Ga naar inhoud

gevak

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gevak

  1. Mooie plaatsen en terrassen genoeg la roche en ardenne /malmedy/hotton/houffalize/enz. Wandelen kan je overal voor uitgezette route's en door de veen gebieden de natuurcentrum de botrange hoge venen http://www.botrange.be/watervallen van coo tevens een heel sport,survivalcentrum http://www.CooBike.be. De grotten van Remouchamps de langste ondergrondse boottocht ter wereld http://www.grottes.be. Voor de meiden puzzleplanet http://www.puzzleplanet.be dan heb hier devalkart met verschillende voertuigen de skipiste af http://www.devalkart.be voor de mindere dagen hier is bijna alles overdekt action en fun center burg reuland http://www.eastactioncenter.be. Kanovaren kan op alle grote rivieren daar in de buurt de ourthe en bij coo ook. Fietsen ook overal informeer bij bureau de toerisme voor route's in de buurt en verder. Musea de meeste zijn oorlog museums/natuur museum de botrange en natuurlijk de plaatselijke bier museums info bureau de toerisme. Zo hoop jullie een beetje op weg geholpen te hebben mocht je hier in de buurt komen en hebt trek in een bak koffie of een pint mag je gerust langs komen maar stuur dan even een pm dan geef ik het adres dit geldt ook voor tom 666 want die zit bij jullie in de buurt heb ik begrepen.
  2. Ik weet niet wat jullie interesses zijn maar la roche en ardenne is een leuke plaats met een mooie burcht/dierentuin en in de hoofdstraat een mooi museum. Hier bij ons heb je de hoge venen natuurpark enz. Je kan het beste naar een bureau de toerisme gaan daar kunnen ze je alles vertellen en kan je ook kaarten en folders krijgen van hoe of wat.
  3. Dan zitten jullie een uurtje bij mij vandaan.
  4. Kijk is op azalp.be chalets/vakantiehuizen zijn wel van hout maar worden ook nog naar eigen wensen aangepast.
  5. Een beetje vorst kan geen kwaad ik heb al jaren potten zo staan de weckpotten zijn vrij dik. En de potten die ik in de vriezer heb staan is ook nooit wat mee gebeurt. Maar zal het deze winter testen door een pot in mijn hout/materiaal schuur te zetten 1 met alleen water en 1 die vacuum getrokken is. Want hier bij mij kan het goed vriezen dus kijken wat er gebeurd.
  6. Weckpotten kunnen tegen vorst heb ze zelf met uien en knoflook in de vriezer staan gaat perfect. Ik ben zelf ook aan het experimenteren en heb veel op deze site gevonden http://www.weckenonline.eu Misschien hebben jullie er ook wat aan.
  7. Kijk is op http://www.weckenonline .eu ik was zelf ook aan het zoeken om meerdere dingen te wecken/invriezen en vond deze site staat verschrikkelijk veel op ook het inmaken van vlees. Tevens heleboel links en recepten misschien heb je er wat aan.
  8. Als je elektrisch wil verwarmen je hebt ook van die spiralen die je in een kop water zet ook zijn er waterkokertjes te koop deze zijn 12volt.
  9. Kijk is bij een camping/caravanshop daar heb je dissel bakken kant en klaar van polyester in allerlei maten en die zijn niet te duur.
  10. De zelfde is te koop bij askari http://www.angelsport.de 23 euro. Daar koop ik veel vis en jacht spullen.
  11. Ik heb mijn houtkachel met oven en kookplaat gekocht bij houtkachel-amsterdam.nl Zondags besteld en betaald en woensdag stond ie voor de deur. Alles per mail en perfect behandeld en afgehandeld. En een grote sortering ikzelf heb de prity fm was 429,- inclusief bezorging. Hopelijk heb je er wat aan succes.
  12. Bedankt maar het is wel aan te raden om te kopen.
  13. Merk dat je er veel van afweet had een zelfde vraag maar die heb je nu al voor mij beantwoordt. Ik heb een set G7 aangeboden gekregen voor een mooie prijs met alles erbij hij is gemodificeerd 3w/20km ik zou graag weten of dat klopt. Vast bedankt.
  14. Klopt helemaal ik ben ook een gereedschap freak ook alleen kwaliteit en het voordeel als je het goed gebruikt is het voor het leven. Doe ook alles zelf en dan bewijst goed gereedschap zich.
  15. Je bedoeld haynes boeken ik koop ze vaak bij http://www.asn .nl boeken anders op haynes.com
  16. Sorry hoor ben niet zo bijdehand met een computer en kon communicatie niet vinden. Dit is allemaal nog vrij nieuw voor mij.
  17. Weet niet of dit al een keer geplaatst is walkie talkies voor iedereen. De walkietalkiestore.be je hebt al een setje voor 35 euro. Zag zelfs een Motorola set 8km voor 75 euro/midland set 10km 119 euro en nog veel meer.
  18. Ben ik helemaal met je eens maar dat is meer voor s'avonds bij het kampvuur. Want alcohol onttrekt vocht uit het lichaam.
  19. Apparaat heeft geen stroom nodig. De siroop is lang houdbaar en uit 1 flesje komt 12 liter fris a 5euro.
  20. Dat bedoel ik ook als je lange tijd op het zelfde heb geteerd dan doet verandering van spijs [op]leven.
  21. Heb gisteren een soda club aangeschaft als het water je neus uitkomt en je effe wat anders wil. Apparaat werkt op koolzuur patronen geen stroom nodig alleen water en siroop. Uit een flesje siroop komt 12 liter frisdrank er zijn verschillende smaken. Te bekijken op soda stream be/nl/de. Maar zou even goed rondkijken kan zomaar100 euro schelen per winkel. Ik zelf heb hem bij de plaatselijke electro gekocht was in de soldes van 74,95 voor 49,95. gevak.
  22. Had het zelf ook gewoon in de originele verpakking in krat met deksel bewaard wel koel en donker. Was niet muf of wat dan ook gewoon goed eten.
  23. Gewoon proberen heb zelf laatst rijst gemaakt die was 15 jaar oud en daar mankeerde niks aan en smaakte goed. En gewoon bewaard in de originele verpakking wel donker opgeslagen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...