Ga naar inhoud

JohnRambo

Lid
 • Aantal items

  208
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

JohnRambo's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

19

Community reputatie

 1. IVM December 2012 :confused: Hoeveel mensen op dit forum geloven daar in? Waarom blijven ze daar zo op hameren?
 2. Je hoeft toch alleen maar te kijken hoe vaak de stroom tegenwoordig uitvalt? Dat gebeurt steeds vaker, en duurt steeds langer, door wat voor oorzaak dan ook.
 3. Vroeger waren boren met vierkante schacht, omdat de boorkop minder sterk was bij aandraaien, waardoor deze minder kracht kon zetten om de boor vast te houden. Moderne boorkoppen hebben dit niet. Booromslagen, zoals ze deze handboren noemen, zijn nog gewoon te koop. En speciale (lage snelheids-) boren voor hout ook. http://www.baptist.nl/houtbewerkers/boren/handboormachines/stanley-booromslag-met-4-bekken Deze heeft ook een extra sterke boorkop met 4 bekken, terwijl een normale elektrische boormachine er maar 3 heeft.
 4. Klopt mensen cremeren hun doden in de open lucht, op de oever van de rivier. Maar wat overblijft wordt in het water gegooid. Degene die geen geld hebben om hout voor een crematie te kopen gooien de lichamen direct in de rivier. Verder wordt er alle afval ingegooid (dode beesten, ontlasting...) Dit leerde ik al op school. Bekijk het filmpje. (Niet voor tere zieltjes) er staan tientallen filmpjes hierover op YT. Ik zag ooit een Engelse docu over India, en de Ganges. De reporter vond het allemaal reuze interessant, dat baden in, en drinken van het vervuilde water. Je kan er allerlei ziekten en parasieten oplopen, welke zich dan verder ontwikkelen in je lichaam. (Was degene bij wie een dokter een worm van 13 cm uit zijn oog haalde ook niet een Indiƫr?) Hij werd dus ook gedoopt, en dronk van het vuile water. Hij vond het wel lachen toen hij ziek werd door een parasiet in zijn darmen. Ik heb er ook heeel hard om moeten lachen Of ik ooit in India geweest ben? You got to be kidding!
 5. In India drinken ze tenslotte ook uit de Ganges, waarin de lijken rond drijven.
 6. Mmmh, klopt. Maar kerncentrales zijn overal een probleem. Er hoeft er maar 1 de lucht in te gaan, en Europa is onbewoonbaar. Boven: kaartje met Europese kerncentrales.
 7. Ik zag ooit een programma op de televisie. Was ook in Spanje. Die huizen de daar stonden waren ook van buitenlanders maar moesten weg. Ze hadden een paar weken van tevoren een bekendmaking op de deur geplakt of iets dergelijks. Las natuurlijk geen hond. Maar toen de eigenaar daar aankwam, met hun aanhangertje vanuit Nederland, was er niks meer van een huis te vinden Waarom denkt iedereen dat je een huis aan de andere kant van de wereld hebben, en alles nog precies zo aan te treffen als je na een half jaar de sleutel weer in het slot steekt? En dan hebben we het nog niet eens over een SHTF situatie. Als ik in een appartementje woonde zou ik daar zo snel mogelijk vertrekken, en mijn part op een camping op het platteland gaan wonen, of bij vrienden die plaats hebben (liefst ook een prepper. die begrijpt je tenminste)
 8. Waarom zou je het in je BOL in een vreemd land, waar ook al de SHTF, beter hebben als hier? Waarom maak je het er thuis niet het beste van, in plaats van voor de StHTF te vluchten? En als het daar dan zoveel beter zou zijn, kun je toch veel beter nu al gaan? Verwacht je onderweg nog ergens te kunnen tanken, of wat te eten te kunnen scoren, of de peaje te kunnen betalen, terwijl je de zombies van je lijf houdt onderweg naar Spanje? Of misschien vond iemand anders jou BOL ook wel goed als ZIJN BOL. Zomaar mijn idee Daarom blijf ik hier, lekker thuis Mij krijgen ze hier met geen leger weg. Onderweg daarheen, terwijl de wereld op instorten staat, ga je naar mijn idee een onzekere toekomst tegemoet.
 9. Smeerden ze de blikjes in met pis van de bruine of zwarte rat, of urineerden ze er gewoon zelf over?
 10. De toon van het artikel in de Nieuwe Revu was van: Deze mensen geloven echt (proest) , dat de wereld op 21 December (Hahaha) vergaat (ROTFL) . Die verslaggevers krijgen nou nog tranen in de ogen van het lachen.
 11. Als je rechts bent veeg je toch ook met rechts? Vraag of je eerst mag ruiken voor je handen schudt.
 12. Ok. Maar slim was het niet. En we worden neergezet als een stelletje... nou, als een stel malloten die zich ingegraven in hun schutterputje hun koude prak uit blik zitten te kanen. Of ergens in het bos hun BOL hebben op de manier zoals kinderen een huisje bouwen. Leer mij de Revu kennen. Maar goed. Zal eens kijken. Een keer raden bij wie die verslaggever (met vrouw en kinderen) voor de deur staat als de SHTF?
 13. Wat een sukkels om hen bij zich thuis te laten komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...