Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Shmeker

Lid
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

14 Goed

Over Shmeker

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zeeland
 • Interesses
  overleven
 • Beroep
  student
 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Kiwi munt. Vogeltje. Waarom maken ze geen Platinum munten?
 2. MIjn favo: Napoleon 3 en Mexicaanse peso. Koningen van Engeland – slaventijd. Wiener philharmonic – nazitijd.
 3. Het kan zijn dat je de zesde zintuig heeft. Intuïtie of zo.
 4. De mensen met een cluster 3 stoornis vermelden belemmeringen in hun relaties en op hun werk als het voornaamste probleem. Sociale fobieën lijken veel op cluster 3.
 5. Cluster 2 van de paranoïde stoornis: de antisociale persoonlijkheid wordt gekenmerkt door een gebrek aan consideratie voor de rechten en de gevoelens van anderen en een afwezigheid van schuldgevoelens en wroeging wanneer anderen gekwetst worden. Eerste tekenen zijn rond 15 jaar (of vroeger); dit zijn problemen zoals spijbelen, delinquent gedrag, stelen, vechten en een flagrant miskennen van waarheid en verantwoordelijkheid. Zo begint het.
 6. Volgens eurostat 38% van de mensen in de EU hebben psychische afwijkingen. De paranoïde stoornis is heel ernstig. Paranoïde mensen zijn extreem achterdochtig en jaloers, ook al bestaat eer geen enkele reden voor dit wantrouwen. Ze hebben de neiging om weinig emotioneel te reageren, lijken koud, onvriendelijk en gespannen, en vertonen weinig of geen gevoel voor humor. Conspiraties maken ook een deel van. Zo iets.
 7. Met welke aanbieders heb je goede ervaring?
 8. OK. Dan ga ik winkels opzoeken.
 9. Bij een SHTF scenario – jouw studentenmaatjes worden zombies en dan moet je de hele keukenarsenal halen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...