Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

[Review] Prep-Crème door Stormgloren en Preptalk!


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Zie ook: http://preppers.nl/forum/threads/12912-De-enige-echte-Prepzalf-nu-in-de-Prepshop-reviewers-gezocht met daarin onder andere een discussie over de ingrediënten.

En mijn eigen (korte) review van de prep zalf: http://preppers.nl/forum/threads/13189-Review-Prep-zalf

top1 bedankt voor de links, ik zal ze ook in de beschrijving onder de video plaatsen!

Link to post
Share on other sites

Allereerst hartelijk dank aan allen voor het bekijken van het filmpje. Het was hartstikke leuk met @Communicator. Een gedreven man. Ik heb er vertrouwen in dat stormgloren een heel eind zal komen en als de mensen hier het zouden willen verspreiden (al dan niet mond op mond) dan wordt dat enorm gewaardeerd.

 

Zie ook: http://preppers.nl/forum/threads/12912-De-enige-echte-Prepzalf-nu-in-de-Prepshop-reviewers-gezocht met daarin onder andere een discussie over de ingrediënten.

En mijn eigen (korte) review van de prep zalf: http://preppers.nl/forum/threads/13189-Review-Prep-zalf

 

Klopt! Ik had het gelezen, ook een mooie review! We hebben het heel kort / basis gehouden deze keer en moet ook eerder gezien worden als een 'snelle kennismaking' met het product. Er wordt nagedacht om een meer 'in-depth' video over deze prepzalf te maken. Maar dat is een verhaal voor later.

 

@Communicator wederom leuk gedaan. Ik vind het toch wel enigzins "apart" als twee gasten gezellig over cremes babbelen.....:rolleyes:

 

Man, we zijn hartstikke geëmancipeerd, hahahaha xD! Zullen we samen eens gaan babbelen over cremes xD?

 

Loop je dan met zo'n camera op je kop:o:rolleyes:

 

Jup en het mooiste is, ik heb er geen last van want ik zie dat ding niet dus kijk ik ook niet vreemd xD! Nah, het is vooral heel functioneel want je hebt je handen vrij als je ergens mee bezig bent. Dit was gedaan wegens gebrek aan een schouderband. Zodra die binnen is film ik ook liever vanuit mijn schouder. Maar het geeft interessante shots.

 

Zeer informatief filmpje @Communicator en @Range :D

en wat een leuke combinatie samen, en zou het leuk vinden om meer filmpjes van jullie te zien :o

 

Hartelijk dank ^^! Jazeker komen die er. De backlog staat vol met ideeën (genoeg om nog jaren bezig te zijn). Communicator wil Stromgloren naar een hoger (lees: professioneler) niveau brengen zoals andere Youtube vloggers. Datzelfde heb ik met Preptalk.

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...