Ga naar inhoud

Twan

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Twan

  1. Tja, martelen kan altijd idd, maar daar ga ik even niet vanuit, dat is uitzonderlijk denk ik, maarja als je het meemaakt...... dan is het niet leuk zeg maar ;)

     

    En deze kluizen zijn tegenwoordig behoorlijk duur 2e hands, bij een dealer dan rond de 1000 euro is normaal, vraag en aanbod hé?

  2. Als een kluis brand- en inbraakwerend 875 kilo weegt dan hoeft deze toch niet verankerd te zijn lijkt me? Je zou dan met heel veel man moeten komen om deze weg te krijgen, en dan nog zou ik niet weten hoe.

  3. Hallo @Damios , Hmm jij hebt inderdaad je portie meegemaakt, goed dat je er uit bent gekomen, ik geloof ook wel dat een mens door tegenslag sterker KAN worden, dit zal niet voor iedereen gelden maar ik denk wel de meeste.

    Maar mijn ergste SHTF voorstelling is geen oorlog, ziektes, monetair maar dat de hele Moslim wereld tegen westerse mensen keert, als dat gebeurd (en ik heb genoeg gelezen en gezien waardoor ik denk dat het kan) wil ik niet mijn vrouw verkracht zien o.i.d. Daarvoor dit onderwerp.

  4. Hallo @frans81 , Ik snap je reactie, misschien ter overvloede, voor alle duidelijkheid: ik ben nu NIET bezig met denken aan zelfdoding, ik wil me erop preppen voor als de nood c.q. situatie niets anders toelaat, stel dat ISIS straks inderdaad overal door de straten gaat en iedereen vermoord, verkracht, martelt, etc. Juist DAN wil ik iets achter de hand hebben, dan heeft met iemand praten geen zin meer en is er ook niemand om mee te praten.

  5. Goedemorgen allemaal!

     

    @Basement Steve Juist, wat jij zegt dat bedoel ik, dingen kunnen gruwelijk escaleren en wel zo erg dat je er een einde aan wil maken, ik weet dat veel mensen er niet aan kunnen/willen denken, maar ik en mijn vrouw wel. Wij hebben de knoop doorgehakt en gaan ons ook daarvoor preppen, alleen de vraag die dan volgt is hoe. Zoals Basement Steve vermeld met een pil? Met helium? Argon gas?

  6. Hallo mede preppers, ik ben zelf al een lange tijd aan het preppen maar ik zit met iets en weet niet of ik die hier kan/mag stellen en het gaat over: wat als de SHTF zo erg wordt dat je uit het leven wil stappen, ik weet het is misschien een rare vraag, maar het hoort zeker ook hier thuis, op het prepper forum....

    Ik ben van mening dat je jezelf op alle mogelijke manieren moet voorbereiden, ook voor dingen waar men liever niet aan denkt.

    Dus mijn vraag: kan/mag daar hier vrijelijk over gediscussieerd worden, ik kon het niet vinden in het reglement.

     

    Met vriendelijke groet, Twan.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...