Ga naar inhoud

mamy blue

Lid
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

mamy blue's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. nou..ik zie dat sommige toch aan het denken zijn geraakt..mooi zo.
 2. beste Keyzer Suze, Op jou aanraden heb ik het compas opnieuw gelezen. Het feit is dat ik niet begrijp waar jij het over hebt...of heb ik een taalkundig fout gedaan waardoor miscommunicatie ontstaan is??? Wat is de punt waar er twijfel over bestaat??? Ik kan soms kortbondig zijn...maar onjuist ben ik in het algemeen niet. Ik vind daarnaast een online medisch overdracht heel moeilijk te bewerkstellen zonder te veel en/of te weinig uit te leggen op zo'n manier dat het geen risico en /of misverstand voor leken ontstaat. maar jij mag mij ten allertijd corrigeren. of ik mij laat overtuigen is een andere vraag...als jij mij iets leert ben ik je dankbaar.
 3. Het verschil tussen norit en immodium is als volgt: Norit absorbeert het vocht in je darmen en daardoor vertstopt . Resultaat kan heel tijdelijk zijn. immodium werkt op de darmwanden , helpt bij het vasthouden van elektrolyten en remt het diarrhee af. waarom denk jij dat ik immodium bedoelde ipv norit? ik bedoelde namelijk ieder anti diarrhoeica die te vroeg gebruikt wordt. kruidvat heeft domperidon en primatour tegen het spugen. 1 slokje cola en of champagne kunnen ook helpen de maag te calmeren. Champagne kan helpen de eetlust weer op gang te krijgen. oudewetse oma middeltjes.
 4. Kans lol, ik snap jou helemaal Kans..mijn vraag was wat retoriek ...hmm en niet duidelijk.. Ik heb extra gepind omdat ik over de zeik was. Ik had geld van opdrachten binnen en had op dat moment echt geen zin meer in om de bank te laten profiteren. Maar jij mag mij over de zeik helpen..
 5. oh lala..Ivan...die jongeman kan er niets aan doen, kpn is het probleem. maar het kan hem ook n iks schelen geloof ik, dat vind ik weer kwalijk. hoe en ook...hij heeft zich naar achteren teruggetrokken en ik heb hem daarna niet meer gezien....werd vervangen door nog minder wetende collega.
 6. nou, deze veldbed heb ik ook...maar doe ik eerste isolatie voor ik mijn slaapzak op doe...het trekt tocht van onderen vind ik. ik slaap liefst op opblaas matras en op de grond...heb een zweedse legerslaapzak...zeg m,aar de alter ego van de M90...loodzwaar dus. Wissel ik af met een lekkere dons slaapzak als ik licht moet reizen. geen merkdinges geloof ik..gewoon dump dump en nog eens dump....tot min 5 hou ik het vol..daarna moet ik extradekkens en wollenondergoeden.
 7. Ik moest naar de kpn winkel om mijn verhuizing door te geven-internet. Vaste telefonie wou ik tegelijk opzeggen. Daarin heb ik een maand opzegtermijn. De verkoper begon mijn verhuis gegevens in te voeren. Dan vertelde ie mij dat hij niet gelijk de telefonie kon opzeggen omdat "het system"het niet aan kon om 2 wijzigingen door te voeren. Ik controleerde mijn gegevens aan het eind en blijkt dus dat mijn contract ( met telefonie ) ook gelijk met een jaar verlengt is. ik uitte mijn ontevredenheid bij de verkoper en vraagt hem om dit te corrigeren want ik wil over een maand mijn tel opzeggen. Het kon niet gecorrigeerd worden.Ik vroeg hem dus alsnog alles op te zeggen. Dat kon ook niet. De verkoper raadt mij aan om contact op te nemen met klantenservice. Ik zei wat denk jij van politie? Ik belde onze geachte politie en die zei "wij zijn hier voor orde handhaving, pas als u de verkoper over de toonbaank trekt komen wij ". Met alle moeite om mezelf te beheersen heb ik gezegd dat ik dat niet van plan was. de politie gaf mij het nummer van de juridisch loket. ik moest dus naar huis. OP WEG NAAR HUIS HEB IK GELD GEPINNED GVD.bijna helemaal x en z, eenmaal s Klantservice opgebeld. Mw pakte mijn dossier op en vervolgens liet mij 20 minuten in de wacht. Ik heb juridisch loket opgebeld..en die hebben mij voorbeeld brieven gegeven. ( tja, dat kon ik zelf ). Ik probeer al twee uur mijn rust te hervatten.
 8. De jongeren in ierland trekken massal terug naar huis omdat er geen werk is.Wie in ierland zijn hypotheek niet kan aflossen kan de bak in gaan,( als gewoon burger en nog hoofd van een gezin ook nog.). De WAO uitkeringen zijn een derde minder geworden. Het is eigenlijk begonnen toen de ierse staat een nieuwe lening bij europa aangegaan is. Bank of irland is allang failliet.
 9. Het laatste beadem ik. Virussen hebben de nare eigenschap te kunnen muteren en van host te wisselen als dat nodig is...daarom verdwijnen virussen nooit helemaal van de aarde bodem...maar soms zijn ze aktief, soms niet. Door boeren te betalen om hun ziektes te melden worden statistieken bijgehouden door organisaties zoals WHO...dat heet pandemiologie. Beetje uit topic maar toch het volgende: Pandemie-alarmfases van de WHO [1] Fase Beschrijving 1 Er circuleren geen dierlijke griepvirussen waarvan bekend is dat ze infecties veroorzaken bij mensen. 2 Van een dierlijk griepvirus is bekend dat deze een infectie heeft veroorzaakt bij een mens. Het virus wordt daarom als een mogelijke veroorzaker van een pandemie. 3 Een dierlijk of menselijk-dierlijk griepvirus heeft enkele gevallen of kleine clusters van besmetting veroorzaakt bij mensen. Er is geen sprake van grootschalige overdracht van het virus van mens op mens. 4 Van het dierlijke of menselijk-dierlijke griepvirus is bevestigd dat er sprake is van overdracht van mens op mens, wat betekent dat de kans op een uitbraak zeer aanwezig is. Fase 4 betekent een significante verhoging van het risico op een pandemie, maar een pandemie is nog niet onvermijdelijk. 5 Hetzelfde griepvirus heeft uitbraken veroorzaakt in twee of meer landen in dezelfde WHO-regio[2] Deze fase geeft aan dat een pandemie waarschijnlijk is.
 10. Inmiddels heeft jojo-milieuke...een cannedwater leverancier gevonden....en Teq-prep vindt het zo cool van haar dat ie het update van het forum vergeet.... zie chat...
 11. Ik lig al 5 minuten te lachen , kom niet meer bij.
 12. euh, welke boek mi jongń? ik kan je helpen met het ego:rolleyes: oh ja, en Rodin...ik vind ook dat jij het harstikke goed doet!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...