Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 04/09/24 in alle zones

 1. Ik ben ook benieuwd wat die DAB+ gaat doen als het internet eruit ligt.Is voor nood een leuke maar vaak helaas overbodige functie ben ik bang.Ga voor een goede analoge radio,daar heb je nog ontvangst genoeg van zenders die gewoon bijv via de FM/AM en/of korte golf uitzenden.Ik heb een Sangean ATS404,niet een super de luxe radio maar genoeg,gaat al jaren met me mee op reis,superzuinig op een setje AA en goede ontvangst.Oh ja,en een marktplaats deal van 35 euro,
  1 punt
 2. Dan ben je goed opgelicht, maak altijd eerst een foto/ printscreen en zet deze in de zoekfunctie op aliexpres. jou radio kost daar 50 euro.
  1 punt
 3. Dank voor deze info, erg nuttig. Voor wat meer achtergrond info. Ik wil de radio gebruiken voor thuis, in het geval van een verstoring in voorzieningen (water, voedsel, veiligheid) wil ik de mogenlijkheid hebben om met mijn gezin een week+ zonder al te veel stress te kunnen bestaan. De radio is er dus om te luisteren hoe ''het'' gaat waneer electra en/of internet het niet meer doen. Ik heb een aantal zonnenpanelen (op dak) welke ik als noodelectra kan gebruiken. (ik wil nog even sparen voor een thuis accu)
  1 punt
 4. De dochter van Mirel (verder te noemen als: Fleur) gaat op vakantie. Heerlijk, ik ga een weekje naar Spanje en neem mee... Handbagage en een koffer. Omdat Fleur een verstandige meid is doet ze in beide een nieuw doosje medicatie voor het geval dat, en laat het zijn dat dat geval nou net gebeurt. Fleur was zo opgewekt en vrolijk dat ze in haast is gaan inpakken, maar dochterlief luisterde niet naar mamma en gooide shampoo, tandenborstel, zonnebrand en ander glibber rommel in haar tasje zonder nadenken. Je raad het al, aangekomen op bestemming blijkt de shampoo fles lek te zijn gegaan en haar doosje medicatie zat er helemaal onder. Fleur was totaal niet in paniek omdat ze wel twee keer medicatie mee had voor het geval dat en heeft dat hele smerige doosje maar in de container gegooid. Na de vakantie heeft haar moeder de huisarts gebeld en een nieuwe voorraad gekregen. 😅 PS: Het zal niet direct voldoende zijn, maar je hebt dan in elk geval al extra.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...