Ga naar inhoud

To Extreme

Lid
 • Items

  90
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

To Extreme's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

25

Reputatie

 1. Wasco word gemakt van was. Daar is niets giftigs aan. Net als de kleurstoffen die gebruikt worden. Wasco krijtjes kan je dus zelfs eten. Moet zelfs ivm kinderveiligheid
 2. Ik doelde meer op dat alles uitsluitend onder begeleiding gebeurd. Laat ze ook zaken zelf uitvogelen. Niet te bang zijn. Kinderen hebben zaken sneller door dan je verwacht. Mijn dochtertje van zes heeft standaard een zakmes op zak en gebruikt hem momenteel overal voor. Van prutsen tot een appeltje eten. Tevens leren ze door weinig hulpmiddelen efficienter gebruik te maken van datgene wat ze wel hebben. Een zakmes, multitool, dolk en een zaagje is 4 voudig dubbelop. 1 fatsoenlijk zakmes kan al deze zaken in 1 zijn en stimuleert de creativiteit en vindingrijkheid van de kinder. Dus juist het zakmes meegeven in het dagelijks leven is mijn advies (niet naar school uiteraard ivm veiligheidswetgeving).
 3. Off-topic: Een absolute nono op traumatologisch gebied is vragen wat er aan de hand is als de hand er daadwerkelijk afligt. On-topic: Links ben ik sterker maar heb daar totaal geen fijne motoriek. Rechts heb ik wel de fijne motoriek maar daarentegen weer geen kracht.
 4. De zout/suikerverhouding van 1/8 is inderdaad "the way to go". Vaak effectiever dan uitgebreide "kookrecepten" en natuurlijk vele malen makkelijker te onthouden. Paar extra kanttekeningetjes: -In geval van extreme vochtverliezen kan het zoutgehalte worden opgehoogd naar de verhouding 4/8. Doe dit echter alleen als eerste insteek daar deze verhoogde zoutconcentratie helpt om vocht, dat nadien word ingenomen, beter op te nemen en vast te houden in het lichaam. Te veel van deze concentratie kan gevaarlijk worden. -In het geval van uitputting door inspanning kan ook het suikerniveau worden verhoogt om zo een geimproviseerd energiedrankje te maken. -Indien aanwezig gebruik dan ipv suiker honing. Honing(water) word sneller opgenomen, geeft meer energetische waarde, geeft meer essentiele voedingsstoffen (honing bevat ca 150 voediningsstoffen) en smaakt gewoon beter.
 5. Om ook meteen maar even de exacte brocure erbij te halen die niet uit 2004 stamt hier dezelfde informatie uit de meest recente brochure: Welke aandoeningen? Er zijn voldoende wetenschappelijke gegevens beschikbaar die aantonen dat cannabis werkt bij: • pijn, spierkrampen en spiertrekkingen bij MS of ruggenmergschade • misselijkheid, verminderde eetlust, vermagering en verzwakking bij kanker en aids • misselijkheid en braken als gevolg van medicatie of bestraling bij kanker, hepatitis C- of hiv-infectie en aids • chronische pijn (voornamelijk als de oorzaak in het zenuwstelsel zit bijvoorbeeld door beschadiging van een zenuwbaan, fantoompijn, aangezichtspijn of chronische pijn die blijft bestaan na het genezen van gordelroos) • syndroom van Gilles de la Tourette • therapieresistent glaucoom Daarnaast komen er steeds meer gegevens en positieve berichten van patiënten en artsen beschikbaar over de werkzaamheid van cannabis bij andere aandoeningen. Alleen zijn daarvan de wetenschappelijke bewijzen nog onvoldoende. Voorbeelden hiervan zijn de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, epilepsie, jeuk, migraine, reuma, reumatoïde artritis, ADHD en hersentrauma (zie ook http://www.cannabis-med.org). Medicinale cannabis speelt vooralsnog geen rol bij de genezing van de aandoeningen, maar kan wel de klachten van de aandoeningen verminderen. Ook kan medicinale cannabis de doseringen en bijwerkingen van andere medicatie helpen te verminderen. Het is aan de arts om te bepalen bij welke aandoening en in welke situatie medicinale cannabis een geschikte keuze is. Een arts is daarbij niet gebonden aan de lijst met aandoeningen zoals hierboven vermeld. Wel schrijft een arts medicinale cannabis met name voor als de gangbare behandelingen en geneesmiddelen niet voldoende helpen of te veel bijwerkingen geven. En voor wie de gehele brochure willen lezen: http://www.cannabisbureau.nl/doc/pdf/Medicinale%20cannabis%20info%20patienten%20(BM22%2002)_web_15039.pdf
 6. Nee hoor, daar staat dit: Indicaties Momenteel zijn er voldoende gegevens beschikbaar die aantonen dat medicinale cannabis werkzaam is bij: • aandoeningen met spasticiteit in combinatie met pijn (multiple sclerose (MS), ruggenmergschade) • chronische pijn (met name van neurogene aard) • misselijkheid en braken (bij chemotherapie of radiotherapie bij kanker, bij hiv-combinatietherapie en bij medicatie bij een hepatitis C-infectie) • palliatieve behandeling van kanker en aids (voor opwekken eetlust en verminderen van pijn, misselijkheid en gewichtsverlies) • syndroom van Gilles de la Tourette • therapieresistent glaucoom In de gehele brochure staat totaal niets over genezen van kanker. Dus je hebt nog steeds je feiten niet op rij. Op naar poging 2.
 7. Laat mij die onafhankelijke onderzoeken dan zien? Ik kan ze niet vinden, jij schijnbaar wel.
 8. ICT is een groot vakgebied hoor. Er zijn momenteel al meer ICT specialisaties dan er medische specialisaties zijn. Kan je wat gerichter zijn welke tak van sport binnen de ICT?
 9. Ps: Draag mij 1 gedegen onhafhankelijk onderzoekje aan door erkende wetenschappers/medici en ik zal de eerste zijn die excuses aanbied. Ik daag je uit
 10. Even losstaand van de mening of het al dan niet kankergenezend is (pijnverlichtend ok en daar moet absoluut meer onderzoek naar komen, maar genezend heb ik nog geen enkele fatsoenlijk medisch onderzoek over gelezen) toch even rebouncen op jouw feitenkennis. http://www.mediwiet.nl/info/wietolie-en-kanker/ Tada, wietolie bevat WEL THC. Ken je feiten noemt men dat. Ik heb geen zin om voor elk stom argument de feiten erbij te moeten zoeken. Leer dat zelf maar. Dit bedoelde ik met datgene wat ik ook bij het topic Kassa aansneed. Mensen denken niet, mensen nemen klakkeloos alles aan. Onderwijl is het niemand opgevallen dat het enigste wat je tegenkomt over kankergenezing door Cannabis producten allemaal geschreven is door Rick Simson. Dit is geen arts, geen onderzoeker of heeft wat dan ook te maken met deugdelijk ondersteunend onderzoek. Mijn vuilnisman beweerd dat het eten van kattenstront diarree helpt tegengaan. Gezien het feit dat jij (en anderen) toch alles klakkeloos geloven van non-medici wens ik jou een smakelijke maaltijd.
 11. Tja, in de jaren '20 van de vorige eeuw ging je ook naar de drogist voor een flesje heroïne want dat was destijds het wondermedicijn. In de 19e eeuw was het cocaïne waarvan in Amsterdam de grootste cocaïnefabriek te wereld stond. Nu proberen vele mensen te beweren dat Canabisproducten het wondermiddeltje zijn. Blow allemaal lekker je hersens eruit, drink en eet het zoals je wilt maar kom niet bij mij aan nadat je merkt dat het wel degelijk verslavend en zéér schadelijk is voor je gezondheid is. Ik toon hierop geen medeleven. Je wist het.
 12. Met trots word dan die roze lederen g-string gedragen
 13. Jammer, ik had gehoopt op wat meer natuurlijke materialen. Maar ik kan altijd een keertje wat halen tbv de kinder. Die zijn nog niet zo gehard als papa
 14. Van welke materialen word die kleding gemaakt? Ik probeer zelf namelijk ook zoveel mogelijk natuurlijk te dragen (en nee, ben geen flower-power mafkees ) omdat dat multifunctioneler is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...