Ga naar inhoud

arjan

Lid
 • Items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

arjan won de laatste dag op 15 januari 2015

arjan had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

arjan's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

105

Reputatie

 1. JJ&A

  Héé Arjan fijn je hier te zien, ons email adres is: vwtransporter82hotmail.com

  Met een hartelijke groet,

  Jakob.

  Ps, je weet wel waar het apenstaatje moet komen te staan, tussen de 2 en de h in.

  een email adres is anders niet de plaatsen.

 2. Ik heb zelf een Mora Bushcraft Black, en ik ben er tevreden mee. al kan ik geen vergeleiking geven met andere messen (dit is mijn enigste mes tot nu toe) ben ik er zeer tevreden mee. hij doet wat hij moet doen, en dat heeft hij het afgelopen halve jaar bewezen aan mij.
 3. tja. mijn ouders zijn dankzij mij ook gewoon aan de prep geslagen ik heb het ze gewoon eerlijk verteld toen ze zagen dat mijn internet activiteit veel meer werd. Zoals @IamLordx al zei, het best (werkt voor mij teminste) is het langzaam stapje voor stapje vertellen. als je het even te snel doet, kan je nog altijd een stapje terug doen. en als dit niet werkt, maak dan duidelijk dat het JOUW keuze is. niet die van je ouders. en of ze het nou leuk vinden of niet, met jouw keuzen kunnen ze het doen. natuurlijk kunnen ze je dwarsbomen, maar maak dan ook duidelijk wat JIJ ervan vind. Mijn vaders princiepe: Aanvallen is beter als verdidigen. Dat wil zeggen: direct duidelijk zijn, is misschien een beetje agresief, maar duidelijk is het wel voor hun.
 4. Moet zeggen, een super mooi artikel met prachtige foto's . mijn complimenten.
 5. hey @huisjeboompje , zelf is dit mij gelukt door hun langzamerhand te bekeren tot het preppen. neem je tijd want als je het verknald begin je weer helemaal opnieuw. uiteindelijk kwam mijn moeder zelf met het idee om een voordaad aan te leggen. natuurlijk ik gelijk instemmen met als enige afspraak dat ik alles ging bijhouden van wat er bij ging en wat er uit werd gepakt. als je dit goed doet zou je zelfs met bijvoorbeeld excel een tabel maken van houveel kcal je aan eten hebt en zo doorrekenen hoelang je met die vooraad in leven blijft (dagen, weken, maanden , jaren etc.) neem zelf ook het initiatief om mee te gaan naar de supermarkt om dan met je ouders te kijken van: "nou man/pap, dit heeft wel veel kcal en is lang houdbaar. zullen we het meenemen voor in de voordaad te leggen?" (even 1 voorbeeld ) wens je hierbij veel succes want mij heeft het 1 jaar geduurd
 6. Ik vind hem zeer interessant en mooi gefilmd Ik heb er veel van opgestoken en mijn pa ook, bedankt daarvoor
×
×
 • Nieuwe aanmaken...