Ga naar inhoud

humble

Lid
 • Items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  belgium

humble's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. @Lekker, het zijn goede wagens ,je ziet ze in Europa weinig. Ik rij zelf een b2500. Bere sterk, wel degelijk vatbaar voor roest maar aan uw fotos te zien geen problemen mee. Wij gaan er in de zomer mee naar zuid Frankrijk. 12 uur hobbelen:-)
 2. @Raycoupe aha, goed.Laat mijn vorige post maar voor mij persoonlijk gelden dan. Het zal zeker met trainen en nog eens trainen te maken hebben.Ook gaan wat persoonlijke pijntjes opspelen en zeker speelt de rugzak een belangrijke rol. Wat heb je voor tips qua gewichts verdeling?
 3. een mooie lijst maar ik kan je vertellen dat 16k over een langere afstand niet te doen is ook voor uw vrouw zal 9k zeer zwaar zijn. Zelf, werkend in de bouw dus zwaar tillen gewoon en elke week op de koersfiets te vinden, ben 2 uur wezen stappen met 15k op de rug. Eerst dacht ik dat het de rugzak was die niet lekker zat maar uiteindelijk is het echt wel het gewicht dat je nekt.En ik liep over goed begaanbare wegen. Voor mij zou een max gewicht van 12k gelden en voor mijn lief niet meer dan 7k( laat haar lekker licht dragen dat scheelt gezaag) Dat met uw katten vind ik wel tof, zelf nog niet echt over gedacht.
 4. moto guzzi v11 van 2004. Wie laat in de remmen pakt, is langer snel:cool:
 5. heb daar brood in blik gekocht. Nette snelle levering vond het wel duur en de houdbaarheid wat tegenvallen. Scheelde per doos een jaar, maakt niet uit blijft toch wel goed.
 6. heb deze docu ook gezien, werd afgelopen week herhaald op canvas geloof ik. Super om naar te kijken. Ik vroeg me al kijkend af ,of je anderen nodig hebt om u zelf te defineren? Met anderen om je heen kan je altijd checken of u gedachten kloppen en worden er grenzen en kaders gesteld. Hier thuis weet ik als ik naar de reaktie van mijn dochter kijk bvb dat ik een goede vader ben, als ik naar de reaktie van mn vrouw een slechte huisman enzovoorts. Mocht ik in e natuur zijn zo alles een beetje overweldigend zonder grenzen zijn denk ik. Btw lijkt me wel geweldig om dit een een weekje te proberen.
 7. en ik las hier op het forum denk ik, dat bij orkaan Kathrina een rol voor een brood geruild werd.
 8. de zalm uit blik die ik heb komt uit Alaska, zal dus niet via foppen komen denk ik. Maar zalm uit middelandse zee is nieuw voor mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...