Ga naar inhoud

fingerss

Lid
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door fingerss

 1. Dit soort figuren zijn ook geen preppers maar een gevaar voor zichzelf en de gemeenschap waarin zij wonen. Dat zij uit hun bedje worden gelicht is alleen maar toe te juichen. Geeft ook een signaal af van: preppen is ok, maar verval niet in het extreme.
 2. Voor verstokte rokers wel ja. Ben zelf blij dat ik na 25 jaar roken er nu al weer 15 jaar vanaf ben.
 3. Noodgedwongen wat tuingereedschap moeten aanschaffen maar zodra alles geasfalteerd is maak ik alles schoon en bewaar ik het als toekomstig ruilmiddel.
 4. Mijn vorige woning was een appartement op 1 hoog. Nu een hoekwoning met voor-, zij-, en achtertuin. Wat heb ik mij daar op verkeken. Had het geljik bij de verhuizing moeten laten asfalteren! Wat een ellende zo.n tuin. Heb dus geen groene vingers dus een moestuin is ook niet aan mij besteed. Kippen en konijnen en een paar biggen zou nog wel leuk zijn maar alstublief geen gewroet in de grond voor mij.
 5. De mensheid is te verdelen in: schapen, schaapherders en wolven. Ik ben een wolf.

 6. @Dick Berts, 2 weken geleden jouw boekje ontvangen via bol.com en direct gelezen. Het SAS boekje had ik al maar die van jouw kan ik bestempelen als mijn 1e Prep boekje. Het was die €12,50 meer dan waard.
 7. Moet ook nog een ID halen (had ik nog niet) en mijn paspoort is ook al verlopen. Dure grap bij elkaar.
 8. Is wel behoorlijk aan de prijs moet ik zeggen. Als mijn BOL nou in het hoge noorden was zou ik zeggen, OK, dan spaar ik nog even door. Maar ik ga toch echt de andere kant op.
 9. Vorig jaar een stroomuitval gehad. Wel kaarsen en een zaklamp in huis maar geen verwarming. Dus zoek nu een gas- of petroleumkacheltje. Oh ja, ook nog een paar goede laarzen. Canadese ducks ofzo.
 10. @frank1964, @backschless, Bedankt voor de vlotte info.
 11. Geen idee wat dunne of dikke bleek is. Kan iemand een merknaam geven?
 12. Ben weer eens aan het nachtbraken en zag dus de aankondiging. Vanaf 11 september 2012 gaat er weer een nieuwe serie van Doomsday Preppers van start op NatGeo zender. Ben benieuwd wat we weer te zien krijgen en meer nog wat we er nog van kunnen leren.
 13. Ga naar http://www.conrad.nl en ga onderaan de site naar ManCave. Hier staan leuke gadgets en DIY onderwerpjes. Site is een beetje macho maar daar moet je maar doorheen prikken. Kwam o.a. deze link tegen. http://mancave.conrad.nl/regenzomer-gratis-water-met-je-diy-opvang-en-filtersysteem/ In de gauwigheid zag ik ook de onderwerpen: bergruimte met een verborgen deur, maak je gezicht onzichtbaar met een ledpet en zelf een schuilkelder maken kortom genoeg redenen voor ons preppers om deze site door te spitten. Veel kijk- (video's) en leesplezier.
 14. OK, dan ga ik ook met de billen bloot! Ondergetekende was ooit ook in het bezit van zo'n Übercoole SuperMacho Who's the Boss, Rambo Knife met toeters en bellen in het holle handvat. Was inderdaad niet zo duur, stond inderdaad heel cool aan je mil.riem, maaaar.... was ook zo kapot. Mooie levensles in de praktijk: goedkoop is duurkoop en sprookjes bestaan alleen voor de verkopers van dit kermisspul.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...