Ga naar inhoud

JHaas

Lid
 • Items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

JHaas won de laatste dag op 8 april 2022

JHaas had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JHaas's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

7

Reputatie

 1. Door automatisering hoef je dan zelf niet je auto van de lader te halen zodra het bewolkt wordt?
 2. JHaas

  Bunker

  RevBunker Contact
 3. Ik sla mijn water zo schoon mogelijk op, maar niet steriel of met chloor. Persoonlijk ga ik er liever van uit dat al mijn water gefilterd of gekookt moet worden als ik het nodig heb. Scheelt weer in het rouleren, gokken of iets drinkbaar is, spelen met chemicalien en houdbaarheidsdata. Alles in opslag behandel ik als ik het nodig heb als vuil water.
 4. Ik verzamel wel goede boeken, omdat ze geen stroom of iets anders nodig hebben, en je ze altijd nog kan eten of verbranden, maar blanco velletjes preppen? Wat ga je printen als SHTF, en zijn er niet zat bedrijven die toch een enorme voorraad hebben die je zo nodig jezelf toe zou kunnen eigenen? Ik verzamel dan weer enorm veel slijpschijven en vijlen omdat ik die zelf niet kan maken, maar wel goed kan gebruiken om andere dingen mee te maken. De grote vraag is wat "goud" waard is als de maatschappij verandert...
 5. als je op amazon of prep webshops kijkt zie je veel dezelfde met zo'n waardeloos zonnepaneeltje. Rond de 35-50 euro allemaal. de merknaam of type weet ik niet, ik ben geen zoekmachine.
 6. De chef cuisinne hier had laatst allerhande meel en bloem gekocht op internet bij een website die iets met 'noten' in de naam had. De prijzen waren veel beter als de supermarkt of de sligro. Ik kan evt. naar een etiket zoeken.
 7. Inslaan: - Kippen - Geitjes - Moestuin - Broeikas - Veel vrieskisten - Eigen werkplaats
 8. Wij hebben die maar dan elektrisch. Inmaakketels werken allemaal op hetzelfde principe, dus dat ga ik hier niet helemaal natypen. Ik heb het zelf maar 1 keer gedaan, dat valt niet onder mijn klusjes. Als je engels kan kun je op youtube echt veel vinden over wecken (canning)
 9. Is het niet zo dat een faraday kooi ook werkt als de delen (genoeg) overlappen zonder goede geleiding zoals een minutiekistje of een metalen kast?
 10. Is het nu wel volLedig? Armoede begint een probleem te worden wat onderschat is, maar zelf een gasmasker maken kost ook tijd en geld. Als je niks te makken hebt hoef je je voorlopig niet echt druk te maken over een gasmasker lijkt me.
 11. En loop ook niet met 45 meter goeie tape een set/podium af, dan krijg je ook problemen. Ik ben overgestapt op lichtblauw, zodat ik zie waar mijn tape blijft,
 12. Voor wie is dit, en wat heb ik er aan?
 13. Ik heb wel eens voor iemand een replica geigerteller gemaakt die ging kraken bij magnetische velden. Met een Geiger–Müller buis zou je deze voor radioactieve straling kunnen gebruiken. De klant wilde alleen zelf niet bestraald worden, dus is voor magnetisme gekozen. De meeste electronica kwam van ebay, ik heb vooral de buitenkant nagemaakt. Het prijskaartje kwam wel in de buurt van een vrij proffesionele dosimeter, dus wat dat betreft was de replica zeer realistisch.
 14. Zoek eens voor de grap naar afbeeldingen van een wolfs angel, en negeer alle wo2 gerelateerde content. Schijnbaar kun je alles wat graag dingen in een keer inslikt vangen met een dergelijke contraptie.
 15. Ten eerste welk mes? Ten tweede, kun je niet beter een nieuw handvat aan je mes maken? Dan kun je er nog wat mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...