Ga naar inhoud

Zer0Day

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  127.0.0.1
 • Nieuwsbrief
  Ja

Zer0Day's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Een BOL heb je als noodlocatie wanneer er gevaar dreigt bij je woning. Daar ga je dus heen om gevaar te vermijden. Als jouw BOL onveilig blijkt te zijn, ga je daar zeker NIET naartoe, want dan zoek je het gevaar juist op. Jammer voor je spulletjes die je daar hebt, maar veiligheid komt voor alles. Zorg er dus ook voor dat niet al jouw spulletjes zich op 1 locatie bevinden.
 2. Hier ook nog een leuk artikel i.v.m. Windows X: https://sites.google.com/site/whywaitwithw10/home Persoonlijk ben ik niet van plan om te upgraden naar om het even wat. Ik ben tevreden van mijn huidig OS (W7) en alles werkt hier goed. If it's not broke, don't fix it.
 3. Verschil prijszetting BE markt t.o.v. NL. Jammer maar helaas. Op deze shop zijn het immers ook de officiële richtprijzen, hetgeen niet kan opgelegd worden aan de complete online winkels. Conclusie: vergeet die actie maar. NL online winkels zijn stukken interessanter.
 4. Vanuit illegaal standpunt zou ik hypothetisch allereerst beginnen met de zichtbaarheid te beperken door een omheining of dergelijke te plaatsen. Illegale bebouwing wordt bijna steeds ontdekt na het klikken van een jaloerse buur of dergelijke. Er zit echt geen ambtenaar hele dagen satellietbeelden te bekijken in de hoop ergens een illegale bebouwing te vinden. Maar toch blijf ik dit een dom idee vinden. Het risico (boete, verplicht alles afbreken,...) weegt volgens mij niet op tegen de voordelen. Persoonlijk zou ik opteren voor een caravan of motorhome. Iets dat aanzien wordt als voertuig en niet als 'bebouwing'. Het grote voordeel van die caravan is dat je je steeds naar een andere locatie kan verplaatsen met al je hebben en houden indien dat nodig blijkt.
 5. Die terroristjes hoeven echt niet samen met de vluchtelingen binnen te glippen. Die hebben hun nationaliteit nog hier bij ons dus die nemen gewoon het vliegtuig terug naar 'huis'. De meesten van die kerels zijn hier trouwens al veel langer: hier geboren of reeds jaren geleden geïmmigreerd.
 6. Te laat! Maar men baas kon er best om lachen (nadat hij eerst wat binnensmonds had overgegeven...)
 7. Die ervaring van Damios vind ik alvast geen positieve reclame. Als je iets besteld, verwacht je ook om dat product te krijgen en niet iets anders. Verder vind ik het huidig aanbod te beperkt. Er ontbreken heel wat zaken die andere prepperwebwinkels wel aanbieden. Bij aankoop van verschillende zaken koop ik liever alles op 1 site i.p.v. op verschillende. Doe iets aan deze opmerkingen en ik geloof dat dit best wel een geduchte concurrent voor de bekendere webwinkels kan worden.
 8. Ik vind dit een heel leuk draadje. Inderdaad zijn die nationale campings (hoe heet het ook weer) al een leuk initiatief om mensen uit het wereldje wat beter te leren kennen en om eventueel met sommigen een nauwere band te ontwikkelen. Het zou mooi zijn als je dit ook in je persoonlijke kennissenkring (vrienden, buren,...) zou kunnen opbouwen. Tenslotte geloof ik dat, wanneer het er op aan komt, het die mensen zijn waar je sneller mee zal/kunt een groep vormen. Hier ga ik dan wel uit van een bug-in natuurlijk. Iets wat, door het lezen van deze topic, ook in men gedachte komt: communicatie. Zolang alles goed gaat, kunnen we lekker verder keuvelen op dit forum. Maar wanneer de uitwerpselen de waaier raken, zit de kans er in dat het medium "internet" niet langer bestaat. Dus waarom geen alternatief afspreken om ook dan in contact met elkaar te kunnen blijven? Iets zoals een afgesproken radiofrequentie voor de preppers waardoor men elkaar hulp kan bieden? Ik begrijp wel dat niet iedereen het budget heeft om zo'n dure zendinstallatie aan te kopen (mezelf inclusief), maar het is mss wel een ideetje om over na te denken.?
 9. Wij zijn (als beginnende urban preppers) ook aan het uitkijken voor een alternatief om op te koken. Koken op gas lijkt ons het beste alternatief. Alleen vind ik die grote gasflessen zo onhandig om in de keuken aan zo'n Campingaz "ish" toestel te hangen. Wat raden jullie aan? Tips voor een specifieke aankoop?
 10. Hey, leuke tip van die shaker zaklamp. Moet ik zeker eens bekijken! Heb je een idee hoeveel Lumen zo'n ding produceert? Want dat vind ik wel belangrijk.
 11. In onderstaand artikel wordt er verwacht dat de goudprijs in 2016 zal dalen: https://www.goudstandaard.com/citi-verwacht-lagere-goudprijs-in-2016 Anderzijds lijkt het me, gezien de grafiek van de laatste 5 jaar toch nog vrij interessant om nu wat goud aan te kopen: Wat denken jullie? Kopen of wachten?
 12. Ervan uitgaand dat we dus zonder batterijen zitten, vind ik een zaklamp die enkel oplaadbaar is d.m.v. zonnecellen toch net iets te beperkt. Daarom geef ik liever de voorkeur aan eentje met zonnecellen en die opwindbaar is. Mijn voorkeur gaat (momenteel) uit naar de Barracuda van Powerplus
 13. Prachtige serie die je zeker aan het denken zet. Ondertussen zijn ze bezig met de opnames van seizoen 2. Ik kijk er alvast naar uit!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...