Ga naar inhoud

Hytte

Lid
 • Aantal items

  94
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Graag een beetje hoog!
 • Interesses
  Behalve preppen? mn hond, fotografie, klimmen, koken, natuur, en mensen

Hytte's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

38

Community reputatie

 1. Leuk dat je hier over begint. Veel van onze doelen hebben te maken met een gedragsverandering. Dit lukt ons wel een paar keer, zoals meer sporten, maar op de lange termijn haken we vaak af. Door mijn werk ben ik veel bezig met het onderzoeken hoe mensen hun doelen halen. Nu ben ik ideeen, methodieken enz aan het verzamelen om dit in een praktische vorm te gieten. Zeker als je het hebt over mentale voorbereiding, dan is het behalen van je doelen, welk doel je jezelf dan ook stelt, een mentale boost. Het plannen van je stappen die je wil zetten, in kaart brengen hoe om te gaan met je terugval momenten enz, helpt om je mentaal voor te bereiden op doel. Voor mij blijft de uitdaging om mijn conditie op pijl te houden. Ik jog en wandel met de hond, maar toch laat ik elke keer lange periodes er tussen vallen waardoor ik toch weer terug val. Verder werkt het steken van de mug, bij mij averechts. Helaas, de bulten worden alleen maar groter elk jaar.
 2. goede morgen. Deze is eerder voorbij gekomen. http://preppers.nl/forum/threads/2185-Excel-Prepper-voorraad-beheer?highlight=overzicht+voorraad. Succes.
 3. Leuk Amazing Dree en Wiskers dat het jullie wat lijkt!!! @jager, deze camping is in de laatste 10 jaar, iets van 3 keer van eigenaar verwisseld. Mijn ouders komen hier al jaren en vooral de rust spreekt hun erg aan. Je hebt 2 delen. Het honden terein, dit is wat kleiner, maar heeft nog steeds mooie afgezonderde velden. Het gewone terein is lekker groot en heeft veel privacy. Doordat het terein toch wel wat last had van leegloop is de huidige eigenaar allelei ideeen aan het uitproberen om mensen te trekken. Zo was het houten huis van de foto's zijn eigen woning maar dit wordt nu aan groepen verhuurd. Ook heeft hij op het grote terein een flinke tent neergezet voor feesten en partijen. Als rustzoeker ben je dan niet blij en hij heeft er al behoorlijk veel commentaar op gekregen. Hij had het er ook over om de tent te gaan verplaatsen. Dit alles weet ik vooral door mijn ouders, zij hebben wat meer contact met de eigenaar. De enige keren dat ik hier kom is buiten het seizoen en dan is er veel mogelijk. Mochten we dit leuk vinden kan ik natuurlijk altijd informeren naar alle mogelijkheden, kosten enz. Deze camping heb ik er vooral opgezet omdat hij midden in het mooie Drenthe ligt en dat degene al daar misschien een keer kunnen kijken of het aan al onze "strenge" prepperswensen voldoet.
 4. wat een super ideeen. Ik bleef hangen op pannenkoeken, wentelteefjes, vanillesaus en ragout.
 5. het lijkt me een sport om dit op zo'n manier te doen, dat ik heb wat ik nodig heb, zonder 50 potten pindakaast te hebben terwijl ik dat helemaal niet lust.
 6. wat een superplekken. Niet jaloers, niet jaloers, niet jaloers. Misschien ga ik het zelf dan nog geloven Nee hoor, ik weet dat het hard werken is en dat als je zo iets graag wil je bepaalde dingen opzij moet zetten. Wij hopen daar ooit te komen, maar nu gaan andere zaken nog voor.
 7. hoi, Ja.. ik had al zitten kijken naar de andere suggesties maar die leken zo gericht op de doorsnee nederlandse familie. veel entertainment enz. Het zwarte veldje leek me wel leuk. Natuurlijk kan je er op de website niks van zeggen, maar ach zo hebben we nog een suggestie waar we uit kunnen kiezen.
 8. Leuke tip, is het niet toch zo dat bij de sluiting van het deksel toch langzaam aan weer zuurstof binnenkomt?
 9. nu sinds twee jaar winterbanden in gebruik. zodra je weer overstapt op je winterbanden, plak je weer aan het afvalt. Heerlijk! We zijn dit gaan doen na een minder leuk voorval in Duitsland, drie jaar geleden. We hadden in een keer onverwacht veel sneeuw. Totaal vergeten dat winterbanden verplicht zijn en we hebben gekropen over de snelweg. Twee keer achterste voren gestaan en net toen we het echt niet meer zagen zitten kwam er een motel. Wat waren wij blij. Sindsdien winterbanden!!!
 10. Ben een beetje bekend in Drenthe en gezien onze route zou ik ook daarvoor willen gaan. Wat dachten jullie van deze: http://www.vlintenholt.nl/ Klinkt erg familie maar dat valt reuze mee. je hebt er veel veldjes waar je afgescheiden kan staan. Eigenaar ken ik als gemakkelijk, hij krijgt met regelmaat legerfanaten voor een weekend en vuurtje stoken enz kan meestal prima. Ligt in het bos en lijkt veel potentie te hebben voor een kennismakingsweekend.
 11. BMI 21,9 - joepie! maar ja dan heb je dit nog: Wat is een gezonde buikomvang? http://www.chocofans.nl/bmi-en-buikomvang-meten.html Vrouwen: minder dan 80 cm Mannen: minder dan 94 cm. Tja.... zit ik toch niet zo goed met mn 90. En zo worden we hartstikke gek gemaakt. Want een volledige fitheidstest bestaat ook nog uit een huidplooimeting en een wandel/conditie test. Je kan dus echt niks zeggen van alleen je BMI.
 12. - vis schoonmaken - villen - met een boog aan de slag gaan - beetje oefenen om bijv het vuurtje wat sneller aan te krijgen met basismateriaal. - Jullie leren kennen en scenarios uitwerken wat we zouden doen als.... Of... hoe kom je bij de camping als.... - wijntje drinken en goede hapjes daarbij hebben
×
×
 • Nieuwe aanmaken...