Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cereal

Lid
 • Aantal items

  50
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

55 Uitstekend

Over Cereal

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Alleen vandaag op ibood: Corsair Survivor Stealth v2 USB stick: 128GB voor € 49,- [ATTACH=CONFIG]19697[/ATTACH] http://www.ibood.com/nl/nl/product-specs/2903/8055/corsair-survivor-stealth-v2-usb-30-stick-128gb.html?utm_source=affiliate&utm_medium=productfeed&utm_campaign=zanox_nl&zanpid=2057041257821565952
 2. Ik heb maar wat surgical masks op dealextreme besteld, 50 stuks voor 6 dollar, je weet maar nooit. (gratis bezorgd) [ATTACH=CONFIG]12788[/ATTACH] dx.com
 3. Heeft iemand toevallig al de user/pass gekregen?
 4. De Gamma in Utrecht heeft een Ferm PGM1010 700w 2-takt generator staan voor € 149,- (https://www.houkematools.nl/ferm-pgm1010-generator-2-pk) Echter vandaag opheffingsuitverkoop 50% korting, dus €75.. Moet ik 'm kopen voor het geval dat? Of gaat ie alleen maar in de weg staan, woon in een appartement, niet echt plaats om zon ding op te slaan, laat staan gebruiken.. Er stonden er net nog 2, dus ik kan er ook een oppikken voor een mede-prepper?
 5. Ieder bedrijf wat z'n BTW aangifte te laat doet krijgt een belachelijke schatting, waartegen je dan vervolgens bezwaar kunt indienen. De boete voor het te laat betalen is meestal voor de 1e keer € 0,- Hierna kan het zijn dat er 50 of 100 euro boete gerekend wordt. Het lijkt me heel erg sterk dat dit écht een boete is...
 6. Even een opmerking over de review: bij stand 8 en 9 zal 'flashlight' waarschijnlijk betekenen dat je hem als zaklamp kunt gebruiken.
 7. In het youtube filmpje waar ze naar verwijzen zie je wel dat ze er alufolie en een steengrill-steen op hebben liggen, de warmte kan dus niet gewoon langs de pan omhoog, maar blijft binnen het toestel... Vind ik het niet raar dat e.e.a. overhit raakt. @Bolo ben benieuwd wat je terug hoort, ik heb ook zo'n toestel staan, en hij werkt goed moet ik zeggen..
 8. Weet niet of dit in het aanbiedingen topic hoort, maar dit is wel een leuk kickstarter project: Led lantaarn die werkt op warmte. Dus altijd licht als je de kachel aanzet.
 9. Vandaag bij iBood: Bear Grills Ultimate Knife SE: [ATTACH=CONFIG]10065[/ATTACH] 35 ipv 90 euro. ex verzendkosten Heb overigens geen ervaringen met deze range producten. http://www.ibood.com/home-living-nl/nl/
 10. Een trident missile kan/mag 8 kernkoppen bevatten, met 24 tridents aan boord zijn er best wel >100 steden te vernietigen.. http://www.psr.org/chapters/washington/energy-and-peace/trident.html
 11. Ik heb laatst bij de walmart in de VS een sawyer mini gehaald voor $19,- minder dan de helft van de NL prijs.. Weet niet of er in NYC makkelijk aan te komen is..
 12. Eneloops opladen met de goalzero plus werkt perfect. Heb zowel AA's als AAA's opgeladen. Merk qua lading geen verschil met de goalzero accu's http://preppers.nl/forum/threads/8754-Review-Goalzero-Guide-10-Plus-USB-AA-Lader
 13. Kevlar handschoenen, snij-proof, one size fits(?) all. e10,- http://www.clicktobuy.nl/kevlar-anti-snij-handschoenen-swat?n=iml Mooie kevlar handschoenen staan al een tijdje op m'n lijstje, maar weet niet of dit wat is.. Het bedrijf "SWAT Technology USA" is nergens te vinden, behalve op de clicktobuy site..
 14. Dit werkt alleen als de jerrycan hoger staat dan de onderkant van de slang. Maargoed -> Jerrycan op het dak, slangetje erin, zuigen en hoppa!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...