Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/03/22 in alle zones

  1. Zou je moeten kunnen zien in de specificaties van de generator. Is het een "modified sine wave" dan zou ik er geen gevoelige apparatuur aan hangen. Is het een "pure sine wave" output dan is het geen enkel probleem.
    1 punt
  2. Nou ik heb wel een idee namelijk wat in de specificaties staat en de praktijk moet zich idd uitwijzen. Geldt dat niet voor iedereen die voor het eerst zo'n apparaat koopt? Maar bedankt voor je tip.
    1 punt
  3. Hallo Girlpower, en welkom. Een generator voor de vriezer en de laptop is al snel te regelen, en niet al te duur. Er zijn veel generatoren op de markt die deze beiden van stroom kunnen voorzien (rond de 2-3 kilowatt), en nog veel meer daarnaast. Deze liggen meestal tussen de 150-800 euro, afhankelijk van het merk en de brandstof waarop het aggregaat moet draaien: benzine is meestal goedkoper, diesel gaat langer mee. Dit soort types kun je bij de meeste bouwzaken vinden, of bijvoorbeeld bij prepperzaken of marktplaats. Een powerbank opladen is ook zeer goed mogelijk, maar deze worden al snel duur op het moment dat deze een capaciteit moeten hebben om een vriezer te laten draaien. Als je daarvoor genoeg geld apart hebt zou je kunnen kijken naar de Ecoflow apparaten, maar anders zou ik dingen direct aandrijven met het aggregaat. Sommige mensen zijn nu bezig met het opzetten van een battery-farm, maar daar is veel geld en kennis voor nodig. Een groter probleem voor jouw plan zal waarschijnlijk zijn dat als jij geen stroom hebt, je meestal ook niet zo snel nog stroom hebt voor de lokale providers en zenders, dus dan is het een idee om naar een satellietontvanger te zoeken die deze taak misschien over kan nemen. Het internet zal waarschijnlijk ook niet werken als de zendmasten in de buurt geen stroom meer hebben, dus ook daarvoor zou ik zoeken naar een oplossing. Veel succes in ieder geval met de voorbereidingen, en lees gezellig de forums een keer door. Daar staan nog veel meer tips over aggregaten en powerbanks. En misschien dat je je dan ook direct even kan voorstellen aan de rest van de mensen op het forum!
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...