Ga naar inhoud

Hytte

Lid
 • Aantal items

  94
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Graag een beetje hoog!
 • Interesses
  Behalve preppen? mn hond, fotografie, klimmen, koken, natuur, en mensen

Hytte's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

38

Community reputatie

 1. Leuk dat je hier over begint. Veel van onze doelen hebben te maken met een gedragsverandering. Dit lukt ons wel een paar keer, zoals meer sporten, maar op de lange termijn haken we vaak af. Door mijn werk ben ik veel bezig met het onderzoeken hoe mensen hun doelen halen. Nu ben ik ideeen, methodieken enz aan het verzamelen om dit in een praktische vorm te gieten. Zeker als je het hebt over mentale voorbereiding, dan is het behalen van je doelen, welk doel je jezelf dan ook stelt, een mentale boost. Het plannen van je stappen die je wil zetten, in kaart brengen hoe om te gaan met je terugval momenten enz, helpt om je mentaal voor te bereiden op doel. Voor mij blijft de uitdaging om mijn conditie op pijl te houden. Ik jog en wandel met de hond, maar toch laat ik elke keer lange periodes er tussen vallen waardoor ik toch weer terug val. Verder werkt het steken van de mug, bij mij averechts. Helaas, de bulten worden alleen maar groter elk jaar.
 2. goede morgen. Deze is eerder voorbij gekomen. http://preppers.nl/forum/threads/2185-Excel-Prepper-voorraad-beheer?highlight=overzicht+voorraad. Succes.
 3. Leuk Amazing Dree en Wiskers dat het jullie wat lijkt!!! @jager, deze camping is in de laatste 10 jaar, iets van 3 keer van eigenaar verwisseld. Mijn ouders komen hier al jaren en vooral de rust spreekt hun erg aan. Je hebt 2 delen. Het honden terein, dit is wat kleiner, maar heeft nog steeds mooie afgezonderde velden. Het gewone terein is lekker groot en heeft veel privacy. Doordat het terein toch wel wat last had van leegloop is de huidige eigenaar allelei ideeen aan het uitproberen om mensen te trekken. Zo was het houten huis van de foto's zijn eigen woning maar dit wordt nu aan groepen verhuurd. Ook heeft hij op het grote terein een flinke tent neergezet voor feesten en partijen. Als rustzoeker ben je dan niet blij en hij heeft er al behoorlijk veel commentaar op gekregen. Hij had het er ook over om de tent te gaan verplaatsen. Dit alles weet ik vooral door mijn ouders, zij hebben wat meer contact met de eigenaar. De enige keren dat ik hier kom is buiten het seizoen en dan is er veel mogelijk. Mochten we dit leuk vinden kan ik natuurlijk altijd informeren naar alle mogelijkheden, kosten enz. Deze camping heb ik er vooral opgezet omdat hij midden in het mooie Drenthe ligt en dat degene al daar misschien een keer kunnen kijken of het aan al onze "strenge" prepperswensen voldoet.
 4. wat een super ideeen. Ik bleef hangen op pannenkoeken, wentelteefjes, vanillesaus en ragout.
 5. het lijkt me een sport om dit op zo'n manier te doen, dat ik heb wat ik nodig heb, zonder 50 potten pindakaast te hebben terwijl ik dat helemaal niet lust.
 6. Geweldige vergelijking. Kende ik nog niet, maar ga ik zeker gebruiken. Ik begrijp je insteek en naar mijn idee laat die zien dat je geinteresseerd bent in anderen en in hun beweegredenen. Wel denk ik dat een religie iets is waar iemand lang en hard over nagedacht heeft en dat deze niet snel zal veranderen door nieuwe feiten of argumenten. Voor veel mensen is dit juist de basis van hun geloof. Het is een geloof. Dit hoef je niet te kunnen staven door argumenten. Het zijn overtuigingen die niet snel buigen voor andere overtuigingen. Dit maakt vaak dat deze discussies eindigen in heftige discussies. Vanuit dat oogpunt zie ik niet de meerwaarde om het weer te introduceren. Voor mij zou de meerwaarde zijn dat ik werkelijk vind dat alle onderwerpen bespreekbaar moeten zijn. Ik kan er voor kiezen om ze niet te lezen en zodra iemand grof of beledigend is dan kunnen daar represailles uit voort komen
 7. ik vind dit echt lastig. Voor mijn gevoel moet alles bespreekbaar zijn, maar de emoties die altijd oplaaien bij dit onderwerp zijn niet altijd bevoordelijk voor de sfeer en het doel van het forum. Dus mijn vraag is: Wat mis je, nu de regels zo zijn? En wat zou er uit kunnen komen als we het wel weer bespreekbaar maken? @Kungfufox
 8. wat een superplekken. Niet jaloers, niet jaloers, niet jaloers. Misschien ga ik het zelf dan nog geloven Nee hoor, ik weet dat het hard werken is en dat als je zo iets graag wil je bepaalde dingen opzij moet zetten. Wij hopen daar ooit te komen, maar nu gaan andere zaken nog voor.
 9. hoi, Ja.. ik had al zitten kijken naar de andere suggesties maar die leken zo gericht op de doorsnee nederlandse familie. veel entertainment enz. Het zwarte veldje leek me wel leuk. Natuurlijk kan je er op de website niks van zeggen, maar ach zo hebben we nog een suggestie waar we uit kunnen kiezen.
 10. Leuke tip, is het niet toch zo dat bij de sluiting van het deksel toch langzaam aan weer zuurstof binnenkomt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...