Ga naar inhoud

Pastazeef

Lid
 • Aantal items

  63
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pastazeef

 1. Ik heb er behoorlijk lang naar moeten zoeken maar wat ik nu heb zijn zongedroogde zieweer kroosjes weet even geen merknaam komt uit China dacht ik. Die Chinese supermarkt zit in Eindhoven vlak bij het voetbal stadium van PSV. Trouwens of topic las net iets over hondevoer wat jij mogelijk ook interesant vind; http://www.earth-matters.nl/11/6377/verborgen-nieuws/foodwatch-dierenvoer-leidt-tot-alledaags-dierenleed.html
 2. Chinese toko in eindhoven verkoopt diverse soorten ziewier. En Alice die sushi vellen ziewier zijn geroosterd en dat is niet goed voor je hond beter is natuur gedroogd (krijgt mijn hond).
 3. Ik heb een aantal winkels in Belgie onderzocht en in die winkels ontdekte ik dat al de goedkoopste flessen water fluoride toegevoegd hadden. En ja dat staat op het etiket inclusief waarschuwing niet geschikt voor kinderen tot 7 jaar (in ultra kleine letters).
 4. In Belgie 26 cent voor een 1,5 liter fles, geen statiegeld maar je krijgt hier in nederland wel 25 cent voor de lege fles. Probleempje die flessen zitten vol met fluoride bijvoegingen.
 5. Dit lijkt me ook handig; http://www.tellurex.com/products/power.php Die Tpod5 lijkt me wel praktisch. Anders dit; http://www.niburu.nl/innovatie/afrikaanse-tieners-presenteren-aggregaat-op-urine.html
 6. Die film is door de cia opgezet net als Macgyver...net als in het echt LOL
 7. In de US gaan meer soldaten door zelfmoord dood als door combat activiteiten & ongelukken tesamen:(
 8. Het gedeelte van onnodig pijn laten lijden kent iedere dierenliefhebber toch (inslapen/afmaken dierenarts). Zelfde principe zou, in shtf situatie, bv ook voor mensen, inclusief mezelf, van toepassing kunnen zijn. Kan je wel vertellen dat men hond heel hoog in men prioriteiten lijst staat (hond = familie).
 9. Mijn oudere hond heeft een speciaal dieet, vis met groente en fruit, brokken "are no good" helaas. Ik heb wel een 15 kilo zak hondevoer als reserve maar ik hoop het rond de tht datum aan het asiel te schenken. Dieet is nodig ivm arthrose (500gr vis, kiwi, broccoli, aardappelen, appel, olijf olie, zeewier, knoflook & 2 toevoegingen n.l. gelatinaat en iets voor de ogen/spieren). Werkt ontzettend goed met normaal hondevoer roesten haar gewrichten volledig vast.
 10. Hij was by backpackingforever inclusief een tijdelijke promo korting en volgens mij was dat de reden dat ze die ingekocht hadden. Denk niet dat die enkel opnieuw in voorraad moet komen anders hadden ze hem nog wel in de catalogus staan (als tijdelijk uitverkocht).
 11. http://www.liff.nl/geen-schoon-drinkwater-meer-katadyn-pocket-professional-waterfilter-maakt-vervuild-water-veilig-drinkwater-p-511.html
 12. Die truuk met de fles sterke drank in die serie vond ik wel doordacht:)
 13. Hitchcock's "Lifeboat" vind ik ook wel in de catogory vallen. http://www.imdb.com/title/tt0037017/
 14. Net wat afleveringen gezien. Het is duidelijk een amerikaanse serie veel wapens en ook een paar vreemde vogels zoals bv een New York brandweerman die een super vulcaan uitbarsting, yellowstone, wil uitzitten in zijn flat in NY. Wil het niet neersabelen tijdens het bekijken van 4 afleveringen ook nogal wat dingen geleerd zoals bv het maken van briketten uit oud papier maar duidelijk usa serie.
 15. http://malaysiabay.org:6081/s/?q=preppers&category=0&page=0&orderby=99 Beter als tv...
 16. Het liefst had ik nog een extra optie voor vervoer namelijk een kano ook handig om te reizen met bagage (onder bepaalde omstandigheden).
 17. Opzich heb ik wel met zwaardere rugzakken gelopen maar de auto is wel een van de mogelijkheden. Het zal er allemaal van afhangen wat de shtf veroorzaakt. Ik heb ook een slee gebouwd waar ik wieltjes onder kan zetten of anders met de fiets en fiets kar. Bovendien ben ik niet alleen met als gevolg dat wij de lasten kunnen verdelen.
 18. Ik heb ook kleding bij waarmee ik indien nodig meerdere lagen kan opbouwen en als het moet neem ik men hot tent mee weegt 15 kilo is te sjouwen & kan je alles drogen wat je wilt. In bepaalde scenario's kan ik mogelijk geen kachel stoken andere scenarios mogelijk weer wel (in de nacht bv ver in de bossen). Of ik de kachel ook mee ga nemen weet ik eigenlijk niet weegt 6 kilo ofzo, tent dan nog iets van 9 kilo, en in men tentipi kan ik ook open vuur stoken. Waarschijnlijk neem ik de kachel mee en dump die zodra ik besef dat ik overladen ben:) Grt Pastazeef
 19. Fjallraven barents parka, fjalraven g1000 broek sneldrogend synthetische onderkleding en goede bergschoenen met wollen sokken &natuurlijk een goede muts en das. Is winter uitrusting maar kan ook in betere weersomstandigheden gebruikt worden.
 20. Heb je geluk gehad ik heb het 3 dagen later besteld en heb nu nog niet eens een track & trace nr.
 21. Precies daarom koop ik met CC gelijk gratis verzekering voor een half jaar.
 22. Deze is waarschijnlijk zuiniger; Makkelijk te verbouwen tot woonwagen.
 23. Dit is mijn idiale bug out vehicle; Je hebt de 10 en 30 ton versies beide zijn amfibisch verkrijgbaar 4 aangedreven tracks die zo breed zijn dat je ermee over moeras kan rijden. Worden gebruikt in oa Siberie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...