Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 04/30/22 in alle zones

 1. Lijkt me leuk om een keer bij te zijn. Zal dan wel Nunspeet worden, Vlaanderen is me te ver.
  1 punt
 2. Ik ben momenteel bezig met het uitgraven van een gracht voor mijn erf. Daarna ben ik van plan een hek te plaatsen op eigen grond met een alarmsysteem. Laat maar weten of jullie willen zien hoe het is geworden via foto's e.d.
  1 punt
 3. Mijn excuses aan de topicstarter dat dit topic zo snel ge√ęscaleerd is in een welis nietis discussie die, laten we hopen, voor niemand realiteit zal worden. Iedereen zijn visie toch? Wat ik nog steeds niet heb gehoord, en wat volgens mij wel erg van belang is in deze discussie, waartegen de topicstarter zijn boerderij wil verdedigen? Zijn visie over een mogelijk SHTF scenario (en het verloop en de uitkomst daarvan) bepaald immers het beste welke voorzorgsmaatregelen hij kan nemen. Niet hoe jij of ik er over denken.
  1 punt
 4. Als ik dat allemaal zo lees dan lijkt mij het nog niet eens zo'n slecht idee om boerderijen te verdedigen met behulp van een groepje forumleden. Win-win situatie voor alle deelnemers.
  1 punt
 5. je tractor bepantseren en zo over de bendes heen knorren lijkt me de goedkoopste oplossing. foto's van je mad max tractor zie ik graag verschijnen als je ermee klaar bent...
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...