Ga naar inhoud

Flex

Lid
 • Aantal items

  123
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Flex won de laatste dag op 7 december 2015

Flex had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Wordt Hongarije in 2015
 • Nieuwsbrief
  Ja

Flex's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

172

Community reputatie

 1. Lol, erg grappig, nu nog hopen dat het officieel bekend wordt op zerohedge :-) Je kan niet genoeg false flags hebben in deze wereld, houdt het draaiend
 2. Jammer, maar te begrijpen. Ik zie deze Preppers-beweging als een van de voorvechters voor verandering in de maatschappij die hard nodig is, dus het zal een gemis zijn. Bedankt voor het harde werk om dit te realiseren, en success met de volgende stappen!
 3. Voor wie nog twijfelt om de stap naar het buitenland te maken vanwege baan of andere (financiele) factoren, zie hier een interessant verhaal hoe je kan maximaliseren op 400m2, je hebt dus niet veel grond nodig om zelfvoorzienend te zijn, en je houdt nog geld over ook (afh. van hoeveel je er voor krijgt) http://www.freedomunity.pw/deze-familie-verbouwd-2721-kg-aan-voedsel-op-400m2-en-verdient-er-e18373-per-jaar-ermee/ @Piroska heeft dit ook reeds bewezen in Hongarije, maar het voorbeeld in dit artikel/video gaat nog een stap verder. Land is erg goedkoop in Hongarije (maar ook in Spanje en Portugal), dus pak je biezen, op naar het buitenland :-)
 4. Iedereen op dit forum is wakker (zeker meer dan gemiddeld), en bedankt voor de tip (zal het zeker lezen), mijn vraag was slechts, wil je dit "elke" dag tot je nemen, je wordt er namelijk niet vrolijk van, maar het kan een soort hobby zijn om het te volgen. Maar goed, ik zal erover ophouden, ik was slechts nieuwsgierig gezien de vele verwijzingen naar zerohedge e.d.
 5. Ik reageerde op de comment "wat is jouw taak, NOS journaal kijken, enz..." , alsof dat de automatische conclusie als ik vraag of het lezen van zerohedge elke dag een hobby is. Ik lees soms ook de andere media, maar twijfel over de vele voorspellingen (die meestal niet uitkomen). Het viel mij gewoon op dat dit vaak terugkomt op dit forum, vandaar mijn vraag. Ik ben mij bewust van de slechte kanten van het huidige systeem, maar realiseer mijzelf ook dat je hier weinig invloed op hebt, en dat het het dagelijks lezen van doom-voorspellingen en "false flag" voorspellingen, niet direct meer inzage levert voor je eigen leven. Althans, dat is mijn interpretatie, het kan best dat voor anderen, dit heerlijke kost is die energie oplevert, en het daarom ook graag uitdragen (zoals in dit forum).
 6. Jammer dat je zo negatief reageert, je neemt het dus persoonlijk op. Ik gaf juist de positieve kanten van de Preppers-beweging aan (mijn intepretatie), en ik gaf ook aan dat je meer kan doen (en zeker niet NU.nl bekijken). Tuurlijk, ik heb ook een oog op meer Media dan mainstream-media, maar je moet ook begrijpen wie achter zerohedge zitten, en wat zij willen bereiken. Feit is dat je meer controle hebt over het "voorbereiden", wat positief is, dan het lezen van zerohedge (en vglb).
 7. @frankheuv Frank, wat vind je van de "Blije Bank", zie http://www.deblijeb.nl/thuis.html, dat lijkt een goed (burger-)initiatief, wellicht wat naief in doelstellingen, maar wel positief. Ze willen een rechtvaardig systeem in Nederland, beginnend met het geld-systeem (deels Full-reserve met lage risico). De bank moet dienend worden aan de maatschappij, i.p.v. andersom dat wij slaven van de bank worden. Het lijkt een goed initiatief, hoop dat ze het lukt.
 8. Is het nou een soort hobby om die "false flag" en doom-voorspellingen elke dag te volgen? Kan mij niet voorstellen dat je daar vrolijk van wordt. In mijn beleving is de Preppers beweging juist iets positief, in de zin van "als je het systeem niet kan veranderen, dan bereid je voor om calamiteiten te doorstaan", m.a.w. focus op het voorbereiden (= positief, heft in eigen handen), versus focus op doom-websites (zoals zero-hedge) die het vaak toch niet kunnen voorspellen (kijk maar eens in deze thread, hoeveel foute voorspellingen er waren). Er is ook een 2de positive kant, en dat is je aansluiten bij burger-initiatieven die proberen het systeem van onderaf te veranderen (vele voorbeelden). Ook dat geeft energie, en sluit aan bij het "voorbereiden" aspect van de Preppers-beweging. Ik vroeg het mij gewoon af, niks persoonlijk.
 9. Dat de Elite de situatie in stand wil houden, geloof ik graag, maar dat geldt ook voor velen (wij zelf) in de westerse wereld versus de "developing world". Ook wij in de westerse wereld hebben belang dat de opkomende landen in het gareel blijven, zodat onze privileges en pensioenen in stand blijven. Daarnaast is er een opkomende Fintech revolutie gestart, en zie je dat er aan alle kanten de bank-sector disrupt wordt, en dat raakt de elite. Maar goed, als de elite te veel geraakt wordt, dan starten ze well een crisis of een oorlog, zodat ze de zaak weer in handen krijgen.
 10. Goede keuze! Andere manier van leven, meer natuur, schonere lucht, vriendelijkere mensen, minder stress, wellicht eigen voedsel verbouwen, etc..Ik zie dit steeds vaker gebeuren (al dan niet in de planning of reeds de stap genomen), en je hoeft niet krankzinnig hiervoor te sparen, aangezien deze nieuwe manier van leven vaak samen gaat met een lager budget (doordat men minder gaat consumeren, ook slimmer zelf dingen regelt, enz..)
 11. Het zal eerst slechter gaan, voordat het tij keert. We zijn al op weg naar 11 Miljard mensen rondom 2050, dit is al bijna niet meer te stoppen. En voor degene die hopen op een nasty virus, vergeet het maar, de acceleratie in genetisch manipuleren en medicijnen, zal voldoende zijn om een heuse epidemie te stoppen. Ook voedsel-voorziening, het klopt door klimaat-verandering zal vruchtbaar grond verdwijnen, maar ook hier is technologie ver, zodra energie richting "zero costs" gaat om te produceren (ik verwacht veel van zonne-energie), dan kan ook zoet water goedkoop geproduceerd worden, en theoretisch woestijnen groen gemaakt worden. Wat kan het afremmen: WWIII wellicht (niet ondenkbaar, helaas), maar ik verwacht niks van wereldwijde programma's door overheden, enz..en bottom-up processen (spontane acties door groepen mensen), mogelijk in westerse wereld, maar de rest van de wereld wil eerst groeien in de sociale klassen (lees: consumeren). Dus, eerst zal het slechter gaan, als we de 2 graden opwarming voorbij zijn (wellicht rondom 2050), en klimaat nogmeer uit balans raakt, wellicht dan dat de mens tot inzicht komt
 12. Bedankt voor jouw analyze, en ik ben het in grote delen met je eens. Zo'n Vincent bank lijkt wat omslachtig, terwijl Uphold meer simpel en neutraal lijkt, en ook meer ge-ent op transacties support. Ik geloof dat ze ook een debit kaart gaan launchen, dan is het helemaal mooi! Nogmaals bedankt!
 13. Er is nog zo'n bank : https://europacbank.com/ en zij zijn ook een "fysieke" bank. Uphold is een shell-bank (je blijft gekoppeld aan je main account bij een commerciele bank, zoals ING). Maar de lage kosten voor transfers en protectie zijn interessant.
 14. Bedankt Frank, zeer interessant, ga dit zeker bekijken!
 15. Verhuren van een huis of apartement kan nog 5% rendement behalen (natuurlijk afh van lokatie en aankoopprijs), niet geheel zonder risico maar minder dan gokken op de beurs
×
×
 • Nieuwe aanmaken...