Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 09/01/20 in alle zones

  1. mijn tarwe gaat na aankoop per kilo in de vriezer. en dat voor 48uur dan zijn alle larven en kevers dood. hierna laten ontdooien en de tarwe in luchtdichte tonnen bewaren. ik heb nooit meer last van die kwalgeesten in mijn droog voedsel.
    1 punt
  2. dank voor de tip! -- en ook een kleine update ivm de situatie. Ik denk dat ik het bij het rechte heb, maar ook niet te vroeg juichen natuurlijk ... De bron is weg, en sindsdien kronkelen die beestjes maar wat rond, op zoek naar alternatieven, die er denk ik, niet zijn ... Ik heb een paar dagen zitten stofzuigen, en wat aan pest control gedaan, en ik vind er amper nog terug nu. ...een grote verluchting maakt me meester. ? en hopelijk blijft het zo.
    1 punt
  3. Wat ook goed werkt is wat laurier blaadjes in je tarwekorrel doen. Gewoon hele blaadjes. Doe ik ik al jaren en nergens last van. Is overigens een bekend “probleem”. Regelmatig controle en je voorraad rouleren helpt ook enorm.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...