Ga naar inhoud
GENEGEERD

Langer leven met Google


Aanbevolen berichten

Het onsterfelijkheidsverlangen is ongeveer zo oud als de mensheid zelf. In de zoektocht naar de Steen der Wijzen en het Levenselixer wordt vandaag de dag meer geïnvesteerd dan ooit, met name vanuit de singulariteitsbeweging. Het streven naar opheffing van biologische beperkingen en superintelligentie maakt een exponentiële groei door die slechts door weinig mensen wordt (h)erkend.

 

Een van Google's biotech bedrijven is 23andme.com brengt voor een appel en een ei je genoom in kaart (zie draadje). Vorig jaar heeft Google een biotech company opgericht 'Calico' dat geleid wordt door de voormalig topman van Apple en Genentech: Arthur D. Levinson. Het bedrijf heeft een primair doel: ouderdom tegengaan en 'solve death'. Iedereen weet dat het levenselixer ongekende macht geeft.

 

Gisteren werd bekend dat Cynthia Kenyon, professor op de University of California San Francisco zich verbonden heeft aan Calico (iets wat 3 maanden geleden in alle toonaarden werd ontkend). Kenyon geldt als de expert op het gebied van de genetics of aging en de ontdekker van het DAF-2 en DAG -16 gen, dat bij gedeeltelijk uitschakeling in kleinere organismes leidde tot een verdubbeling van de leeftijd.

(zie

).

 

Ik vermoed dat Kenyon kennis heeft om op korte of middellange termijn soortgelijk effect bij mensen te sorteren; iets wat Google.inc als geen ander kan gebruiken in het verkrijgen van de volledige mondiale hegemonie. Het zijn ontwikkelingen die onstuitbaar zijn maar de wereldgeschiedenis radicaal zullen veranderen. De doctor Faustus in een modern jasje? Wat zal de prijs worden die je voor je 'eeuwige jeugd' moet betalen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast DickBerts

De wetenschap heeft de exacte locatie van ons bewustzijn nooit weten te lokaliseren, de oosterse filosofie wel; bewustzijn ontstaat niet in ons, wij ontstaan in bewustzijn. En dat bewustzijn is ook nog eens een en geen twee.... We zijn dus allang onsterfelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik geloof wel in een gezamenlijk bewustzijn. Zag laatst nog een documentaire over twee groepen apen op twee eilanden. Zodra de groep op het ene eiland een gedrag aanleerden dat een voordeel opleverde voor die groep ging de groep op het andere eiland het ook doen. O_o

 

Ik krijg zin in koffie, jullie ook?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tuurlijk, Google wil alles hebben, dus waarom niet je genoom? Kunnen ze een patent aanvragen op een bijzonder gen dat je blijkt te hebben -.-

 

Dat is niet het primaire plan. Google heeft wel bijna 24.000 patenten maar geen genpatenten (wel in relatie tot datamining). 95% van Google's inkomsten komt uit advertising; een verwaarloosbaar deel uit patenten.

 

Google wil op alle terreinen van het leven een sleutelrol innemen: als primaire interface (mobile, desktop, os, apps, navigatie, shopping etc), heeft hiervoor een compleet eigen netwerk (het nog onbekende Google Fibre), in de huiskamer (TV, Youtube, thermostaten, en devices) en is sterk aan het worden op medisch gebied. Big data is de grote bindende factor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...