Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 09/03/20 in alle zones

  1. Overzicht van Covid-gerelateerde opkomsten/demonstraties: Slovenie Dublin Berlijn London Geneve Ottawa Parijs Auckland In Washington was ook iets, maar maar daar speelt momenteel zo veel dat ik die heb weggelaten. Draadje over van Dissel: (gewoon op klikken om te lezen, ook als je geen twitter hebt) https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5180442/corona-paria-ziek-familie-test-negatief Langzaam komt er ruimte voor andere ge
    1 punt
  2. Tsja, veel stigmatiserende opmerken. b.v. Mike wordt nog steeds voor gek uitgemaakt. Ik weet niet zeker of overtuigd dat mijn ramp binnen onafziendelijke tijd zal plaatsvinden enz. Ik ben gewoon realistisch en bereid me algemeen voor.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...