Ga naar inhoud

MC Mano

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MC Mano

  1. Bij bijzonderheden extra vermelden "Pakketje niet bij buren bezorgen!" werkt ook vaak goed. Of het pakketje op je werk laten bezorgen mits je het zelf kan aannemen.
  2. http://www.conrad.nl/ce/nl/product/986922/WiFi-repeater-voor-stopcontact
  3. Is er een internetverbinding aanwezig op die BOL?
  4. Dat wordt lastig want in mijn omgeving zijn heel veel WiFi punten. Maar heb wel een ander testje gedaan wat laatst ook in het nieuws was. 1 bakje met plantjes gewoon kraanwater opgewarmt tot 100 graden en laten afkoelen en toen gebruikt. 1 bakje met kraanwater gekookt in de magnetron af laten koelen en toen gebruikt. Resultaat: GEEN verschil. Maar het artikel waar bovenstaande test in stond beweerde dat het plantje met magnetron water ook dood zou gaan! Was dus ook onzin!
  5. Onderzoek is onzin! Ik heb een (illegale) wifi antenne versterker (1000 mW) en deze staat samen met de router in de vensterbank. In de vensterbank staat: tuinkers, radijs, sla en tomaat plantjes. Niets aan de hand en ze groeien perfect. Is dus duidelijk dat hun tuinkers dood gaat door iets anders!
  6. 2 kleine portofoons en een zonnelader om de batterijen weer op te laden. Buck-Tape opgerold op een creditcard, Chloor in klein flesje met pipet. (Urban BOB)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...