Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

gevak

Lid
 • Aantal items

  50
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

47 Uitstekend

Over gevak

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Mooie plaatsen en terrassen genoeg la roche en ardenne /malmedy/hotton/houffalize/enz. Wandelen kan je overal voor uitgezette route's en door de veen gebieden de natuurcentrum de botrange hoge venen http://www.botrange.be/watervallen van coo tevens een heel sport,survivalcentrum http://www.CooBike.be. De grotten van Remouchamps de langste ondergrondse boottocht ter wereld http://www.grottes.be. Voor de meiden puzzleplanet http://www.puzzleplanet.be dan heb hier devalkart met verschillende voertuigen de skipiste af http://www.devalkart.be voor de mindere dagen hier is bijna alles overde
 2. Ik weet niet wat jullie interesses zijn maar la roche en ardenne is een leuke plaats met een mooie burcht/dierentuin en in de hoofdstraat een mooi museum. Hier bij ons heb je de hoge venen natuurpark enz. Je kan het beste naar een bureau de toerisme gaan daar kunnen ze je alles vertellen en kan je ook kaarten en folders krijgen van hoe of wat.
 3. Dan zitten jullie een uurtje bij mij vandaan.
 4. Kijk is op azalp.be chalets/vakantiehuizen zijn wel van hout maar worden ook nog naar eigen wensen aangepast.
 5. Een beetje vorst kan geen kwaad ik heb al jaren potten zo staan de weckpotten zijn vrij dik. En de potten die ik in de vriezer heb staan is ook nooit wat mee gebeurt. Maar zal het deze winter testen door een pot in mijn hout/materiaal schuur te zetten 1 met alleen water en 1 die vacuum getrokken is. Want hier bij mij kan het goed vriezen dus kijken wat er gebeurd.
 6. Weckpotten kunnen tegen vorst heb ze zelf met uien en knoflook in de vriezer staan gaat perfect. Ik ben zelf ook aan het experimenteren en heb veel op deze site gevonden http://www.weckenonline.eu Misschien hebben jullie er ook wat aan.
 7. Kijk is op http://www.weckenonline .eu ik was zelf ook aan het zoeken om meerdere dingen te wecken/invriezen en vond deze site staat verschrikkelijk veel op ook het inmaken van vlees. Tevens heleboel links en recepten misschien heb je er wat aan.
 8. Als je elektrisch wil verwarmen je hebt ook van die spiralen die je in een kop water zet ook zijn er waterkokertjes te koop deze zijn 12volt.
 9. Kijk is bij een camping/caravanshop daar heb je dissel bakken kant en klaar van polyester in allerlei maten en die zijn niet te duur.
 10. De zelfde is te koop bij askari http://www.angelsport.de 23 euro. Daar koop ik veel vis en jacht spullen.
 11. Ik heb mijn houtkachel met oven en kookplaat gekocht bij houtkachel-amsterdam.nl Zondags besteld en betaald en woensdag stond ie voor de deur. Alles per mail en perfect behandeld en afgehandeld. En een grote sortering ikzelf heb de prity fm was 429,- inclusief bezorging. Hopelijk heb je er wat aan succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...