Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Predator

Lid
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

37 Uitstekend

Over Predator

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Heel erg jammer dat het forum stopt, maar er ontstaat vast wel weer een nieuw forum, hopelijk net zo goed als dit..... Mr Gold, Dr Prepper en alle mods bedankt voor jullie enorme inzet! Met de huidige ontwikkelingen in de wereld, hebben we juist nu behoefte aan een goed forum, om goed te kunnen preppen voor SHTF. Nogmaals iedereen bedankt voor de bijdragen!
 2. Net als je denkt dat je er vanaf bent, komt het ineens heel dichtbij:( Toch nog maar even wachten met het te koop zetten van de Ebola pakken:)
 3. @The Barber gefeliciteerd !!! Leuke actie met bloedstollende ontknoping;)
 4. Ze zijn met inmiddels meer dan 100.000 man. Geschiedenis herhaalt zich helaas maar al te vaak. Kijk maar eens naar het lijstje oorlogen dat in het verleden is gevoerd. Als er niet keihard wordt ingegrepen, dan staan ze over een paar jaar op het binnenhof. Wat die dirty bomb betreft, daar hoeven ze in tytsjerksteradiel en omstreken niet bang voor te zijn, de grote steden uiteraard wel. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_and_war
 5. Nee, het valt reuze mee. Ik snap ook niet dat er al 16000 mensen besmet zijn.........
 6. Eerste Ebola patient is nu in Nederland.................geland op Schiphol http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/eerste-ebolapatient-voor-verpleging-nederland Ebola patient komt straks aan in Utrecht ! Gulfstream III : http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/12/uitbraak_ebola_in_nederland.html
 7. Het risico voor hulpverleners om besmet te raken is groter. Wereldwijd zijn 600 hulpverleners besmet geraakt. De gewone burger zal er hopelijk geen last van krijgen.
 8. 2 besmettingen in Dallas, allebei inmiddels genezen verklaard. In Madrid raakte 1 verpleegster besmet, ook genezen. Check this: http://www.nytimes.com/interactive/2014/07/31/world/africa/ebola-virus-outbreak-qa.html?_r=0
 9. Nou maar hopen dat de Nederlandse hulpverleners niet besmet raken zoals in Dallas en Madrid......
 10. Buiten de Eelde CTR is bij een vlieghoogte van 300m, vrij van obstakels een videorange mogelijk van 889 meter.
 11. Fors meer ebola gevallen in Sierra Leone http://www.nu.nl/buitenland/3944348/fors-meer-ebola-gevallen-in-sierra-leone.html
 12. Het wordt steeds leuker.............. http://nos.nl/artikel/2006704-gegoochel-met-ebola-cijfers.html
 13. Aantal ebola slachtoffers ineens veel hoger.... De WHO kan het niet allemaal meer bijhouden... http://www.theguardian.com/world/2014/nov/29/ebola-infections-west-africa-16000 "The number of deaths is more than 1,000 higher than the figure issued by the WHO just two days ago, but it is thought to include deaths that have gone unreported in the weeks or months since the outbreak began. Most of the new deaths were recorded in Liberia."
×
×
 • Nieuwe aanmaken...