Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/25/13 in alle zones

  1. Vandaag heb ik de camp shower getest en geef hier een review over Hier is de de video link van de camp shower review!!!
    2 punten
  2. Voor de plaatjeskijkers: Frankrijk, Lac l'Ascention (de beklimming, zegt al genoeg). De koudste nacht uit ons leven, straffe wind en onder het vriespunt. [ATTACH=CONFIG]6022[/ATTACH] Frankrijk, 2900 meter vlakbij de grens naar Italiƫ. Opnieuw een legendarische nacht, omdat vier kinderen ziek werden die nacht. We weten nog steeds niet waar van. Die vier stipjes aan de overzijde zijn onze tenten. [ATTACH=CONFIG]6023[/ATTACH] En ergens in de Ecrins, vissen op forel op bijna 3000 meter. De tipi is op de achtergrond net zichtbaar. [ATTACH=CONFIG]6024[/ATTACH] Er is genoeg om wild te kamperen, alleen wil je dat in alle rust doen, zorg dan dat je minimaal 1 uur lopen vanaf openbare weg (het liefst natuurlijk meer dan een dagwandeling vanaf de 'beschaving'). In Nederland bestaat die plek volgens mij niet, maar in alle andere Europese landen is dat geen probleem.
    1 punt
  3. Aangezien we campings zo goed als principieel mijden maar wel van kamperen houden, hier wat mooie locaties van de afgelopen 2 jaar: IJsland, Hrafntinnusker. Eenzaam, guur, koud maar een van de mooiste ervaringen: [ATTACH=CONFIG]6017[/ATTACH] Frankrijk, Queyras-Lac Sainte Anne, 2800 meter (en goede forel uit het meer): [ATTACH=CONFIG]6018[/ATTACH] IJsland, Strutslaug, inclusief warmwater pool: [ATTACH=CONFIG]6019[/ATTACH] Belgiƫ, Ardennen, bossen van Roptai: [ATTACH=CONFIG]6020[/ATTACH] Nederland, Hollands Diep, Oeverlanden (veel snoekbaars): [ATTACH=CONFIG]6021[/ATTACH] De praktijk leert dat, ondanks dat we met een hele koppel zijn, we echt niet altijd stil zijn, het lampje tot middernacht brandt, er zelden of nooit iemand te zien is, op een verdwaalde hiker na.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...