Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

marktplaats is geweldig


Recommended Posts

Deze week een prachtige Singer handnaaimachine gekocht, glimt als nieuw, loopt als een trein. En dat allemaal voor 15 euro. De beauty had tientallen jaren mooi opgeborgen staan wachten op de nieuwe eigenaar (ik dus). Ben er erg blij mee. Nu nog zien uit te vinden hoe alles werkt. Tot nu toe is mijn ervaring met een naaimachine beperkt, maar dat kan veranderen. Het bouwjaar is 1935. Goed moment om toe te treden tot de Singer-gekkies!

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 3 weeks later...
Gast Dick Berts

Tijdje geleden smeerde een vent mij een kapotte Singer aan voor 15 euro. Hij verkneukelde zich toen ik ermee weg liep. Ik ook. Er bengelden twee originele sleuteltjes aan de koffer. Daar betalen de Amerikanen al dertig dollar per stuk voor.....

 

http://www.ebay.com/itm/NICE-Antique-Vintage-Singer-Sewing-Machine-Bent-Wood-Case-Drawer-Key-124428-/370652591511?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564c9db597

Link to post
Share on other sites
Gast Dick Berts

Een incomplete Singer zonder koffer zonder boekje, zonder onderdelendoosje, gaat op Ebay met verzenden samen over de duizend dollar! Te gek voor woorden. Soms gaan ze in de VS gek genoeg ook voor een paar tientjes weg hoor. Maar het prijsniveau in Nederland is nog krankzinnig laag. Ook al zijn de prijzen wel fors aan te stijgen en worden mooie machines plotseling erg schaars.

 

http://www.ebay.com/itm/LEGENDARY-SINGER-201K-HEAVY-DUTY-HAND-OPERATED-LEATHER-SEWING-MACHINE-/251167919771?pt=UK_CraftsCollect_SewingMachines_RL&hash=item3a7ac64e9b

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...