Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

arjan

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

arjan won de laatste dag op 15 januari 2015

arjan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

105 Uitstekend

1 Volger

Over arjan

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. JJ&A

  Héé Arjan fijn je hier te zien, ons email adres is: vwtransporter82hotmail.com

  Met een hartelijke groet,

  Jakob.

  Ps, je weet wel waar het apenstaatje moet komen te staan, tussen de 2 en de h in.

  een email adres is anders niet de plaatsen.

 2. Ik heb zelf een Mora Bushcraft Black, en ik ben er tevreden mee. al kan ik geen vergeleiking geven met andere messen (dit is mijn enigste mes tot nu toe) ben ik er zeer tevreden mee. hij doet wat hij moet doen, en dat heeft hij het afgelopen halve jaar bewezen aan mij.
 3. tja. mijn ouders zijn dankzij mij ook gewoon aan de prep geslagen ik heb het ze gewoon eerlijk verteld toen ze zagen dat mijn internet activiteit veel meer werd. Zoals @IamLordx al zei, het best (werkt voor mij teminste) is het langzaam stapje voor stapje vertellen. als je het even te snel doet, kan je nog altijd een stapje terug doen. en als dit niet werkt, maak dan duidelijk dat het JOUW keuze is. niet die van je ouders. en of ze het nou leuk vinden of niet, met jouw keuzen kunnen ze het doen. natuurlijk kunnen ze je dwarsbomen, maar maak dan ook duidelijk wat JIJ ervan vind. Mijn vader
 4. Moet zeggen, een super mooi artikel met prachtige foto's . mijn complimenten.
 5. Ik doe mee heb vorig weekend 1 blaaspijp gemaakt, is die ook toegestaan om mee te gaan "oefenen" ?
 6. hey @huisjeboompje , zelf is dit mij gelukt door hun langzamerhand te bekeren tot het preppen. neem je tijd want als je het verknald begin je weer helemaal opnieuw. uiteindelijk kwam mijn moeder zelf met het idee om een voordaad aan te leggen. natuurlijk ik gelijk instemmen met als enige afspraak dat ik alles ging bijhouden van wat er bij ging en wat er uit werd gepakt. als je dit goed doet zou je zelfs met bijvoorbeeld excel een tabel maken van houveel kcal je aan eten hebt en zo doorrekenen hoelang je met die vooraad in leven blijft (dagen, weken, maanden , jaren etc.) neem zelf
 7. Ik vind hem zeer interessant en mooi gefilmd Ik heb er veel van opgestoken en mijn pa ook, bedankt daarvoor
×
×
 • Nieuwe aanmaken...