Ga naar inhoud

WTSHTF

Lid
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Overijssel
 • Interesses
  Design, reading, internet, paracord
 • Beroep
  Graphic & Web designer
 • Nieuwsbrief
  Ja

WTSHTF's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

35

Community reputatie

 1. Ik heb twee rugzakken van Mil-Tec aangeschaft. De small is ongeveer 30L en de large ongeveer 50L. Beide zijn zwart, hebben meerdere vakken, molle systeem en betaalbaar. De small was 28,50 en de large 35,00. Ben beide langzaam aan het vullen met allerlei spul. Voelen stevig en goed gemaakt aan. Linkje http://www.sturm-miltec.de/2040/ausrüstung/rucksäcke/us-assault-pack-lg-schwarz.htm
 2. Ik ben even druk geweest met andere zaken, en zie nu de reacties op mijn bericht. Oei. De combo van het kopje van deze draad en volkstuintjes geven wellicht de verkeerde ideeën. Ik bedoel zeker NIET dat ik deze locaties markeer om te plunderen. Dat u het allen weet. ;-)
 3. In geval van langdurige SHTF is daar vruchtbare grond (zeer waarschijnlijk) voor mijn guerilla-tuin.
 4. Ik was al wel van plan op een kaart alle interessante locaties te markeren, zoals: bouwmarkten, supermarkten, outdoorwinkels, dumpshops, etc. Maar ook volkstuintjes, boerderijen e.d. Misschien nog handiger idd om ook alvast een boodschappenlijstje klaar te hebben. Ga ik meenemen in mijn planning. Bedankt voor de tip!
 5. Op Sealdedeal.nl staat een Ultra heldere led hoofdlamp van 29,95 voor 12,95. Alleen vandaag (5 feb. 2013) nog geldig. Zie http://www.sealdedeal.nl/?TRANSID=956038487&m4n_aid=17415&_df=true&4dsid=1&4dkn=direct En nog een tip voor budgetpreppers. Bij Xenos hebben ze een LED headlight voor 3,99. Zie http://www.xenos.nl/assortiment/reisartikelen/led-headlight
 6. Emergency radio Zaden groentes/fruit Slaapzak+mat Lading batterijen (Solar) power generator Om maar een paar dingen te noemen.
 7. Ik ben benieuwd naar welke cursussen mensen hebben gevolgd of willen gaan volgen. Na het lezen van 'Emergency' van Neil Strauss zit ik hier toch veel over na te denken. De schrijver volgt allerlei cursussen in het kader van survival en preparedness. De skills die ik nog wil/moet ontwikkelen: (auto)techniek, landbouw/tuinieren, voedsel opslag. Heb jij voorbeelden? Graag met vermelding van url als het even kan.
 8. Op dit moment een tarp. Ben wel op zoek naar een lichtgewicht en minimale tent voor meerdere personen (gezin van 4) of 2 kleinere tenten.
 9. Goede ervaringen met: - 2sharp.nl - noodzaken.nl - benscore.com - hettykat.nl - ditisookleuk.nl - deburen.nl - voor bezorging/afhalen op centraal punt - dumpstorehengelo.nl - combatshop.nl - conrad.nl
 10. De waarschuwing is meer bedoeld voor verstikkingsgevaar dan de inhoud. Zie http://www.slate.com/articles/news_and_politics/explainer/2011/07/what_happens_if_i_eat_silica_gel.html Dank voor de rijst tip!
 11. Je kent vast wel die zakjes met silica gel die in een doos met nieuwe schoenen zitten. Schijnbaar kun je die ook heel goed gebruiken om eten vers te houden. Goed voor in je la met kruiden, bij gedroogd fruit, basterdsuiker, aardappels, uien en overige groentes. Maar je kunt ze ook bij je (keuken)gereedschap leggen om roest te voorkomen/vertragen. Zie http://www.thekitchn.com/tip-reuse-silica-gel-packets-in-the-kitchen-183692 (via Lifehacker) (wel jammer dat ik over de jaren heel wat van die zakjes heb weggegooid…)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...