Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

food prepper

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

food prepper won de laatste dag op 31 augustus 2020

food prepper had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

8 Neutraal

Over food prepper

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. heeft u meer ervaringen met de werking van de pressure canner ? ik heb er veel gemak van, gehele maaltijden uit en pot vlees,groenten, en aardappel.
 2. 90 minuten is nodig om zeker van te zijn dat alle sporen van ziektekiemen dood zijn. je moet genoeg water toevoegen aan de snelkookpan. je zou eens en test kunnen draaien voor je echt ga beginnen. als de tijd om is laat je de snelkookpan van zijn eigen afkoelen tot je deze kan open maken. dus geen stoom aflaten!!!!!!. mijn canner staat staat zomers in de schuur op propaan, en in de winter op het gas binnen. keuren nee hoor geen keuring nodig. je moet er wel altijd bewust mee bezig zijn. ja ik ben benieuwd naar je resultaat. vlees zit er nooit zo lekker uit achter
 3. beste merv. Grijpstra. en snelkookpan is ook geschikt, op de hoogte stand om bv vlees en kip in te steriliseren. 90minuten op druk. dit dan ook alleen in potten met schroef deksels. weckpotten vliegen de rubbers van tussen de deksels. oja en de potten niet op de bodem van de snelkookpan zetten maar op en rekje of theedoek. en op youtube kun je zien hoe ik werk met een high pressure canner. alles kun je inmaken, van het weekend ga ik Beef Stew maken. dit zijn complete maaltijden in potten. nog iets ik ben al een hele tijd bezig met dit systeem.
 4. ik begrijp even iets niet.........preppers of niet. al en een ander mogen lezen op dit forum. maar wecken van zuren kan prima.. als appelmoes en alles wat zuur is. dan blijft alles nog over van voedsel die volgens mij niet veilig is om te wecken. type het woord botulisme op het RVIM site maar. mensen die GELUK hebben nog niet levens gevaarlijk ziek te zijn geworden is mooi meegenomen. maar en voedsel vergiftiging loop je op zonder iets aan dat geweckt eten te hebben geproefd. ik weck niet meer te veel ......... gehannes. wat ik wel doe is inmaken
 5. mijn tarwe gaat na aankoop per kilo in de vriezer. en dat voor 48uur dan zijn alle larven en kevers dood. hierna laten ontdooien en de tarwe in luchtdichte tonnen bewaren. ik heb nooit meer last van die kwalgeesten in mijn droog voedsel.
 6. beste ik ben benieuwd of er preppers zijn die interesse hebben in info mijne zijde, met betrekking te veilig inmaken van al het voedsel in glazen potten met schroefdeksel. grt E. keep prepping
×
×
 • Nieuwe aanmaken...