Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JohnRambo

Lid
 • Aantal items

  208
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over JohnRambo

 • Titel
  Survivor
 1. Aan een diesel generator komen geen storingen door stilstaan. Zorg dat de accu goed is, en kijk af en toe naar de olie, en laat hem iedere maand een paar minuutjes lopen. Ik heb er nooit problemen mee gehad.
 2. Zou jij je inhouden als je de drukpers in je kelder had staan? Ik zou niet meer gaan werken. Waarom zou de regering geld mogen maken, en jij of ik niet? Wordt er nu niet gewoon het geld gemaakt om landen en banken te redden. Een biljoen nodig? Maakt een biljoen.
 3. Als de benzine er nog normaal uitziet, en normaal ruikt, is er niks aan de hand. Benzine die niet meer goed is, is dikker geworden. Dat merk je al door schudden met de can. Had een keer een flesjes staan voor schoonmaak doeleinden. Het was helemaal stroperig geworden toen ik het nodig had.
 4. Mooie beloften van Brussel? AEX vliegt omhoog, door hoop dat alles weer normaal zal worden. Na een tijdje blijkt dat het alleen maar lege woorden waren, en dan druipen de beleggers weer af.
 5. IVM December 2012 :confused: Hoeveel mensen op dit forum geloven daar in? Waarom blijven ze daar zo op hameren?
 6. Je hoeft toch alleen maar te kijken hoe vaak de stroom tegenwoordig uitvalt? Dat gebeurt steeds vaker, en duurt steeds langer, door wat voor oorzaak dan ook.
 7. Geen enkele overheidsinstantie hoeft kosten efficiënt te werken, want zij sturen jou en mij gewoon een acceptgirootje, en het geld komt weer binnen. En anders gaan ze gewoon naar de bank, en zeggen "Er wonen bijna ... miljoen mensen in dit land. Zij betalen dit terug." Dat is in de USA zo. Dat is in Nederland ook zo. Dus waarom zuinig doen? Er is een geval waarbij de overheid bijna een ton uitgegeven heeft voor het her-ontwerpen van een logo. De kunstenaar die dit deed wisselde alleen de kleuren om.
 8. Vroeger waren boren met vierkante schacht, omdat de boorkop minder sterk was bij aandraaien, waardoor deze minder kracht kon zetten om de boor vast te houden. Moderne boorkoppen hebben dit niet. Booromslagen, zoals ze deze handboren noemen, zijn nog gewoon te koop. En speciale (lage snelheids-) boren voor hout ook. http://www.baptist.nl/houtbewerkers/boren/handboormachines/stanley-booromslag-met-4-bekken Deze heeft ook een extra sterke boorkop met 4 bekken, terwijl een normale elektrische boormachine er maar 3 heeft.
 9. Klopt mensen cremeren hun doden in de open lucht, op de oever van de rivier. Maar wat overblijft wordt in het water gegooid. Degene die geen geld hebben om hout voor een crematie te kopen gooien de lichamen direct in de rivier. Verder wordt er alle afval ingegooid (dode beesten, ontlasting...) Dit leerde ik al op school. Bekijk het filmpje. (Niet voor tere zieltjes) er staan tientallen filmpjes hierover op YT. Ik zag ooit een Engelse docu over India, en de Ganges. De reporter vond het allemaal reuze interessant, dat baden in, en drinken van het vervuilde water.
 10. In India drinken ze tenslotte ook uit de Ganges, waarin de lijken rond drijven.
 11. De handen ineen slaan kan ook zonder politiek, die ons tegen elkaar uitspeelt. Wij moeten het "winnen", politiek gezien, van de andere landen. Als zij zich bij ons aansluiten kunnen we, op economisch gebied, wedijveren tegen alle andere landen. Dit is gewoon belachelijk. We kunnen beter kopen en verkopen zonder de EU, en we zouden betere handelspartners kunnen zijn zonder dat de politiek ons tegen elkaar opzet. Tegenwicht, machtsblokken, interne verdeeldheid, macht, invloed, ultieme doel: allemaal middelen die alleen de politiek gebruikt om ons tegen elkaar op te zetten. Politici z
 12. Mmmh, klopt. Maar kerncentrales zijn overal een probleem. Er hoeft er maar 1 de lucht in te gaan, en Europa is onbewoonbaar. [ATTACH=CONFIG]471[/ATTACH] Boven: kaartje met Europese kerncentrales.
 13. Volgens mij kan het nooit. Een politicus is alleen uit op macht, geld en een fijn baantje nadat hij/zij van zijn/haar gezin en kinderen heeft genoten, terwijl ze ondertussen wachtgeld opstrijken. (Dat idee moet jij eens hebben...) Omdat ze connecties hebben waar bedrijven iets aan hebben, komen ze direct aan de bak voor een dikker salaris dan zij in de politiek verdienden, als zij tenminste bewezen hebben geen scrupules te hebben. Als zij in de politiek mooi naar de pijpen dansen van de banken, en bedrijven als Shell of Unilever, komen ze later ook op een verantwoordelijke positie in
×
×
 • Nieuwe aanmaken...