Ga naar inhoud

humble

Lid
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  belgium

humble's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. wij zijn vergeten wie we zijn: krachtige en machtige mensen! Ook zijn we vergeten dat er iets als woede bestaat. Politiek, economie en Europa zijn een parallel universum laat je er niet door vangen maar blijf gefocust. Wat een woorden weer deze morgen en nu lekker naar het werk
 2. @Ondergrondse wellicht ben ik inderdaad een doemdenker hoor maar op welke reserves van Nederland doel je dan? En als je echt slim bent vergeet het kluisje bij de bank maar, plus persoonlijk denk ik dat uiteindelijk als eerste uw pinpas en uw euro briefkes rap aan ''waarde'' gaan verliezen.
 3. @Lekker, het zijn goede wagens ,je ziet ze in Europa weinig. Ik rij zelf een b2500. Bere sterk, wel degelijk vatbaar voor roest maar aan uw fotos te zien geen problemen mee. Wij gaan er in de zomer mee naar zuid Frankrijk. 12 uur hobbelen:-)
 4. Het is bijna misdadig te noemen dat men de bevolking niet informeert over de risico's van dit systeem en de nieuw ontstaande bubbel ( Celente noemt dit de stimulerings- bubbel ).
 5. gisteren een item op het NOS journaal over het ene na het andere record van de dow jones en verklaren die simpel weg door te stellen dat amerikaanse bedrijven goed bezig zijn door meer te produceren met minder mensen en lagere lonen. Voor een deel zal dit waar zijn maar er valt geen woord over de geldmassa die door de fed in het bankensysteem terecht komt en voor grote en snelle winsten meteen naar de beurs gaat. En verder ,wie koopt al die geproduceerde goederen? De net ontslagen middeklasse die in trailerparks woont? Oh man, propaganda van de bovenste plank denk ik dan.
 6. @Raycoupe aha, goed.Laat mijn vorige post maar voor mij persoonlijk gelden dan. Het zal zeker met trainen en nog eens trainen te maken hebben.Ook gaan wat persoonlijke pijntjes opspelen en zeker speelt de rugzak een belangrijke rol. Wat heb je voor tips qua gewichts verdeling?
 7. een mooie lijst maar ik kan je vertellen dat 16k over een langere afstand niet te doen is ook voor uw vrouw zal 9k zeer zwaar zijn. Zelf, werkend in de bouw dus zwaar tillen gewoon en elke week op de koersfiets te vinden, ben 2 uur wezen stappen met 15k op de rug. Eerst dacht ik dat het de rugzak was die niet lekker zat maar uiteindelijk is het echt wel het gewicht dat je nekt.En ik liep over goed begaanbare wegen. Voor mij zou een max gewicht van 12k gelden en voor mijn lief niet meer dan 7k( laat haar lekker licht dragen dat scheelt gezaag) Dat met uw katten vind ik wel tof, zelf nog niet echt over gedacht.
 8. moto guzzi v11 van 2004. Wie laat in de remmen pakt, is langer snel:cool:
 9. het is idd te zot voor woorden.Toch krijgt de googelaar een groot applaus voor het steeds maar blijven komen van witte konijntjes uit zijn hoge hoed. Hoe ziek kun je zijn om deze farce te blijven geloven?
 10. heb daar brood in blik gekocht. Nette snelle levering vond het wel duur en de houdbaarheid wat tegenvallen. Scheelde per doos een jaar, maakt niet uit blijft toch wel goed.
 11. Vind ik moeilijk om te geloven.Juist omdat het de enig juiste keuze is en ik mij serieus afvraag of er nog mensen met een geweten in een legertop, waar dan ook, aanwezig zijn.
 12. wat de beurs volgens mij duidelijk maakt is dat er iets grondig mis is met de vermogensgelijkheid. Hoe kan het dat beurzen over het algemeen blijven stijgen tegen de achtergrond van de huidige economische malaise? Europeese recessie, lage bedrijfsaktiviteit, en minimale groei in Usa. Terwijl wij als burgers uitgekleed worden, pompen de centrale banken ongehoorde sommen in de banken bestemd voor speculatieve doeleinden. Als ik als zaakvoerder een lening wil hebben van mijn bank, krijg ik vriendelijk maar strikt de deur gewezen.
 13. zoals in de vorige posts al beschreven probeer ik mijn dingen op orde te hebben. Min mogelijk op de bank zowel credit als debit. Cash, silveren munten, goud op kreatief verzonnen oorden weggelegd. En spul dat ik denk nodig te hebben. Het probleem waar ik persoonlijk altijd wel mee worstel, en Kans beschrijft dat, is de twijfel en het vertrouwen in uw eigen gevoel over de toekomst, ga ik nu echt voor het preppen of denk ik dat het wel goed komt. Het zijn vaak twee werelden waar ik in zit (btw ben psychisch wel redelijk inorde hoor:confused:), de brainwash goed weer show van de MSM, kollegas en kenissen, die geen flauw benul hebben van wat er speelt. Of mijn eigen intuitie met ondersteuning van dit forum bvb.
 14. Het einde van een astrologisch tijdperk wellicht. Astrologisch gezien gaat er een mega event plaats vinden. We gaan van vissentijdperk naar watermantijdperk. https://nl.wikipedia.org/wiki/Waterman_(astrologie)#Het_Watermantijdperk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...