Ga naar inhoud

Mojoh

Lid
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Randstad

Mojoh's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. Om 20.00 uur komt er een nieuwe bewoner in Utopia : Er werd druk gespeculeerd en gefilosofeerd maar om 20:00 uur is het zover: een nieuwe inwoner! Maak kennis met Jimmy, geboren en getogen in Suriname. Hij is een ├ęchte survivor: hij geeft personal training aan mensen die willen afvallen, is brandweerman geweest en heeft bij de landmacht gewerkt. In Utopia wil hij de persoon zijn die de boel bij elkaar houdt. Lijkt me wel een goede aanwinst voor de groep daar, iemand met een sterke persoonlijkheid. Bron http://www.utopiatv.nl/news/detail/1351/nieuw-vlees-in-de-kuip
 2. Ja en volgens mij zijn ze hun borg kwijt als ze zelf vertrekken
 3. Toch wel snel dat de eerste al gaat, ben benieuwd wie er nu in zal komen
 4. Ik heb het idee dat ze niet zover vooruit denken, ze zijn wel bezig met een moestuin. Ze hebben een soort kas gemaakt met folie.
 5. Ook ik kon het niet laten om het te volgen en heb ook een paspoort aangemaakt. Ik ben wel benieuwd hoe het zich allemaal zal gaan ontwikkelen.
 6. Wij hebben ook eindelijk 5 fruitbomen geplant afgelopen weekend, te weten 5 appel, 1 peer, 1 pruim en 1 abrikoos. Verder gestart met het aanleggen van een moestuin, 3 vierkante meter bakken en de zaadjes die ik in kweekbakjes aan het kweken ben beginnen ook al op te komen. Als het meezit kan het eerste dit weekend de moestuin in. Zo leren we gelijk de skills en heb ook gelijk maar extra zaden in geslagen.
 7. Ik weet zo weinig van aandelen dat ik me er niet aan durf te wagen.
 8. Ja dat had ik ook gelezen, dat ze daar achter de schermen al mee bezig zijn om ook voor Nederland de D Mark in te voeren. Nou liever vandaag als morgen.
 9. Er is momenteel een debat bezig in de tweede kamer over de resultaten van de eurotop. Hoor. kijk en huiver.
 10. Ik kan het alleen maar 100% eens zijn met keizer Suze. Nu word je uitgelachen en bespot. alhoewel er buiten mijn gezin niemand van weet en dat wil ik heel graag zo houden. Dus ook ik wil niet met mijn gezicht op tv. Anonimiteit is wat dat betreft misschien nog wel het allerbeste wapen.
 11. Daar ben ik ook bang voor, dat het gaat escaleren.
 12. Mojoh

  Verjaardags Kado

  Jolanda, van harte gefeliciteerd, en een fijne dag toegewenst
 13. Bedankt. dit is echt een lijst waar je wat aan hebt. Als je nieuw bent of er pas mee bezig bent, weet je niet waar je moet beginnen en dit is een hele goede leidraad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...