Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 01/04/15 in alle zones

 1. @fragalot, das spotgoedkoop man, Weet je, het geval is dat 0,0 verstand heb van die dingen maar wel een beetje redelijke wilde aanschaffen, en gisteren ( zaterdag) een tourtje heb gemaakt langs een aantal zaken waar volstrekt humorloze uitgestreken gladde gezichten me de grootste en duurste dingen probeerde aan te smeren en ik wist niet dat keuze zo groot was en dat er hele volksstammen een stramme kabouter krijgen van het pronken met hun lichtgevende tactische molle compatible peniskokers, mnouw, weer wat geleerd dus gisteren, toen uit onmacht maar gewoon via internet gekeken naar een beetje redelijke aanbieding die niet vanuit de andere kant van de wereld verscheept hoefde te worden, om te voorkomen dat ik in die winkels met objecten ging gooien naar de humorloze gladde verkopers, lol.
  2 punten
 2. Toen een paar jaar geleden de economische misère van Griekenland volop aan de orde was hadden veel landen en private partijen veel financiele belangen in Griekenland (veel exposure). Het Griekse probleem werd daarmee het probleem van die betreffende partijen. Met de "leningen" is tijd gekocht om die exposure af te bouwen. En reken maar dat men dat heeft gedaan en daarmee ligt het probleem daar waar het hoort namelijk in Griekenland. Natuurlijk zag een Grexit niet zonder slag of stoot gaan maar we worden niet meer zo met de rug tegen de muur gezet als destijds.
  1 punt
 3. Ich glaube, es gibt ein Bürgerkrieg im Jahr 2019. Wat een onzin. Als er ergens al iets op springen staat dan is het de VS zelf wel. Zowat het enige land wat geweld tegen hun eigen burgers gebruikt.
  1 punt
 4. In de openings post staat een fout . voor degene die Deutsch kunnen sprechen: link Het is niet omdat je duits spreekt dat je het ook kan lezen . Laat staan van schijven .
  1 punt
 5. @hhpp browning, winchester, ruger, remington doen dat ook (walthet doet het volgens mij in duitsland) word altijd in licentie gemaakt (geld trouwens ook voor hun luchtbuksen) dit doen ze niet zelf, dit is puur het mee willen profiteren van andere markten onder de naam die ze bij vuurwapens hebben de kwaliteit komt vaak niet in de buurt van hun vuwa's dit wil niet zeggen dat het per definitie rommel is, ik heb laatst van een vriend van me voor sinterklaas een remington dolk gekregen (Zombietheme heel toepasselijk) hij weet best wel wat van messen dus dat scheelt is van 440c dus gewoon een prima staal voor messen is ook een heel leuk mes om mee te werken als je weet wat je doet kan er leuk spul tussen zitten, maar kopen omdat ruger zulke mooie vuurwapens maakt wil niet zeggen dat alle messen die hun naam dragen ook zo goed zijn
  1 punt
 6. Naast deze claws is het ook erg belangrijk om droge kleren bij je te hebben; ofwel in een waterdichte zak (die je eventueel op een slee met je andere gear achter je aan sleept aan een lang touw (een meter of 10, zodat 't niet achter je aan het wak in zakt; met een quickrelease aan een riem vastmaken, zorg dat 't snel los kan als 't moet, zodat het je niet onder trekt als 't alsnog onder 't ijs komt)) of als je op een meertje rondjes schaatst, ergens aan de kant, in je auto of tent of whatever. Droge warme vervangende kleding is een must, zeker als 't waait!
  1 punt
 7. Alles wat de overheid doet raakt mij in de knip..... maar dan kunnen we alle politieke beslissingen zowel landelijk als regionaal gaan bespreken en roepen hoe kut het allemaal is. Dan is het geen prepforum maar een politiekforum. Ik wil je niet verbeteren verre van dat zelf en mijn postje ook al helemaal niet op jou in het bijzonder gericht. Maar mijn voorkeur gaat uit om op dit prepforum over prep gerelateerde zaken te lezen. En ik merk dat ik daar best naar moet zoeken tussen alle berichten door, iets wat ik persoonlijk best zonde vind omdat de "boodschap" hierdoor verloren gaat. Het was eigenlijk een gedachte die bij dit bericht naar boven kwam en dacht... laat ik mij eens verbazen wat ik hier over het hoofd zie Maar uhh dit is niet mijn forum, ik ben hier geen moderator die de regels moet/mag handhaven, dus waar bemoei ik me eigenlijk mee als bezoeker. PS Als je jou bericht zo leest is natuurlijk wel lachwekkend als het allemaal klopt. (en bijna niet te geloven)
  1 punt
 8. Ik heb dit verhaal met gemengde gedachten gelezen. Als webshop eigenaar weet ik dat een voorraad op de site wel eens mis kan gaan. Tegelijk weet ik dat je daar als wel op vertrouwd en dat ook zou moeten kunnen doen! Ik denk niet dat er iets heel spannend is qua zilver voorraden bijvoorbeeld, maar ik denk dat het een gevalletje mis/slechte communicatie is. Dat er niet bezorgd en uitgeleverd wordt op de kerst dagen en op nieuwjaarsdag dat is logisch dat zijn feestdagen de rest is tenzij anders op de site vermeld gewoon werkdagen! Dat leveranciers vaak wel een hele kerstvakantie dicht zijn moet je of voor zijn door grotere voorraden(lastig en duur) maar wees er in elk geval duidelijk over! Het is jammer er fouten gemaakt worden, maar dat kan iedereen begrijpen dat je hier echter omheen gaat draaien dat is wat zorgt voor frustraties. Neem verantwoording voor je daden en wees eerlijk! (Geldt echt niet alleen voor verkopers) Tenslotte hoor ik nog wel eens dat je meer een grote bestelling ineens meer recht zou moeten hebben op een goede afhandeling. Realiseer je dat je recht hebt op een net zo'n goede afhandeling als je 1 doosje lucifers hebt gekocht dan een ton aan goud. Het gaat om meer geld, maar als verkoper zou iedere klant op dezelfde service moeten kunnen rekenen.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...