Ga naar inhoud

Black Back Pack Man

Lid
 • Aantal items

  123
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Black Back Pack Man's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

56

Community reputatie

 1. Die lampjes in de video van de eerste post lijken op stads of wegverlichting die aangaat.
 2. Maar natuurlijk, zolang het thuis goed is blijf ik daar zitten.
 3. Hier nog een leuk plekje in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Lekker knus en gezellig, ook belangrijk ;-) Last but not least, Forteiland bij IJmuiden, de ultieme hideout bij een zombieaanval :-):-) Als er een serieuze dreiging is, en er is nog iets van een overheids apparaat, dan zal Defensie dit eilandje op één of andere manier bezetten.
 4. Geen idee, die bunker is slechts een schuillocatie. Denk niet dat het mogelijk is om een bepaalde planning te maken als de WO3 begint, er zullen ongetwijfeld onvoorziene factoren een rol gaan spelen die je oorspronkelijke planning omver gooien. Beste is om de situatie per dag (of uur) aan te kijken en daarop te anticiperen.
 5. Mijn bunkertje word bewaakt door een leger Teken, ik zat helemaal onder die bloedzuigertjes toen ik daar vandaan kwam. De locatie heeft ook nog natuurlijke prikkeldraad, Duindoorns halen je aan alle kanten open. Verder zal ik mijn bunker moeten delen met muizen (met en zonder vleugels) kikkers, padden, watersalamanders enz. Vrijwel niemand weet de locatie van de bunkeringang, zelfs iemand van een bunkerwerkgroep kon de ingang niet vinden nadat ik hem de locatie had doorgegeven.
 6. Bunkers zoeken via Google is één ding, daadwerkelijk een geschikte bunker vinden in de natuur is vers twee. Zover ik weet bestaat er geen kaart of website die een volledig overzicht geeft over alle bunkerslocaties in Nederland. Meestal zijn er werkgroepen die de bunkers in bepaalde gebieden in kaart brengen, maar deze werkgroepen zijn ook meestal gebonden aan een specifiek gebied.
 7. De bunkers van de Atlantikwall hebben een beschermende status, ze mogen niet afgebroken worden en moeten onaangetast blijven. Ik weet niet hoe dat zit met de bunkers in de rest van het land.
 8. Hier in de omgeving is ook nog een oude atoombunker, maar die is daar na de oorlog neergezet door Nederland. Ik weet niet wat de status van die atoombunker is. Voor wat betreft de Duitse bunkers zal de Nederlandse overheid daar geen gebruik van maken, als er überhaupt nog sprake is van een overheid als de oorlog uitbreekt. De Duitse bunkers zijn oud en onderhevig aan verval, de natuur trekt de bunkers langzaam maar zeker uit elkaar. Ze zullen niet in één keer instorten, maar ik verwacht niet dat ze nog erg veel kunnen hebben.
 9. Even een aantal foto's opgezocht, sommige opzichtige bunkers die iedereen kan zien en vinden zullen waarschijnlijk het eerste worden ingenomen. Daar zou ik niet in gaan zitten. Goed verborgen ingang, Genoeg ruimte voor een aantal personen, Geen geschikte bunker, Wel genoeg ruimte, Mooie afgelegen bunker met de tuin op het westen :-) Meer dan genoeg ruimte voor een groepje mensen, Niet alleen bunkers zijn hier te vinden, op een aantal locaties zijn er oude ondergrondse tunnels (van voor de oorlogen) die leiden naar grotere ruimtes. Hier ook nog een leuke schuilplaats, Dit word mijn bunkertje, vergeten in de tijd en overgenomen door de natuur
 10. Topic heb ik al doorgelezen, mijn "plan" blijft "ongewijzigd" Voor de 100.000'den die hetzelfde denken om in een oude bunker te gaan zitten, succes met zoeken naar een geschikte bunker :-)
 11. Wat zou ik doen als de WO3 uitbreekt.... Waarschijnlijk zou ik vertrekken naar het natuurgebied hier vlakbij en een oude bunker van de Atlantikwall gebruiken als onderkomen.
 12. Zojuist de laatste aflevering bekeken van seizoen 4, vraag me af of er een vijfde seizoen komt... De eerste 2 seizoenen met Dave Canterbury en Cody Lundin vind ik de beste van de reeks. Lundin bijt weer van zich af tegen de producenten van Dual Survival. https://www.facebook.com/pages/Cody-Lundin-Aboriginal-Living-Skills-School-LLC/124508247561387
 13. Het Youtube kanaal van Dave Canterbury volg ik met enige regelmaat, Dave heeft tegenwoordig lang haar, nog even en hij doet er vlechtjes in en gaat op blote voeten lopen:) De eerste 3 afleveringen van seizoen 4 staan op Youtube, zolang het duurt. http://www.youtube.com/watch?v=ydhYZSnG_CI Ik kan best begrijpen dat Lundin in verweer gaat tegen Discovery, in de promo word Cody neergezet als iemand die onnodige risico's neemt. Althans, daar lijkt het op.
 14. Ik heb inmiddels de eerste twee afleveringen gezien van het nieuwe seizoen, wat opmerkelijk is is dat de afleveringen begonnen met een ruzie tussen Joe en Cody. Daarna kwam de tekst, dat iemand van Dual Survival niet langer deel uitmaakt van de show. Opgezocht wat ze daarmee bedoelen en ik ben er achter gekomen dat Cody Lundin is ontslagen uit het programma. Op zijn Facebook pagina schrijft Lundin wat er aan de hand was https://www.facebook.com/pages/Cody-Lundin-Aboriginal-Living-Skills-School-LLC/124508247561387 Ik ben wel een beetje geschokt door het nieuws, eerst Canterbury en nu Lundin... Dual Survival zal niet meer hetzelfde zijn zonder zo'n kleurrijk figuur als Cody Lundin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...