Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Rob0607

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Rob0607

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Deze snelkookpannen kunnen niet genoeg druk aan om 120 graden te bereiken. De all american canner wel. Er zijn nog enkele anderen die 120 graden kunnen bereiken, maar deze zijn geen van allen te kopen in Europa.
 2. Het voordeel van wecken bij 120 graden is dat je dan ook geen botulisme etc. kan krijgen. Bij mijn weten worden ze niet verkocht in Nederland. Je kan ze natuurlijk wel uit de US bestellen, maar dan zijn de verzendkosten ongeveer even veel als de ketel kost. Het is wel uitstekende kwaliteit...
 3. Wat ook wel handig zou zijn is een All American Canner. Een hoge druk pan waar je de temperatuur tot 120 graden kan laten oplopen.
 4. Mooie GHB. Goed idee die handschoenen. Waar heb je die gekocht?
 5. Diamant kan gemaakt worden onder hoge druk omdat het gewoon koolstof is in een andere vorm. Goud is een atoom, dat kan niet gemaakt worden zonder kernfusie. En als we dat zonder problemen zouden kunnen, dan hadden we tevens veel gratis en schone energie. Dus helaas...
 6. Ik zou mijn kippen geen eierschalen geven, ook niet gemalen. Indien ze beginnen met eierpikken, dan leer je ze dat niet meer af. Gewoon wat grit geven.
 7. HAllo Stuudje. Voor goedkope lonten voor een petroleumstel kun je terecht bij: http://www.mavaka.nl/ Prima shop!
 8. Is die BioLite campstove ook in Europa verkrijgbaar? Vanuit Amerika zijn de transportkosten erg hoog.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...