Ga naar inhoud

borg2

Lid
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

borg2's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. ik vraag me alleen af of die kerel daar nog wel zit. Als dat zo is, moeten ze die een job geven om special forces op te leiden.
 2. Doet me beetje denken aan de "Witte Dood". Uiteindelijk durfden de Russen niet meer langs dat bos passeren en hebben ze er zelfs artilleriegranaten in gezwierd. http://nl.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4 Wat ik vreemd vind is dat hij niet meer slachtoffers maakt. Klopt toch ergens iets niet.
 3. Ik vraag me af of dit iets waard is: http://www.proki.org/pet-safe.htm
 4. http://www.madeinmetropool.be/nieuws/consept-brengt-brandstofcel-naar-particuliere-woning/?utm_source=gva&utm_medium=link&utm_campaign=homepage_blokonder
 5. Een koopje. http://www.gva.be/nieuws/in-de-rand/aid1386062/familie-zoekt-overnemer-voor-atoomschuilkelder-van-15-meter-2.aspx
 6. militariabeurs van ciney: gasmaskers met hopen en voor alle budgetten.
 7. zeg, het is misschien geen slecht idee om een bepaald instapmodel te kiezen en een groepsaankoop te overwegen? Dat scheelt aardig wat centjes. Iemand interesse?
 8. hé, IR filters op koplampen? Feitelijk nog geen slecht idee. Een snelle scan op het web deed me zien dat ze daar nog niet aan gedacht hadden, behalve dan bij de high end auto's met nachtvisie. Maar dat is een soort van coating op de lamp waardoor je nog altijd normale lichtschijn produceert naast het IR spectrum.
 9. zolang je maar onthoudt dat je je eerste liters en laatste liters van je eigen stook weggooit. Die opdrinken is namelijk dodelijk. ^^
 10. jup, same here. En snuit naar straatkant bij het parkeren.
 11. zeg, ik herinner me net dat er vroeger aan de M1 carbines een klein flesje olie hing. Die dingen hingen gewoon aan de buitenkant van het geweer, door weer en wind. Sloten goed af hoor. http://whatacountry.com/enfieldoiler-1.aspx
 12. ik was op de wapenbeurs van Ciney dit weekend en daar werden er spotgoedkoop verkocht. Ze waren in zeer goede staat. Als je wilt kan ik je de contactgegevens van de verkoper bezorgen. Hij heeft geen site, doet zoiets meer als hobby.
 13. Amerikaans stockhuis in Emblem (België) verkoopt die spotgoedkoop. Net nog 50 meter gekocht.
 14. Ik zou eerst een advocaat raadplegen vooraleer hieraan mee te doen.
 15. het is uiteindelijk een feuerhand geworden. 3.59 euro in het Amerikaans Stockhuis te Lier. Niet slecht als backup voor langere pannes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...