Ga naar inhoud

rafts02

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

rafts02's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

11

Community reputatie

 1. Hier 2 of drie straws , hoor graag indien er een aanbieding is.
 2. Dagelijks 180km woon werk verkeer, leg een paar waxinelichtjes in je auto met aansteker. Ik peli zaklamp, dikke extra jas achterin en pas mijn nooddekens gebruikt bij een ongeval, ik hou de action goed in de gaten voor nieuwe. Verder wil ik zeker nog een beademingskapje kopen ipv een kiss of life....
 3. Met alle mogelijke middelen, mijn huis zal me een worst zijn. Prio is een veilige plek ver van alle shit. Stil genoeg overdag om niet ontdekt te worden, maar wel centraal genoeg om alle kanten op te kunnen.
 4. Als je de economie er weer bovenop wilt helpen neem je de tijd om een goed plan te maken, maak het betaalbaar voor iedereen en strek het uit over 10 jaar ipv 4.. mensen ( ik ook ) geef gewoon niets meer uit dan nodig, teveel winkels staan leeg of gaan failliet, mega huurprijzen zijn niet meer op te brengen voor sommige. Geld geld geld.... De wereld gaat er nog kapot aan. De regering heeft niet als doel te regeren maar om te heersen. Lijkt op een XXL versie van sim City met ons als speelpoppetjes. Diep triest om zulke angs scenario's te creƫren waardoor je eigen mensen de dupe worden.
 5. Goede herinneringen aan mijn bakkie tijd en later met mijn Jackson .... Wat ik wel weet is dat de antenne het belangrijkste is voor je set, de antron 99 met zijradialen op een meter of twintig hoog in onze woonwijk viel toen best wel op 8-) Tja het was redelijk snel over met het internet ... Een dipool is trouwens handiger om mee te nemen en makkelijk op te hangen in b.v. bomen. Dit valt ook niet zo op.
 6. Inderdaad een goede tip om wat extra waxinelichtjes in je auto te leggen in de winter. Ik rijdt dagelijks 180km woon werkverkeer en wil er niet aan denken stil te komen staan als het zwaar k*t weer is... Zaklamp waxinelichtjes alu dekens van de action ( 69 cent geloof ik ) extra dikke winterjas etc etc Misschien overdreven maar liever teveel aan boord dan het niet bij hebben als ik het nodig zou hebben.
 7. zoek op een bekende torrentsite naar "military training_ Bijna 700 mb aan documentatie beschikbaar in zowel pdf als txt files.
 8. Niets printen, lekker op een smartphone sd kaart zetten. Kan erg veel op en is makkelijk op te laden imo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...