Ga naar inhoud

Black Back Pack Man

Lid
 • Items

  123
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Black Back Pack Man's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

56

Reputatie

 1. Zojuist de laatste aflevering bekeken van seizoen 4, vraag me af of er een vijfde seizoen komt... De eerste 2 seizoenen met Dave Canterbury en Cody Lundin vind ik de beste van de reeks. Lundin bijt weer van zich af tegen de producenten van Dual Survival. https://www.facebook.com/pages/Cody-Lundin-Aboriginal-Living-Skills-School-LLC/124508247561387
 2. Het Youtube kanaal van Dave Canterbury volg ik met enige regelmaat, Dave heeft tegenwoordig lang haar, nog even en hij doet er vlechtjes in en gaat op blote voeten lopen:) De eerste 3 afleveringen van seizoen 4 staan op Youtube, zolang het duurt. http://www.youtube.com/watch?v=ydhYZSnG_CI Ik kan best begrijpen dat Lundin in verweer gaat tegen Discovery, in de promo word Cody neergezet als iemand die onnodige risico's neemt. Althans, daar lijkt het op.
 3. Ik heb inmiddels de eerste twee afleveringen gezien van het nieuwe seizoen, wat opmerkelijk is is dat de afleveringen begonnen met een ruzie tussen Joe en Cody. Daarna kwam de tekst, dat iemand van Dual Survival niet langer deel uitmaakt van de show. Opgezocht wat ze daarmee bedoelen en ik ben er achter gekomen dat Cody Lundin is ontslagen uit het programma. Op zijn Facebook pagina schrijft Lundin wat er aan de hand was https://www.facebook.com/pages/Cody-Lundin-Aboriginal-Living-Skills-School-LLC/124508247561387 Ik ben wel een beetje geschokt door het nieuws, eerst Canterbury en nu Lundin... Dual Survival zal niet meer hetzelfde zijn zonder zo'n kleurrijk figuur als Cody Lundin
 4. Inderdaad, bijna alle bewoners zijn psychisch niet in orde en horen thuis in een inrichting. Ik heb ze drie weken gevolgd en ben sinds vandaag volledig afgeknapt op het programma, paspoort heb ik gestopt.
 5. Ja, deze schede word er standaard bijgeleverd. Maar moet er wel bij zeggen dat het mes erg losjes in de schede zit, eruit vallen zal hij niet doen maar wel rammelen en geluid maken. Ik heb het probleem opgelost door een stukje leer in de schede te doen zodat het mes wat steviger erin zit. Ik had ergens gehoord of gelezen dat de gaten en gleuf in het mes er zitten voor duikers, zodat ze hun flessen oid kunnen opendraaien. Kan me vergissen maar volgens mij had het met duikersuitrusting te maken.
 6. Vaseline had misschien gekund, het was een plastic flesje. Het ging mij erom dat het flesje niet zou lekken in de tas, lekken heeft het in ieder geval niet gedaan Maar goed, nu heb ik die kleine flesjes, als ze leeg zijn kan ik ze eventueel weer bijvullen.
 7. Het is in feiten zoals je een mes slijpt met een aanzetstaal, de twee snijkanten van de messen zet je in de juiste hoek tegen elkaar en vervolgens maak je een zigzaggende beweging.
 8. Voor de tandpasta uit de mini verpakkingen moet je inderdaad op de houdbaarheid letten, op een gegeven moment word de pasta kurkdroog. Het flesje wat ik gebruikt heb om de Fa in te gieten kwam niet bij Xenos vandaan, het was van één of andere winkel die spullen van een executieverkoop had. De dop kreeg ik in ieder geval er niet meer af, ik heb een mes in het flesje moeten zetten om de zeep eruit te krijgen.
 9. Geen probleem prespass, elke mening en ervaring is voor iedereen anders. Soms ben je het met elkaar eens en soms niet. Wou alleen maar in dit topic laten zien dat het merknaam Walther niet specifiek op vuurwapens hoeft te staan. De verrekijker doet in het veld goed zijn werk, uit de zaklamp komt genoeg licht en het mes snijd goed genoeg. (uit de verpakking is hij trouwens niet zo scherp, paar keer met een ander mes eroverheen gegaan en hij is nu vlijmscherp) Afwerking had zoals gezegd beter gekund, bv de schroefjes die de clip aan het handvat bevestigen hadden wat scherpe braampjes die de kleding kunnen beschadigen, die heb ik met een vijltje verwijderd. De meerwaarde van de youtube reviews vind ik dat je kan zien hoe het mes (of een ander product) geleverd word, hoe het eruit ziet van alle kanten en hoe groot of klein het is, en eventueel de werking. De meningen van de mensen die de filmpjes plaatsen hecht ik niet zoveel waarde aan, want (wederom) elke mening is verschillend Vooral als je spullen online koopt waar je meestal maar 1 of 2 foto's van het product kan zien zijn de youtube clipjes een uitkomst.
 10. Fan is wel een heel groot woord, het feit dat ik een mes er cool uit vind zien betekent niet automatisch dat ik het koop. Fan zijn van matig materiaal en dan zeggen dat je niet met materiaal werkt slaat natuurlijk nergens op, ik kijk altijd eerst naar functionaliteit en de prijsverhouding. Kwaliteit en duurzaamheid word mede bepaald hoe je met het materiaal omgaat, ik heb dit mes niet gekocht om zware klussen mee te kunnen doen. Ik heb meer dan genoeg materiaalkennis in huis om te weten hoever ik iets kan belasten... Op youtube zijn verschillende reviews van Walther producten te vinden, mede dankzij die filmpjes heb ik besloten om de Sub Companion aan te schaffen. https://www.youtube.com/watch?v=bSaNgGz37go Mora's zijn inderdaad vaste messen die niet echt te vergelijken zijn, wel qua kwaliteit en prijsverhouding. Het lock mechanisme van de Walther SC is hetzelfde als de Gerber Paraframe, waarvan ik nog de mini versie heb liggen. Als dit mes mij in de toekomst niet bevalt, prima, kopen we geen Walther messen meer.
 11. Tja, zo zal Mora ook mijlen ver voorop de Walther liggen. Alleen op die messen staat geen Walther erop gedrukt
 12. Gisteren tijdens boodschappen doen stond ik voor de kassa en daar lag een bak met allemaal kleine reisverpakkingen voor persoonlijke verzorging. Fa Double Power had ik toevallig al in mijn BOB zitten, probleem was dat het potje waar ik het ingegoten had niet meer open te krijgen is Deze 50 ml verpakking is een stuk handiger, heb een aansteker erbij gelegd zodat je kan zien wat het formaat van de verpakkingen is. Ik heb ze gekocht bij de Vomar voor 1 euro per stuk, als iemand nog ergens dit soort producten in reisverpakkingen ergens is tegengekomen, gooi het in de groep.
 13. Dank je wel Heksenboot. Oog schroeven had ik nog liggen en dacht ik doe ze erbij, inderdaad misschien handig voor een trap-wire of voor de hengel. Het doosje zit klem tussen het elastiek en de sluiting, verliezen is praktisch onmogelijk. Het elastiek is door het doosje vrij gespannen dus ik verwacht niet dat ik het lampje en firesteel ga verliezen, eerst zat het Potter's doosje er niet in waardoor het elastiek veel slapper zat. Ik kan nog wat kwijt in het doosje, watten om het vuur te starten zou inderdaad een goede toevoeging zijn.
 14. Hee wat vreemd, ik had 3 foto's in de eerste post geplaatst maar er zijn er maar twee zichtbaar. [EDIT] Foto opnieuw ge-upload, nu doet hij het wel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...