Ga naar inhoud

MC Mano

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord-Holland
 • Beroep
  ICT
 • Nieuwsbrief
  Ja

MC Mano's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Bij bijzonderheden extra vermelden "Pakketje niet bij buren bezorgen!" werkt ook vaak goed. Of het pakketje op je werk laten bezorgen mits je het zelf kan aannemen.
 2. http://www.conrad.nl/ce/nl/product/986922/WiFi-repeater-voor-stopcontact
 3. Nee nooit aan gedacht, geef eens een voorbeeld wanneer PM dan waardeloos was?
 4. Bijna altijd aan het eind van Q2 gaat de prijs hard naar beneden, halverwege Q3 gaat de prijs weer omhoog.
 5. Is er een internetverbinding aanwezig op die BOL?
 6. De toegevoegde waarde van de zilver knikbaar is dat je dan altijd "klein/wisselgeld" hebt voor goedkopere producten. De waarde verdeling is dan ongeveer: 1 gram zilver= 0,55 euro - 1 troy ounce zilver 18 Euro - 1 troy ounce goud 1067 euro De 1 gram goud zou dan tussen de troy ounce zilver en troy ounce goud vallen.
 7. Wat ik gedaan heb is een hoop troy ounce zilveren munten gekocht en de zilveren 100 gram combi/knikbaar (hoge premium). Ging me niet om het goedkoopste maar om het handigste. De gouden knikbaar is dan eigenlijk overbodig omdat de waarde van 1 gram goud meer is dan de waarde van 1 troy ounce zilver. Verders alleen maar troy ounce goud baren gekocht om het verlies te compenseren. (zeer lage premium van rond de 3%)
 8. Dat wordt lastig want in mijn omgeving zijn heel veel WiFi punten. Maar heb wel een ander testje gedaan wat laatst ook in het nieuws was. 1 bakje met plantjes gewoon kraanwater opgewarmt tot 100 graden en laten afkoelen en toen gebruikt. 1 bakje met kraanwater gekookt in de magnetron af laten koelen en toen gebruikt. Resultaat: GEEN verschil. Maar het artikel waar bovenstaande test in stond beweerde dat het plantje met magnetron water ook dood zou gaan! Was dus ook onzin!
 9. Onderzoek is onzin! Ik heb een (illegale) wifi antenne versterker (1000 mW) en deze staat samen met de router in de vensterbank. In de vensterbank staat: tuinkers, radijs, sla en tomaat plantjes. Niets aan de hand en ze groeien perfect. Is dus duidelijk dat hun tuinkers dood gaat door iets anders!
 10. 2 kleine portofoons en een zonnelader om de batterijen weer op te laden. Buck-Tape opgerold op een creditcard, Chloor in klein flesje met pipet. (Urban BOB)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...