Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Wie heeft er een eigen doelpak?


Recommended Posts

Zelf heb ik zo'n samengeperst stro doelpak op een driepoot staan.

Op officiele hoogte en afstand 18, 20 en 30 meter.

Dit heb ik binnen staan, in een lange gang.

 

En jij?

 

Doel is ook om stiekem een beetje te inventariseren hoeveel banen we zouden kunnen maken voor een wedstrijdje te organiseren of ergens al dan niet tijdelijk te oefenen met een groep. Wanneer we zometeen 30 unskilled leden hebben met boog maar zonder doelpak, dan is het misschien leuker om wat anders te organiseren natuurlijk.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 1 month later...

Ik heb vandaag een stro baal gekocht van 1meter bij 60cm bij 40 hoog? Hij paste na een paar flinke trappen en een best grote kofferbak ;)

 

Ik heb ook een bord (zijkant keukenkastje) ervoor gezet. Maar na ervaring en 2 pijlen minder denk ik dat ik op de strobaal een blazoen ga plakken, tevens wat nieuwe pijlen kopen.

 

Weet iemand 32'' pijlen voor een leuke prijs? Hout, carbon of aluminium maakt niet zoveel uit

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...