Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

angos

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

angos won de laatste dag op 27 februari 2014

angos had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

85 Uitstekend

Over angos

 • Titel
  Banned

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  omgeving Eindhoven
 • Interesses
  Zeilen, schilderen, timmeren
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ipv het plafond te verlagen kan je ook de vloer verhogen. Veel makkelijker en je kan een enorm gewicht en volume kwijt. En de kosten zijn ook veel lager. Met een paar balkjes en underlayment is het zo gefikst. Weliswaar is het zichtbaar maar wie laat je in je slaapkamer? Je zegt dat je niet genoeg ruimte hebt voor opslag wat uiteraard klopt. Wat erin zit gaat niemand wat aan.
 2. @verzamelaar nee nog niet. wel voor 7 juni. ik hou je op de hoogte
 3. @DeltaFox weet je dat zeker? Ik ben je dankbaar als je precies weet waar.
 4. Waar kan ik in de buurt van Eindhoven Zilveren munten kopen? Ik heb er namelijk maar een paar nodig voor een cadeau aan een vriend. En ik heb geen zin om een tering eind te rijden of om achterlijk hoge verzendingskosten te betalen.
 5. Twee artikelen met betrekking tot het aangehaalde thema van @Keyser Suze: http://www.ftm.nl/column/china-een-oorlogseconomie-vredestijd/ http://www.ftm.nl/column/leven-op-de-pof-voorbij/
 6. Voor mij is de locatie erg belangrijk. Warm en het liefst aan het water. Bij voorkeur aan zee.
 7. Propaganda in Nederland rond de komende verkiezingen volgens Feynman: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/feynman_enof_feiten.html#more Kortom: we staan er aanzienlijk slechter voor.
 8. Ik wil niet graag beledigend worden maar hier maak ik toch een uitzondering: Je bent niet goed bij je hoofd! Hier een stukje wat ik een tijdje geleden geschreven heb: De Koningin en Koningshuis De Koningin is de grootste parasiet van Nederland (daar gaan mijn toekomstige opdrachten voor het Koningshuis). Gevolgd met een goede tweede plaats door Willem-Alexander, die op de nominatie staat de titel van Eerste Parasiet van Nederland over te nemen. In de 17de eeuw hadden de Oranjes al voor zeker 25 miljoen gulden bij elkaar gegraaid. Het huidige equivalent daarvan is vele
 9. Ik kan het mis hebben natuurlijk.
 10. Super Grover!!! [ATTACH=CONFIG]8594[/ATTACH]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...