Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cass

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Cass

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. tjonge jonge, wat is dit voor kul topic! Dat regelt een ieder toch onderling en zal per situatie verschillen. Moet alles voorgekauwd worden hier??
 2. Ja klopt helemaal Dreutel. Je zou met de achterkant een hakkende beweging kunnen maken, maar voor kleine ruimtes idd kansloos.. Heb m vervangen voor een korter voorwerp. De Sjambok gaat nu mee naar buiten mocht ik mijn BOL moeten verlaten. Ideaal tegen messentrekkers ( wie zal dat niet zijn als SHTF ) en niet gelijk letaal..
 3. Misshien een handige tip voor in de GHB. Een (KL) overall. Voor nog geen twee tientjes te koop! Ideaal voor in of net buiten je GHB..Overall aan, rugzak omhangen en ready. Extra laag om je kleding heen en je kan er desgewenst - en indien mogenlijk- kranten instoppen voor extra warmte.
 4. Mijn huis wordt binnen no-time een onneembaar fort, simpelweg door tactische ligging en enkele balken, en een zeer gemotiveerde vader achter de deur;) Voor de brave borst die een poging wil wagen heb ik wat onprettige verrassingen klaar liggen, waarbij ik als eerst zal grijpen naar een Sjambok. Een legaal en niet zozeer dodelijke rubberen"zweep-achtige". Deze sjambok is op deze site al eerder besproken, maar voor degene die dit gemist heeft; een aanrader!
 5. Mijn GHB bestond uit een grab-bag, maar aangezien ik toch te weinig ruimte had, ben ik overgestapt naar een Condor Elite Tactical Vest die standaard achter in mn auto ligt ( opgeborgen in een sporttas).. ik heb voor deze optie gekozen omdat ik het prettig vind om alles op de man en binnen handbereik te hebben. En,imho, meer bewegingsvrijheid. Hoef er alleen een M90 slaapzak aan te meubelen ( geen tent of shelter nodig ), en ik kan op weg naar mijn kinderen in geval van SHTF
 6. Prepping for the worst, praying for the best, but ready for anything in between..

×
×
 • Nieuwe aanmaken...