Ga naar inhoud

Pastazeef

Lid
 • Aantal items

  63
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pastazeef

 1. Ik heb er behoorlijk lang naar moeten zoeken maar wat ik nu heb zijn zongedroogde zieweer kroosjes weet even geen merknaam komt uit China dacht ik. Die Chinese supermarkt zit in Eindhoven vlak bij het voetbal stadium van PSV. Trouwens of topic las net iets over hondevoer wat jij mogelijk ook interesant vind; http://www.earth-matters.nl/11/6377/verborgen-nieuws/foodwatch-dierenvoer-leidt-tot-alledaags-dierenleed.html
 2. Chinese toko in eindhoven verkoopt diverse soorten ziewier. En Alice die sushi vellen ziewier zijn geroosterd en dat is niet goed voor je hond beter is natuur gedroogd (krijgt mijn hond).
 3. Ik heb een aantal winkels in Belgie onderzocht en in die winkels ontdekte ik dat al de goedkoopste flessen water fluoride toegevoegd hadden. En ja dat staat op het etiket inclusief waarschuwing niet geschikt voor kinderen tot 7 jaar (in ultra kleine letters).
 4. In Belgie 26 cent voor een 1,5 liter fles, geen statiegeld maar je krijgt hier in nederland wel 25 cent voor de lege fles. Probleempje die flessen zitten vol met fluoride bijvoegingen.
 5. Dit lijkt me ook handig; http://www.tellurex.com/products/power.php Die Tpod5 lijkt me wel praktisch. Anders dit; http://www.niburu.nl/innovatie/afrikaanse-tieners-presenteren-aggregaat-op-urine.html
 6. Verwacht je nu een oorlog? Is dat het enigste wat je te binnen schiet als je het woord soldaten hoort? Vanuit het beschreven perspectief kan ik 1000 & 1 redenen bedenken hoe dit negatief/onwenselijk gezien kan worden. Dat het jaarlijks is betekend niet automatisch dat er geen aandacht aan besteed mag/kan worden. Hoeveel jaarlijkse events zijn ieder jaar volgens excact dezelde regels/omstandigheden?
 7. Over landen en schulden aan banksters; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt Iran nr 81 @ 31 december 2010* *estimate Algemene persoonlijke schulden; http://www.economist.com/content/global_debt_clock
 8. http://rolfscurrenciesblog.blogspot.nl/2012/06/global-hyperinflation-can-never-happen.html
 9. Die film is door de cia opgezet net als Macgyver...net als in het echt LOL
 10. Das niet echt goed nieuws. Zou mij niets verbazen als de Syrische rebellen dit express gedaan hebben om de regering er de schuld van te geven. Zodra die Hitlerly Clinton ergens in de buurt komt vallen er doden:(
 11. In de US gaan meer soldaten door zelfmoord dood als door combat activiteiten & ongelukken tesamen:(
 12. Hier heb je een link van 2011 toen ze het bijgesteld hadden van 2500 naar 1000; http://www.bloomberg.com/news/2011-12-22/italy-attempts-to-kick-the-cash-habit-as-monti-cracks-down-on-tax-evaders.html Hier uit 2012 over 2013; http://alternativeeconomics.wordpress.com/2012/09/11/cash-transaction-in-italy-to-be-banned-over-e50-in-next-2-3-years/ http://www.silverdoctors.com/italy-to-ban-cash-transactions-over-e50-in-2013/
 13. LOL in Nederlands heb je gelijk maar op mijn bijl staat Sweden:)
 14. Ik leef niet zo bij de datum. Zo merk ik bv meestal aan de gesloten winkel deur dat het kerstmis is:)
 15. Het gedeelte van onnodig pijn laten lijden kent iedere dierenliefhebber toch (inslapen/afmaken dierenarts). Zelfde principe zou, in shtf situatie, bv ook voor mensen, inclusief mezelf, van toepassing kunnen zijn. Kan je wel vertellen dat men hond heel hoog in men prioriteiten lijst staat (hond = familie).
 16. Mijn oudere hond heeft een speciaal dieet, vis met groente en fruit, brokken "are no good" helaas. Ik heb wel een 15 kilo zak hondevoer als reserve maar ik hoop het rond de tht datum aan het asiel te schenken. Dieet is nodig ivm arthrose (500gr vis, kiwi, broccoli, aardappelen, appel, olijf olie, zeewier, knoflook & 2 toevoegingen n.l. gelatinaat en iets voor de ogen/spieren). Werkt ontzettend goed met normaal hondevoer roesten haar gewrichten volledig vast.
 17. In Italie mag je maximaal 500 euro cash betalen & dat is met ingang van 1 januari 2013 aangepast naar 50 euro. Een van de Scandinavische landen heeft ook van dit soort regels ik dacht Sweden.
 18. Mijn bankrekening geeft 0% rente. Spaarrekening geeft 2% (de laatste keer dat ik er naar keek iig).
 19. Hij was by backpackingforever inclusief een tijdelijke promo korting en volgens mij was dat de reden dat ze die ingekocht hadden. Denk niet dat die enkel opnieuw in voorraad moet komen anders hadden ze hem nog wel in de catalogus staan (als tijdelijk uitverkocht).
 20. http://www.liff.nl/geen-schoon-drinkwater-meer-katadyn-pocket-professional-waterfilter-maakt-vervuild-water-veilig-drinkwater-p-511.html
 21. Die truuk met de fles sterke drank in die serie vond ik wel doordacht:)
 22. Katadyn heeft toch een handmatige omgekeerde osmose pomp? http://www.robwink.nl/index.php?load=katadyn 799 euro
 23. Hier is het volle debat, 6 september j.l., in de Balie met Nigel Farage; http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/09/nigel-farage-in-de-balie.html Mischien zou ik zelfs wel gaan stemmen indien de man in de NL politiek zat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...