Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

P@tje

Lid
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Goed

Over P@tje

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Limburg Zuid
 1. Ik ben iig blij dat mijn vrouw verpleegkundige is, wie weet waar het ooit goed voor is. Al is het volgens haar wel moeilijk om professioneel te blijven als het om een geliefde gaat.
 2. Je verbonden voelen met de mensen om je heen (lees op het forum) dat is een heel groot iets. Iets wat mr Gold en zijn moderators bij mij voor elkaar hebben gekregen. Je zegje kunnen doen en niet als je niet wil. Kortom jezelf kunnen blijven, met je eigen mening. Zo voel ik het iig en dus wil ik de heren bedanken en wat mij betreft gaan we zo verder.
 3. Kan zo zijn, ze zijn ook echt brdoeld als je de keus heb tussen sterven of de cloth gebruiken. Ze worden (hebben ze mij verteld) ook regelmatig gebruikt voor mensen met anti stollingsmiddelen ( de z.g. blo3dverdunners)
 4. Ja is verder onder controle, maar ik krijg wel een vreemd gevoel als ik denk aan wshtf
 5. voor als het echt nodig is (heb er ook twee in m'n BOB) http://www.shtfmovement.com/medical/topic13985.html
 6. @Dick Berts: die pm zou ik ook wel willen hebben
 7. Ikzelf ben ook hartpatient (3 infarcten ) en ik krijg m'n medicijnen in een blister. Ik krijg niet meer dan strikt noodzakelijk is, helaas. Het verbaasd me overigens wel dat er toch een aantal preppers zijn met hartklachten.
 8. kijk hier eens naar, die gebruik ik eigenlijk voor heel veel dingen. Mijn vrouw is pedicure en heeft een hele lijn aan voetverzorging met tea tree. http://en.wikipedia.org/wiki/Tea_tree_oil
 9. Ikzelf heb een KHS (deutsche grundlichkeit) http://www.khs.net/index.php?lang=DEU&list=STRIKER [ATTACH=CONFIG]1821[/ATTACH]
 10. Als het maar geen plofkip is, oeps sorry ik liet me ff gaan ;-)
 11. Pics als je klaar bent, ik ben zeer benieuwd.
 12. Ook ik zou er graag twee kopen. Ik hoor het wel.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...