Ga naar inhoud

JohnRambo

Lid
 • Aantal items

  208
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JohnRambo

 1. Aan een diesel generator komen geen storingen door stilstaan. Zorg dat de accu goed is, en kijk af en toe naar de olie, en laat hem iedere maand een paar minuutjes lopen. Ik heb er nooit problemen mee gehad.
 2. Zou jij je inhouden als je de drukpers in je kelder had staan? Ik zou niet meer gaan werken. Waarom zou de regering geld mogen maken, en jij of ik niet? Wordt er nu niet gewoon het geld gemaakt om landen en banken te redden. Een biljoen nodig? Maakt een biljoen.
 3. Als de benzine er nog normaal uitziet, en normaal ruikt, is er niks aan de hand. Benzine die niet meer goed is, is dikker geworden. Dat merk je al door schudden met de can. Had een keer een flesjes staan voor schoonmaak doeleinden. Het was helemaal stroperig geworden toen ik het nodig had.
 4. Mooie beloften van Brussel? AEX vliegt omhoog, door hoop dat alles weer normaal zal worden. Na een tijdje blijkt dat het alleen maar lege woorden waren, en dan druipen de beleggers weer af.
 5. IVM December 2012 :confused: Hoeveel mensen op dit forum geloven daar in? Waarom blijven ze daar zo op hameren?
 6. Je hoeft toch alleen maar te kijken hoe vaak de stroom tegenwoordig uitvalt? Dat gebeurt steeds vaker, en duurt steeds langer, door wat voor oorzaak dan ook.
 7. Geen enkele overheidsinstantie hoeft kosten efficiënt te werken, want zij sturen jou en mij gewoon een acceptgirootje, en het geld komt weer binnen. En anders gaan ze gewoon naar de bank, en zeggen "Er wonen bijna ... miljoen mensen in dit land. Zij betalen dit terug." Dat is in de USA zo. Dat is in Nederland ook zo. Dus waarom zuinig doen? Er is een geval waarbij de overheid bijna een ton uitgegeven heeft voor het her-ontwerpen van een logo. De kunstenaar die dit deed wisselde alleen de kleuren om.
 8. Vroeger waren boren met vierkante schacht, omdat de boorkop minder sterk was bij aandraaien, waardoor deze minder kracht kon zetten om de boor vast te houden. Moderne boorkoppen hebben dit niet. Booromslagen, zoals ze deze handboren noemen, zijn nog gewoon te koop. En speciale (lage snelheids-) boren voor hout ook. http://www.baptist.nl/houtbewerkers/boren/handboormachines/stanley-booromslag-met-4-bekken Deze heeft ook een extra sterke boorkop met 4 bekken, terwijl een normale elektrische boormachine er maar 3 heeft.
 9. Klopt mensen cremeren hun doden in de open lucht, op de oever van de rivier. Maar wat overblijft wordt in het water gegooid. Degene die geen geld hebben om hout voor een crematie te kopen gooien de lichamen direct in de rivier. Verder wordt er alle afval ingegooid (dode beesten, ontlasting...) Dit leerde ik al op school. Bekijk het filmpje. (Niet voor tere zieltjes) er staan tientallen filmpjes hierover op YT. Ik zag ooit een Engelse docu over India, en de Ganges. De reporter vond het allemaal reuze interessant, dat baden in, en drinken van het vervuilde water. Je kan er allerlei ziekten en parasieten oplopen, welke zich dan verder ontwikkelen in je lichaam. (Was degene bij wie een dokter een worm van 13 cm uit zijn oog haalde ook niet een Indiër?) Hij werd dus ook gedoopt, en dronk van het vuile water. Hij vond het wel lachen toen hij ziek werd door een parasiet in zijn darmen. Ik heb er ook heeel hard om moeten lachen Of ik ooit in India geweest ben? You got to be kidding!
 10. In India drinken ze tenslotte ook uit de Ganges, waarin de lijken rond drijven.
 11. De handen ineen slaan kan ook zonder politiek, die ons tegen elkaar uitspeelt. Wij moeten het "winnen", politiek gezien, van de andere landen. Als zij zich bij ons aansluiten kunnen we, op economisch gebied, wedijveren tegen alle andere landen. Dit is gewoon belachelijk. We kunnen beter kopen en verkopen zonder de EU, en we zouden betere handelspartners kunnen zijn zonder dat de politiek ons tegen elkaar opzet. Tegenwicht, machtsblokken, interne verdeeldheid, macht, invloed, ultieme doel: allemaal middelen die alleen de politiek gebruikt om ons tegen elkaar op te zetten. Politici zijn niks meer dan landverraders. En dat meen ik letterlijk. 70 jaar geleden zouden ze hen voor veel minder neer hebben geschoten. Nou lezen we in de krant dat ze de sleutel van de schatkist weggegeven hebben aan een stel crackrokers, en we vinden het allemaal geweldig. Het motto van politici: Verdeel, en heers. Dan komt dat "Divided we Fall" toch nog uit.
 12. Mmmh, klopt. Maar kerncentrales zijn overal een probleem. Er hoeft er maar 1 de lucht in te gaan, en Europa is onbewoonbaar. Boven: kaartje met Europese kerncentrales.
 13. Volgens mij kan het nooit. Een politicus is alleen uit op macht, geld en een fijn baantje nadat hij/zij van zijn/haar gezin en kinderen heeft genoten, terwijl ze ondertussen wachtgeld opstrijken. (Dat idee moet jij eens hebben...) Omdat ze connecties hebben waar bedrijven iets aan hebben, komen ze direct aan de bak voor een dikker salaris dan zij in de politiek verdienden, als zij tenminste bewezen hebben geen scrupules te hebben. Als zij in de politiek mooi naar de pijpen dansen van de banken, en bedrijven als Shell of Unilever, komen ze later ook op een verantwoordelijke positie in het bedrijfsleven terecht. En zo is de cirkel weer rond. De enige werkende oplossing tegen de crisis is een 100 % vrije markt en vrije handel, een absoluut minimum aan belastingen en ambtenaren. Maar omdat dit haaks staat op de toekomstplannen die politici vooral voor zichzelf in gedachten hadden, zal dit altijd een droom blijven. Of misschien toch... maar dan moeten we hen niet meer aan de macht laten nadat de SHTF. Geloof niet in een democratisch stelsel, waarbij je door te stemmen invloed uit kunt oefenen op iemand anders' leven.
 14. Ik zag ooit een programma op de televisie. Was ook in Spanje. Die huizen de daar stonden waren ook van buitenlanders maar moesten weg. Ze hadden een paar weken van tevoren een bekendmaking op de deur geplakt of iets dergelijks. Las natuurlijk geen hond. Maar toen de eigenaar daar aankwam, met hun aanhangertje vanuit Nederland, was er niks meer van een huis te vinden Waarom denkt iedereen dat je een huis aan de andere kant van de wereld hebben, en alles nog precies zo aan te treffen als je na een half jaar de sleutel weer in het slot steekt? En dan hebben we het nog niet eens over een SHTF situatie. Als ik in een appartementje woonde zou ik daar zo snel mogelijk vertrekken, en mijn part op een camping op het platteland gaan wonen, of bij vrienden die plaats hebben (liefst ook een prepper. die begrijpt je tenminste)
 15. Waarom zou je het in je BOL in een vreemd land, waar ook al de SHTF, beter hebben als hier? Waarom maak je het er thuis niet het beste van, in plaats van voor de StHTF te vluchten? En als het daar dan zoveel beter zou zijn, kun je toch veel beter nu al gaan? Verwacht je onderweg nog ergens te kunnen tanken, of wat te eten te kunnen scoren, of de peaje te kunnen betalen, terwijl je de zombies van je lijf houdt onderweg naar Spanje? Of misschien vond iemand anders jou BOL ook wel goed als ZIJN BOL. Zomaar mijn idee Daarom blijf ik hier, lekker thuis Mij krijgen ze hier met geen leger weg. Onderweg daarheen, terwijl de wereld op instorten staat, ga je naar mijn idee een onzekere toekomst tegemoet.
 16. Wetten werken nooit op die manier. Er zouden zelfs minder wetten moeten zijn. Want van meer wetten krijg je geen vrijere samenleving. Anders zou iemand op die wet toe moeten zien, en die zou dan zoveel macht hebben... Het belangrijkste zou zijn dat er vrije handel wereldwijd mogelijk was zonder subsidies en belastingen. En stuur alle ambtenaren naar huis. Wat dacht je van ons geliefd koningshuis? En maar zwaaien met die vlaggetjes.
 17. Smeerden ze de blikjes in met pis van de bruine of zwarte rat, of urineerden ze er gewoon zelf over?
 18. De toon van het artikel in de Nieuwe Revu was van: Deze mensen geloven echt (proest) , dat de wereld op 21 December (Hahaha) vergaat (ROTFL) . Die verslaggevers krijgen nou nog tranen in de ogen van het lachen.
 19. Als je rechts bent veeg je toch ook met rechts? Vraag of je eerst mag ruiken voor je handen schudt.
 20. Volgens de wet ben je verplicht om met € te betalen. Ook is er een verbod om met goud of zilver te betalen. Banken en regering zijn baas over jouw geld en bankrekening. Als zij vandaag besluiten dat de Euro nog maar de helft waard is doe je daar niks tegen. Net zoals het collectief beslag leggen op het geld dat mensen nog op hun rekening hebben staan. Over een jaar betaal je je huisarts met een levende kip, of een geit. En daar is niks mis mee zolang beide partijen dit ok vinden. Bovendien zou ons geld ONS moeten dienen. Nu dien wij het geld. We zijn niks meer dan slaven. We vinden het heel normaal dat de overheid het geld uitgeeft dat onze kleinkinderen nog niet eens verdiend hebben. En het is ook ok dat de overheid een groot deel van ons zuurverdiende geld opeist en het verkwist, en daarbij zichzelf een vet salaris geeft.
 21. Samenwerking op welk gebied, en wie organiseert die samenwerking, en wie betaalt die? Met de Euro is van alles mis, en ook de Gulden was niet gedekt door goud. Feit blijft dat jij niet de baas bent over je eigen geld. Morgen kan je geld al niks meer waard zijn. Dat heb je niet met goud en zilver.
 22. Om met andere landen te handelen, en bevriend te zijn, heb je niet een centraal gedirigeerd Europa nodig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...