Ga naar inhoud

every-season

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In een mooie omgeving
 • Interesses
  tuinieren, textiel, mijn lover ;)
 • Beroep
  Iets met voeding
 • Nieuwsbrief
  Ja

every-season's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

10

Community reputatie

 1. Ik lees weer even snel mee. Maar vind de ondertoon bij sommige mensen best jammer. Iedereen moet zijn/haar ding kunnen doen. Opbouwende kritiek fantastisch en anders misschien beter van niet. Niemand weet wat het juiste is. Niemand weet wat ons te wachten staat. Doe alles op je eigen manier, want pas dan sta je er voor 100 procent achter...
 2. Er gebeurd niks, ze weten het allang. Twintig jaar geleden was de jeugd al voor het grootste gedeelte allochtoon. Degene die het voor het zeggen hebben zorgen er wel voor dat ze er geen last van ondervinden... makkelijk toch... De boomgaard red het zo niet... Nederland is op alle vlakken veels te makkelijk en te sociaal.. zachte heelmeesters.
 3. De schilderswijk is al lange tijd een probleemwijk evenals de rades, de oorden en transvaal. Tuurlijk word alles bij elkaar gehouden. Je kan de appelsoorten beter gescheiden houden. Rotte appels bederven een oogst. Ik ben blij uit het Haagje te zijn.... Dit gaat best nog problemen veroorzaken..
 4. We worden idd slapend gehouden door het een en ander aan te bieden, maar ook daar krijgen ze problemen mee. Een voetballer die mega veel verdient word niet lang meer leuk en normaal gevonden. Hoorde laatst wel dat de salarissen weer omhoog zijn gegaan. Bij wie? Personen die al mijn jaarsalaris per maand verdienen. Maar wat zeuren we nu.... Het is toch altijd al zo geweest. We worden bespeeld waar we bij staan. Lekker ons ding blijven doen en als we de kans hebben ietsje beter....
 5. Jee zo kom ik dadelijk wel slaap tekort..... Wel mooi dat er steeds meer mensen WAKKER worden.
 6. Leuk heb hem in mijn favorieten gezet
 7. Erg leuk Piroska, probeer ook een beetje me er in te verdiepen. Zat ook op je blog je stukjes te lezen en wou ook na de paardenbloem siroop de vlierbessen siroop gaan maken. Ik op pad met zakken, maar hier in de buurt nog niet te vinden. Alles loopt hier dusdanig achter. Wel jammer maar goed, binnenkort kunnen we dus ook hier aan de slag. Ik zal het boekje waarschijnlijk dus ook gaan bestellen.
 8. @driehart, ik weet het.Ik heb zelf talloze bakkies gehad. Mijn ex op leren kennen, niet dat dat zo`n geweldige vondst was. Maar toe ik het bakkie weg deed was het echt helemaal uitgestorven. Zelfs kanaal 14 helemaal leeg. Iedereen ging over op internet e.d. Maar in deze situatie misschien wel weer leuk om op te pakken... ooit...
 9. Gatver moet er niet aan denken ook. Dan lig ik knock out op de grond spierwit....
 10. Hmmmm. Heb dus een lekker werkie voor de boeg. Zat te denken het stuk dat nu met kweek is te bedekken idd met karton en dan de rest van de lagen. Zou ik dat als het weer het een beetje toelaat al kunnen gaan doen?
 11. @Heksenboot is kweekgras dat spul wat lekker met een soort wortelstokken werkt? Een hoog gras soort word? Dat hen ik namelijk op de tuin en wil daar erg graag vanaf. Ben nu stukje bij beetje het weg aan halen met de hand. Want ik wil mijn tuintje laten vrezen en als dat blijft zitten heb ik denk ik wel een goeie oogst, maar niet met hetgeen wat ik wil... Tips?? Zeer graag. Vind dat van garden of Eden er zeer mooi uit zien. Mulchen is dus ook erg goed?
 12. Laten we maar lekker ons ding blijven doen en onze middelen aangevuld hebben en vooral positief blijven en helder van geest..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...