hoofd om alarm te slaan. Maar... Een goed verstaander heeft genoeg aan een half woord. Preppen dus!
 2. Was afgelopen zaterdag bij de Sligro. Dit plaatje geschoten! Nog niet zover dat ik insecten heb gekocht. Wel geïnteresseerd?
 3. Lees ik daar nu een advies om tandenstokers en flosdraad te gebruiken? Ook die zijn tegenwoordig gedrenkt in fluoride.... Check de kleine lettertjes op de verpakking! Wat een moeite moet ik doen om dat spul zonder fluoride tegenwoordig op de kop te tikken. Net zoals die tandenragertjes... Ook weer voorzien van fluoride!!!! En is het toevallig niet zo dat door het slijmvlies in onze mond dat fluoride supersnel wordt opgenomen in de bloedbaan? Voor mij in ieder geval een high alert voor wat betreft fluoride! Not done in mijn bekkie! Poets met Marseille of Alepzeep of Kruidvat zonder fluor pasta! Als extraatje wat bakingsoda (natriumbicarbonaat) en oilpulling voor wat extra extra verzorging wanneer ik dat weer nodig acht! Vertel mijn tandarts niet dat mijn verzorging op deze wijze geschiedt! Zolang ik van hem verneem dat mijn gebit ok is en dat mijn tandvlees in een goede conditie verkeert heb ik een heerlijk binnenpretje voor mezelf. Ik zal hoe dan ook fluoride altijd bewust proberen te mijden.
 4. Complimenten! Prettige stem, realistische beelden en een nuchtere kijk op de Nederlandse Prepper.
 5. Bedankt @Stalker! Goede docu! Sluit veel meer aan bij mijn gevoel van preppen.
 6. Dat zou je wel denken, maar de azijngeur neutraliseert vrij snel. Je spoelt het uit met water. Eigenlijk net zoals je wasverzachter vervangt met azijn. De was ruikt daarna neutraal. Net zoals je haar daarna. Voor de geur kun je naderhand een druppeltje lavendelolie door je haar kammen bijvoorbeeld.
 7. Baking soda doet het haar gelijk een beetje oplichten. Of ook haar wassen met Marseille- of Alepzeep. Daarna naspoelen met azijn voor een mooie glans en zachtheid van je haar. Een super gezichtslotion voor alle huidtypen: appelazijn! Moet je eens kijken hoe je huid opknapt.
 8. @GeTi: om jou maar even te citeren: Ik hoop dat er door andere preppers ook wordt gereageerd. Nu jij dit zo schrijft valt me opeens in dat ik jouw uitspraak heel gemakkelijk als hamsteren kan beschouwen. In dit geval zoveel mogelijk (reacties) verzamelen van mede forumgenoten om mogelijk een bepaalde gemoedsrust bij jezelf te creëren. Preppen is denk ik een veel ruimer begrip en niet ontstaan vanuit schaarste of sterker nog zoals ik bij jou lees uit angst, maar voornamelijk meer uit zelfredzaamheid.
 9. Altijd plezierig informatief om naar Gerald Celente te luisteren, zo ook wat hij over preppen te melden heeft en neemt als voorbeeld natuurrampen zoals recentelijk Sandy en dat preppers goud en zilver kopen met daarbij ook zijn toekomstverwachting op de goud- en zilverprijzen.
 10. Mr. Gold, zojuist de uitzending beluisterd. Goede info, lekker 'down to earth' en een sterke trigger hopelijk voor de non-preppers wanneer toch even en passant verteld wordt dat de mogelijkheid zich kan voordoen dat er niet meer gewinkeld of gepind kan worden. Chapeau!
 11. Complimenten Dick! Voor de nog non-prepper wereld een ware eye opener denk ik! Helder, duidelijk en een no-nonsence houding! Zeker ook je houding t.o.v. het niet gebruiken/verzamelen van wapens als prepper, juist nu de uitzendingen van DD preppers veelal de indruk wekken bij de non prepper wereld dat die wapens de doorslaggevende factor zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...