phaelin Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Ik heb onlangs 2 zakjes van deze besteld bij ander spul. Vind ze erg lekker en voedzaam. Op het zakje staat een houdbaarheids datum van 2015, maar ik ga er zoals bij 't meeste maar weer van uit dat dat langer is. Maar weet iemand hoeveel langer? Honing gaat op zich natuurlijk eeuwig mee maar ja... Als ik dit luchtdicht zou verpakken, zou 't dan een jaartje of 10 mee kunnen? Of zou ik 't dan moeten vacumeren en wat was ook weer die site waar je die vacuum machines en zakken kunt bestellen? De zoekmachine laat me in de steek wat dit betreft. 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
FreedomFighter Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Ik heb ze ook opgeslagen in de prep, idd heel handig om snel calorietjes binnen te jagen, het hoge suikergehalte maakt het ook langer houdbaar. Wel een aanrader om ervan blijven te eten wanneer je het opent. Als het binnen een week of anderhalf op is is niks mis. Ik merkte zelf op dat ze begonnen te plakken nadat ik ze te lang open had bewaard. Maar eerlijk gezegd heb ik ze gewoon doorgegeten, merkte er niks van, trouwens toen waren ze al dik een half jaar over datum. Ik raad ze absoluut aan. Majah, je moet er wel plaats voor hebben. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
phaelin Geplaatst: 10 april 2014 Auteur Delen Geplaatst: 10 april 2014 Wel een aanrader om ervan blijven te eten wanneer je het opent. Als het binnen een week of anderhalf op is is niks mis.. Weinig keus... Als ik eenmaal een zakje openmaak moet 't ook op. Ik kan niet stoppen Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
FreedomFighter Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Haha, smakelijk dan ... ik raakte er wel snel op uitgekeken. Maar is wel leuk om voor de kids in huis te hebben als er weinig keuze is. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Flos Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Als je ze nu toch vacuüm gaat verpakken misschien in kleinere porties . Geert Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
phaelin Geplaatst: 10 april 2014 Auteur Delen Geplaatst: 10 april 2014 Als je ze nu toch vacuüm gaat verpakken misschien in kleinere porties . Geert Zou eigenlijk wel moeten maar.... dan heb ik minder... QQ Ik ben verslaafd aan het raken aan dit spul Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Stuudje Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Ga ze zelf maken. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Flos Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Ga ze zelf maken. En wil je het recept delen ? Geert Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Stuudje Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Graan(achtigen) poffen...amarant kan je net als mais zonder voorkoken poffen. Andere granen(achtigen) moet je eerst koken, zoals boekweit, spelt, quinoa, rijst, en dan laten drogen en dan poffen...in een pan doen, deksel erop en wachten tot het gaat ploppen en als het ploppen stopt zijn ze klaar...net als mais dus.Zonder olie in een droge pan. Het is een beetje poffen en roosteren in een. Ik doe de pan steeds schudden zodat er niets aanbrandt. Zo rooster ik ook pompoenzaad, zonnebloemzaad of gekookte kikkererwten.Bij kikkererwten doe ik er wat kruiden bij dan krijg je een soort borrelnootachtig iets, heerlijk in het weekend, en een stuk gezonder dan borrelnoten.Kan met paprika, of met kerrie massala, google maar eens dan zie je vast een paar ideetjes qua kruiden. Info over amarant, herkomst en gebruik en poffen Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Bijenman Geplaatst: 10 april 2014 Delen Geplaatst: 10 april 2014 Jummie..... 'Vroegah' hadden ze deze ook bij de Aldi of Lidl volgens mij. Zal eens kijken binnenkort of ze deze nog hebben en of ze ook zo lang houdbaar zijn. In ieder geval leuke tip en de moeite waard om het te proberen. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.