Ga naar inhoud

Target

Lid
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Target

 1. Hartelijk dank voor je snelle antwoord. het is goed om te weten dat we nu dus iets meer als 500.000 liter drinkwater kunnen maken
 2. Hallo wie kent deze ampullen en weet hoe ze te gebruiken? Ik kan de stock nrs. niet googlen en de vertaler geeft ook maar een raar verhaal. Hoeveel liter zou je met een ampul kunnen ontsmetten? @vheeswijk zou jij hier een zinnig antwoordt op weten? de letterlijke text op de verpakking. 6810-0000-0010 Calcium Hypochlorite Tubes TYPE 1 active ingredient per cent calcium hypochlorite .............70% available chlorine in material when placed into tube ...........70% minimum net contents in each tube .......8.1 GM 12 tubes POISON "caution: use limited to a bacteriologcal agent. mix only with water." Antidotes: EXTERNAL--Wash with water INTERNAL --Drink raw egg whites,milk or rice GRUEL,Follow with emetic (tablespoon of mus- tard in glass of water). call physician For use in purification of water in water storage tank "must be used in conjunction with compara- tor,color,chlorine, FSN 6630-000-2000
 3. http://www.tacticalintelligence.net/blog/where-there-is-no-doctor-and-dentist-free-download.htm Bovenstaande link is een free download van 2 handige boeken: When there is no dentist When there is no doctor Beide zijn engelstalig maar zeer handig om in je bezit te hebben. Groetjes Target voorheen J.I. nurse
 4. Het forum heeft mij meer kennis en inzicht gegeven hoe belangrijk het is om te preppen. Daarnaast heeft het mij veel tips opgeleverd hoe ik dat het beste kan doen.
 5. Ik ben van mening dat je er over na kunt denken zoveel als dat je wilt, maar dat je nu echt niet kunt bedenken wat je dan gaat doen. Je kunt zo iets alleen maar bedenken en daarin handelen als je voor die keuze staat. Als je te lang over de vraag gaat nadenken dan kun je jezelf ook afvragen waarvoor je aan het preppen bent en of dat dan ook nog wel zin heeft!
 6. Hey ook ik heb hem gevonden! Sluit me graag aan in de club!
 7. Een paar tips die mogelijk helpen: •Kauwen op havervlokken •Kauwen op amandelen zonder zout •Kauwen op een stuk bruin brood •Leg uw hoofd hoger dan uw lichaam, met behulp van kussens •Buk niet voorover maar hurk als u iets moet oppakken •Een kopje vanille vla, langzaam oplepelen, bindt het zuur iets •Beweeg langzaam, ga rustig op bed liggen met uw hoofd op enkele kussens. Vermijdt gedachten aan eten want gek genoeg kan het daardoor erger worden. •Zorg dat u wat bruinbrood (en een glaasje water of melk) naast uw bed heeft staan. •pepermunt eten •een beker warme melk (zo heet mogelijk opdrinken) •een mespunt kaneel •wat drop eten •een schaaltje naturel kwark eten (zonder suiker!) Bron: tips tegen brandend maagzuur | Mens en gezondheid | Ziekten En een goede site voor natuurlijke middelen tegen maagzuur en vele andere aandoeningen: http://www.natuurgeneeskunde-praktijk.nl/index.php?pagina=maagzuur
 8. Wat mij dit jaar zorgen baart is de stijgende prijzen van mijn vaste lasten terwijl mijn salaris braaf het zelfde blijft. Daardoor houd ik minder geld over aan het einde van de maand waardoor ik ook minder prep inkopen kan doen. Mijn prepvoorraad groeit daardoor minder snel dan dat ik gehoopt had.
 9. Ik blijf thuis en indien de situatie de mogelijkheid biedt om weg te gaan, dan vertrekken we naar onze BOL in Duitsland.
 10. Mijn grootste angst is dat ik het leven wat ik nu leef kwijt kan raken. Ik heb nu alles wat mij gelukkig maakt. Zoals een lieve vriend die er altijd voor mij is, een mooi en gezellig huis waar ik in woon en een mooie baan op de neurologie als verpleegkundige, lieve dierbaren om mij heen en ga zo maar door. Maar wat als ik dit alles kwijt zou raken? Dat is mijn grootste angst!!!!
 11. The best way to make your dreams come true is to wake up!
 12. Target

  Stress

  Ik denk dat je in een SHTF zeer zeker te maken gaat hebben met een grote stress factor. Je hebt natuurlijk geen idee wat erop je af komt. Hoe goed je je zelf ook voorbereid op het komen van....., je kunt nu niet inschatten hoe je ergens op gaat reageren. Ik vermoed dat je de eerste tijd daar gaat op de flinke dosis adrenaline, maar wannneer het besef komt van wat jou of je geliefden is overkomen dat je een flinke opdonder gaat krijgen. En dit kan voor één ieder anders uitpakken. De ene doet er alles aan om te overleven, de ander gaat met bij de pakken neerzitten, weer ander grijpt naar de fles en verzuipt zijn angst/verdriet. Daarnaast kan iemand ook doordraaien en alleen nog maar uit zijn op wraak en ga zo maar door. Ik word er op dit moment zeer verdrietig van als ik mezelf bedenk dat ik mijn geliefde kwijt raak in een SHTF maar hoe ik de draad daarna weer ga oppakken en of ik die draad ga oppakken is ook voor mij nu een raadsel. Wat ik wel weet is dat je je daar niet op kan voorbereiden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...