Ga naar inhoud

Navauden

Lid niveau 2
  • Items

    531
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Navauden

  1. Pff, what's all the fuzz about. We leven vandaag in een superdiverse maatschappij. Als we die iet of wat leefbaar willen maken, dan moeten we bepaalde tradities afschaffen of aanpassen. Sommige tradities passen gewoon niet meer in deze moderne, multiculturele maatschappij, so be it. We kunnen andere culturen moeilijk verwijten dat ze er 'barbaarse' tradities op nahouden, als we ons zelf niet aanpassen aan de moderne samenleving. Dat zou hypocriet zijn. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat andere culturen zich ook moeten aanpassen (bv. Weg met het onverdoofd slachten van schapen tijdens het offerfeest).

     

    Als we deze multiculturele samenleving toch succesvol willen laten zijn (desondanks wat Merkel erover zegt) gaan we ons allemaal moeten aanpassen. Succesvol samenleven moet van twee kanten komen: van die van de mensen van allochtoonse afkomst én van ons.

     

    Over and out.

    • Leuk 1
  2. Dat soort fotografen zijn meestal hobbyisten, verlaten gebouwen fotograferen is een hobby. Soms niet helemaal legaal dus je ziet weinig gezichten op hun foto's.

     

    Dat is waar, maar als er opeens zo'n grote groep mensen voor hun neus staat die ''rare'' dingen doen, dan gaan er redelijk veel - denk ik - de kans niet laten liggen om daar wat kiekjes van te schieten..

  3. Het probleem met zo'n 'verlaten dorpen' is dat er énorm veel (amateur) fotografen rondlopen. Op zich geen probleem, maar als we daar dan met een stuk of 40 man aankomen, gaat dat niet onopgemerkt voorbij gaan vrees ik :p En weg OPSEC, voor zover dat bestaat..

  4. Ik moet nog naar bruiloft van de buren, morgen ochtend ben ik er ook, zie ik je eindelijk in normale kleur en niet paars ;)

     

    Veel plezier en tot morgenochtend, in normale kleur! :D

  5. Dat zau ik wel graag willen, maar helaas zo rijk ben ik niet. Maar uuuh ben je niet in Gilze?

     

    Morgenochtend pas! Ik had vandaag les tot vier uur, en om dan nog in Gilze te geraken, dat lukt niet :p

    Maarrr morgen ben ik rond 10u van de partij! Trouwens: right back at ya! Ben jij daar niet? Of ben je zo'n überprepper dat je in Gilze op preppers.nl zit? :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...