Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

USAfan

Lid
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

USAfan won de laatste dag op 3 juli 2013

USAfan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

44 Uitstekend

Over USAfan

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Omgeving Leiden
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hahaha met goud betalen tijdens een crisis? Alsof de leek goud en nepgoud van elkaar kan onderscheiden. Dream on.
 2. Sorry hoor, maar wat boeit het of de goudprijs gemanipuleerd wordt? Jullie geloven toch niet in papieren geld? Waarom dan wakker liggen over hoe goud wordt uitgedrukt in papier? Stiekem geloven jullie helemaal niet in goud.
 3. Ik wil even deze post (en mijn gelijk) bij jullie in herinnering roepen. De goudprijs doet helemaal niks dit jaar, blijft tussen de 32.000 en 28.000. Ik had het al voorspeld, en nu vijf maanden later, heb ik nog steeds gelijk. Goud is uit.
 4. Oh...... dat vind ik heeeeeeel erg!!!!!!!!! Natuurlijk ben ik geen prepper. Die term is zo kansloos. Alsof je hele leven is ingericht op het voorbereiden op een ramp die waarschijnlijk nooit komt. Ik ben daarop voorbereid ja. Maar ik ben geen "prepper", nee. Gelukkig, want het beheerst mijn leven niet. En ik hoef ook niet te geloven in al die complottheoriën die je blijkbaar moet aanhangen om de titel prepper te mogen dragen.
 5. Ga jij maar eens met je goud of zilver naar de supermarkt of een andere winkel, veel succes. Dáárom. Met goud/zilver koop je geen levensmiddelen. De enige manier waarop de waarde van goud nu kan worden uitgedrukt, is in dollars/euro's etc. En over de toekomstige koopkracht valt natuurlijk al helemaal niks zinnigs te zeggen. Daarom lees je er niks over. Waarom zegt mijn gevoel dat als de goudprijs stijgt naar 50.000 of 60.000 euro dat jij het dan gaat verkopen? Waarom weet ik toch zeker dat jij, en alle andere PM-bezitters hier, de goudprijs in euro's scherp in de gaten houdt?
 6. Woooooowwwwww wat een lange reactie van Kans, hartelijk dank. Mijn respons: 1) Leer even hoe het zit met d's en t's 2) Af en toe een tegengeluid is goed. Vandaar mijn post, om reacties uit te lokken. Mijn indruk is dat veel forummers hier oogkleppen op hebben en alleen maar zien wat ze willen zien. Hier hoor je alleen maar dat goud de toekomst heeft, etc., terwijl de feiten laten zien dat het hoogtepunt van de crisis (deze crisis) achter ons ligt, en dat daarmee de goudprijs weer daalt. 3) Waarom ik mijn huidige voorraadje niet verkoop? Heel simpel. Ik heb het voor duurder gekoch
 7. Dank @lewieke, dat is pas een inhoudelijk antwoord. Daar kunnen de andere forummers nog wat van leren.
 8. Dat ben ik met je eens. Juist daarom wacht ik even. Ik verwacht inderdaad niet dat de zilverprijs nog heel veel verder zal (kan) dalen, dus zal de goudprijs wel in elkaar zakken de komende jaren. Dat lijkt ook logisch, het is het beeld dat we het afgelopen 1,5 jaar hebben gezien. Dat kan niemand ontkennen. Goud is geen bullmarkt meer.
 9. Iedereen heeft een mening, ik ook. De meeste mensen met een mening, zowel religieuzen als niet-religieuzen, twijfelen nooit aan hun eigen mening. Ik daarentegen sta open voor andere visies, om mijn mening uit te dagen - zodat ik op basis daarvan bij mijn eigen mening kan blijven óf deze juist te veranderen.
 10. Hier ben ik weer, na een tijdje van afwezigheid. We hebben het allemaal gevolgd, het afgelopen jaar, en er is geen ontkomen aan de conclusie dat de bullmarkt voor goud voorbij is. De continue stijging van de goudprijs van de afgelopen 10 jaar is voorbij. De reden ervoor, manipulatie of wat dan ook, interesseert me echt geen zak, want het verandert niets aan de matige goudprijs nu. Na 1 januari leek de goudprijs weer even in de lift te zitten, hij steeg tot 32.000, maar is nu weer aan het terugtrekken. Wat betekent dit voor jullie aanschaf van edelmetaal? Mijn visie: de goudprij
 11. Nee. Je moet goud gewoon opgeven in box 3 of bij "overige bezittingen". Je kan er ook voor kiezen dit niet te doen, maar dan loop je een heel groot risico. Bijvoorbeeld bij de verkoop!
 12. Sorry hoor, maar wat is hier "manipulatie" aan? Ook banken zijn gewoon een speler in een vrije markt. Als zij hun goud willen verkopen, dan staat ze dat vrij. En als het aanbod stijgt, daalt de prijs. Heel simpel. Daar heeft elke markt mee te maken. Maar alleen in de goudmarkt wordt dit manipulatie genoemd... Onzin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...