Ga naar inhoud

Nachtschaduw

Lid niveau 2
  • Items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door Nachtschaduw

  1. Dit forum houdt zich bezig met preppers die zelfvoorzienend willen zijn, wat een groot aanbod kan zijn is een neushaartrimmer aanpassen zodat je iets kunt opladen. Ik vrees dat dit voor jou nog te ingewikkeld is omdat je niets onder controle kunt houden... Je knutselt wat en dat is leuk en spannend, maar je kunt er niets mee want op dit tempo en met deze kennis kun je gewoon niets. Wat ook uit je project komt heb je geen controle op... er is letterlijk niets in jouw project wat mij aanspreekt of waar ik maar iets mee kan. Beledig maar iemand anders.
  2. G-Eazy - I Mean It (Official Music Video) ft. Remo Leuk om je scoop op een plaatje te zetten, nu doe er iets mee (veel te koud van aard) ! Als ik iets meet zitten de stekkertjes er in Je hebt wat magneten en bent met spoelen bezig, nul berekeningen en geen enkele data waar ik iets mee kan... Vervolgens ga je in PB beledigen en uitdagen? Curses boek N kan je wel wat leren over spoelen. Drop je formules~!
  3. Geen bijzonderheden, maar start mijn BOV project weer op. Doel is om te vertrekken voor verkenning en nadenken waar ik straks op in ga zetten. Ben er niet over uit en het voertuig is een Lullaby (Sleeper). Dit jaar ga ik verkennen en Skandinavisk landen ter oriëntatie voor grond.
  4. Ik weet veel van jou omdat je al veel hebt geschreven, ik weet dat je iemand bent die een ander er uit wil trekken en het beste voorheeft met mensen. Ik heb al veel gelezen over het minimalistische hoe je leeft, hoe je staat tegenover de zorg, je bepaalde wensen en meer. Mijn opmerking dat je een Pappa Beer bent, bedoel ik dan ook goed omdat je mensen het beste wenst en zorg wilt dragen wat je van nature hebt. Ik heb ook een eindeloze stroom aan ellende meegemaakt, maar ben wel 1 van de gelukkigen dat ik er weer op eigen kracht weet uit te komen. Helaas is het wel zo dat ik ben verhard en de wens om anderen te helpen zich heeft gemanifesteerd in de uitersten helpen. Toch kom ik daar steeds meer uit omdat ik meer begin in te zetten op mijn eigen geluk en leven. Ik ben er ook langzaam achter dat mijn bewaking te sterk is bij tijden en ervaring van anderen daarmee kan afnemen.
  5. Dat is niet mijn link wat ik stuurde, maar je kunt hem in chase lezen mocht je gene toegang hebben: Kamervragen: Problemen bij de registratie van zendamateurs - Zendamateur.COM (bingj.com) Laatste bericht en zin is: "Aan fabulanten en complotdenkers hebben we hier weinig behoefte hier denk ik?"
  6. www.zendamateur.com Meer interessant is zoeken naar: Voor de maritieme radiocommunicatie gaat het om de examens voor het Basiscertificaat Marifonie, Marcom-B en Marcom-A
  7. Kaarsvet smelten en de randen in dippen zodat er geen zuurstof bij kan.
  8. Als het mis gaat, gaat het ook zo mis dat iedereen je ziet omdat je midden in de nacht mensen om de vijver heen hebt wakker gemaakt en de hulpverlening er is. Ze willen je redden en je bent godverdomte helder dat ze het zelfs weten omdat je bewustzijn in 100% tact is en kunnen niets voor je doen totdat je out gaat. Je word wakker in het ziekenhuis en je legt uit wat je hebt gedaan en kunt alles tot in details herhalen. Ze vragen je niets meer en je krijgt geen hulp aangeboden omdat ze weten dat je tot het einde bent gegaan en je ruime kennis hebt over de redenen wat je hebt gedaan. De politie is je dankbaar dat je geen kwaad hebt gedaan en de keuze maakte voor immense zelfbeschadiging. Je leert heel snel gezond eten, bewegen en te genieten van het leven, maar iemand die advies geeft om te stoppen en gezond te gaan eten die doet alsof het dan wel even goed is ga je niet vriendelijk benaderen. Je hebt geleerd dat je dit niemand toewenst en het risico ongekend groot is dat de meeste mensen zelfmoord gaan plegen. De schaamte, de pijn, het niet meer begrijpen zijn zo groot dat je begrijpt dat er maar heel weinig mensen zijn die dit echt begrijpen en hebben meegemaakt. Iemand adviseren om zomaar te stoppen met medicatie word veelal gedaan door mensen die nooit afhankelijk zijn geweest van de medicatie. Het is afschuwelijk en je kunt het aan niemand vertellen en geen arts helpt je mee! Mobb Deep - Shook Ones, Pt. II
  9. Ik kan deze vraag beantwoorden doordat ik koud ben gestopt met Xanax 2mg en vrijwel gelijktijdig Depakine 2000mg en Lamotrigine 200mg. Een veilige omgeving of een immense bewustzijn van waar je mee bezig bent. Wat je voelt en meemaakt moet je goed begrijpen en rariteiten inzetten op iets wat een ander geen kwaad doet en waarbij jezelf een kans tot overleving hebt... indien je die wens hebt. Ga er totaal niet vanuit dat een ander begrijpt wat je meemaakt en hoe het voelt en verwacht verschijnselen die helemaal niet bekend zijn. Koud stoppen is zo heftig dat dat waarvoor je het gebruikte waarschijnlijk totaal verbleekt. Accepteer de dood omdat het gewoon domweg realistisch is, niet zozeer door eigen toedoen, maar je lichaam gaat het begeven. Je gaat vreselijk overgeven, kunt amper eten, je krijgt de meest vreselijke zenuwpijn wat je je niet kunt voorstellen en je voelt je geheel dood gaan. Je wilt slapen totdat het voorbij is maar blijft wakker worden door pijn en in de meest vreselijke depressie, en je huilt je helemaal kapot en wilt alleen maar dood gaan zodat het stopt. Niemand mag je aanraken omdat elke zenuw beleving een totale vloedgolf is en de eerste weken moet je maximale rust hebben. Als je geen rust meer krijgt draai je door en je wilt jezelf enorm beschadigen omdat een andere nieuwe pijn beter voelt dan wat je lichaam doet. Eerst heb je nog angst voor de wereld en je denkt dat wegkruipen helpt, op den duur voel je geen angst meer omdat je wilt dat de pijn stopt! Een heroine junk doet er een week over, maar zware medicatie duurt maanden. Je bent bereid tot alles zodat het stopt! Je zou homo worden, stelen, moorden, liegen, zelfs een marteling door iemand zou fijn zijn zodat de pijn logisch is. Uiteindelijk kom je er achter dat steenkoud water tegen vriespunt de ellende verzacht en je komt tot het punt dat je het helemaal niet meer wilt maar het gaat doen.
  10. Even wat meer serieus op ingaan. Ik ben niet tegen gezonde voeding en de benodigde holistische pseudowetenschappelijke zelfgenezing, sterker nog.... (en wil hier niet diep op ingaan) ik ben gestopt met alle zware medicatie (waaronder Xanax) en heb mijn levensstijl totaal verandert en ben een stuk gelukkiger geworden zonder medicatie. Het feit is wel dat ik zonder medicatie nu niet meer had geleefd en later te ver ben gegaan waarbij ik ben gevonden. Zomaar stoppen met medicatie kan gevaarlijk zijn en heb het ervaren, je moet verdomte goed in je schoenen staan om verantwoord zelf je leven te kunnen veranderen en dat gaat niet op een blinde gok dat alles maar even anders kan en het wel goed komt. Ik ben helemaal kapot gegaan van afkicken en heb het tegen niemand verteld en het was achteraf gezien zeer onverstandig en gevaarlijk. Ik ben letterlijk totaal doorgedraaid door afkick verschijnselen van anti derisive en heb een boom uit de grond gewerkt en ben in het water beland in de winter met de boom die ik kapot wou maken door de immense pijn van afkicken. Ik wou letterlijk iedereen en alles vermoorden en de enige uitweg was een boom die ik zag staan. Doordat mijn lichaam onderkoelt is geraakt heb ik het overleeft want heb mijzelf verdronken.
  11. Zeker niet alleen voor geregistreerde, maar ben mij eerst eens gaan verdiepen in het hoe of wat en las dat er nogal brutalen zijn die zelfs jagen op mensen die niet legaal werken. Het blijkt dat men best wel eens wil gaan jagen met een groepje en dan vervolgens bij iemand aan de deur klopt, bij mij moeten ze dat niet doen want het welkom zal dan niet vriendelijk zijn. Dat ik N heb gehaald en later voor F ga is een persoonlijke keuze omdat ik het leuk vind om certificaten te halen voor op mijn CV.
  12. Ik vind het onderwerp geweldig(!) kreeg alleen het idee dat je de moet begon op te geven.
  13. Dit is natuurlijk groteske onzin en gedreven op pseudowetenschappelijke bevindingen. Medicatie zou mensen ziek houden en je voeding veranderen werkt veel beter... laat me niet lachen! Klaarblijkelijk heb je absoluut geen enkel idee waar je over praat en geeft mogelijk kwalijk advies. Medicatie is niet lukraak gemaakt en bedacht door een paar mensen die winstbejag hebben, er zit een uitgebreide wetenschap achter wat voorkomt dat mensen geen uitzicht meer hebben.
  14. Goud gekocht met certificaat, niet echt als preppen maar meer vanuit belegging voor later.
  15. Je gebruikt forums voor de grap, je wilt niemand beledigen dus stelt maar vragen wat je al lang weet en soms ga je boos worden omdat de antwoorden nooit iets nieuws brengen. Je vraagt je eigen familie om dingen wat je al weet maar in wanhoop weet je niet meer wat je moet vragen en dat is je enige vorm van contact. Je zoekt mensen die slimmer zijn en komt er achter dat ze je gebruiken. Je ontmoet vele leugenaars en mensen die zogenaamd slim zijn en je blijft maar stil omdat je wilt dat mensen aardig tegen je zijn. Coldplay - The Scientist (Official 4K Video) - YouTube Ik hoop dat je open staat voor mensen en je een mooi leven kunt hebben, ik kan je vertellen hoe het sis aan deze kant als je niets meer hebt en allen blijft. Het is verschrikkelijk aan deze kant en de kick naar gevoel van leven laat je dingen doen die immens slecht zijn.
  16. Het meest logische is dat je niet meer uit de formules komt. Coldplay - Fix You (Official Video) - YouTube Ik heb een IQ van 143 op de laatste meting. Ik zeg dat ik dom ben en autisme heb.... ik heb geen autisme!
  17. Het is vrij normaal om een punt te hebben van sterke irritatie en wens tot meer connectie, je gaat gewoon domweg veel tegen komen wat tegen je in werkt en je gedachten vergen veel van anderen. Je voelt een dat je verder wilt gaan en wenst mogelijk mensen die veel meer kennis hebben en denkt dat ze niet kijker of luisteren. Je komt op het punt dat je een deal met de duivel gaat sluiten, je bent er best wel dichtbij... Mijn heel eerlijk advies, accepteer de zogenaamde duivel!
  18. Ik heb mijn N examen met slecht 1 fout gehaald, ik heb besloten geen call aan te vragen op dit moment. Gisteren allemaal componenten binnen gekregen om zelf QRP met SSB te kunnen bouwen. Diverse blik vlees getest met leuke uitkomsten die onverwachts goed waren. Knakworsten aanbieding Lidl blijkt niet heel slecht te zijn en ga morgen wat voorraad ophalen. PS: Leuk onderwerp om dingen gewoon actueel te houden en te delen!
  19. Deze discord blijkt geen goede plek te zijn voor mensen die zich willen binden aan Preppers.nl. Binnen preppers landschap blijkt er veel te spelen met heel veel wantrouwen waar ik niet zoveel mee kan. Mijn conclusie is dat communicator helemaal geen enkel doel heeft om dit forum te steunen en een dubbel spel speelt. Preppers zijn hier niet mee geholpen.
  20. Beste allemaal, Er zijn veel te veel dingen die leuk zijn en ga gewoon lekker knutselen in de tuin dit jaar, ik wil diverse maken en oefenen nu het nog prima kan (voordat ik ga verhuizen). Ik vind planten leuk, koken leuk en eten ben ik erg goed in 😋Ik stond eerst sterk in twijfel omdat ik geen tuin wil gebruiken bij mij thuis, maar bakken maken en etc. zou prima kunnen en kan ik weer meenemen. --- Wat wil ik Ten eerste wil ik kruiden hebben omdat ik nu soms potjes koop en dat niet echt een duurzame oplossing is, daarnaast kan ik bij de nieuwe woning met gemak een volledige groentetuin inrichten en is dit een mooie voorbereiding. Ik wil dan ook een kruidenbak maken waar een beetje logica inzit i.v.m. grond en vocht, ik zag een trap methode en een kant en klare bak bij de Aldi, maar heb genoeg bij huis om zelf iets te kunnen maken en heb zelfs een kruidenpakket van zaden in opslag. Ten tweede vind ik wespen en bijen leuk, nu heb ik meer ervaring met wespen en bijen zijn er niet echt in de buurt, maar heb al contact opgenomen met een imker en binnenkort even een praktijk les. Doel is dat de bijen over mijn handen kruipen (omdat ik dat leuk vind) en direct goede kennismaking heb. De imker heeft koninginnen en heb inmiddels opgezocht dat ik bij mijn huidige woning een kast kan neerzetten, maar het kan zijn dat ik deze ergens anders plaats als ik toestemming heb van een volkstuinvereniging. Mocht dat niet lukken dan kan de imker vast wel helpen met een plekje opzoeken. Vuur en buiten koken is ook leuk en doe dat al wel regelmatig, maar wil dat nu meer op de manier van preppen/survival gaan doen. Zelf roken, drogen en een soort oventje bouwen zou het leukste zijn en een echte prepper zou dat kunnen doen met de dingen die voor handen zijn. Hoe te beginnen Verstand op nul en de achtertuin opruimen en spullen uitzoeken die ik heb. Ik wil proberen om basis gereedschap te gaan gebruiken die ik ook in een BOB zou hebben, niet alles zou direct super goed lukken en het en der zal er ook wel een schroef aan te pas komen. Ik heb geen plan maar dat is ook niet nodig en gaandeweg mag ik leren. --- Gelukkig komt er weer mooi weer aan en kan ik weer lekker buiten knutselen. Hartelijke groet, Nachtschaduw
×
×
  • Nieuwe aanmaken...