Ga naar inhoud

food prepper

Lid niveau 2
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

food prepper won de laatste dag op 31 augustus 2020

food prepper had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

food prepper's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

12

Reputatie

  1. met deze tape kun je prima een bootje bouwen hi.
  2. zoiets, maar dan zonder rubberen ring. want die gaan toch stuk. en de amircan canner 921 heeft geen rubberen ring nodig om op druk te komen. zoiets dus.....
  3. beste Ted, klik op mijn avatar dan zie je en foto als banner met de presser canner er op.
  4. rijst vacumeren in vacuüm zakken is ........... rijst prikt gaatjes in het plastic met gevolg weg vacuüm...
  5. jammer dat draadjes dood bloeden....... zou en hele leuke draad zijn om te lezen. ik zelf werkte met desem ik kweekte deze met rogge meel en langzaam overgaan op tarwe. smaakte altijd lekker brood met een zuurtje. vooral vloerbroden gebakken of laten rijzen in een speciaal rieten mandje. omkeren op bakplaat en aan de bovenkant insnijden met en scherp mesje. kan ook in een gietijzeren pan in en oven. je kunt vele toepassingen vinden om desem brood te vormen.
  6. 11 cent duurder bij AH (3,69) dan bij Jumbo (3,58) kan aardig oplopen als je groot inkoop.
  7. bij het inmaken van mijn all american 921 vul ik de canner vol met potjes water. (aftoppen) ik wil zeggen omdat deze met het proces mee doen wordt het water gesteriliseerd. de temperatuur is ver boven de 125 graden geweest op 90 minuten lang. de potjes gebruik ik weer om thee of koffie van te zetten. je zie wel een laagje kalk op de bodem zitten.. ik denk dat nu het kalk ook uit het water is. voorzichtig uitschenken.
  8. Droge bonen inmaken. 130gr droge bonen in pot doen afvullen met water deksel erop en inmaken. Niks wellen of zo. Lekker gemakkelijk en niet naar en winkel voor en potje bonen, hoeft ook niet meer.
  9. hier kun je zien dat ik het controle gewicht hebt verzwaard met balanslood van en auto velg zo komt mijn temperatuur goed boven het gevaar van botulisme en de sporen hiervan.
  10. mijn druk in de ketel is vrij hoog tegen de 20 psi. en al de weck potten waren hun rubbers kwijt. en ik had en zooi in de ketel. ik gebruik potjes uit de groeten afdeling van een supermarkt. werk uit de kunst.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...