Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 12/04/24 in alle zones

  1. Beste Gerard, bedankt voor je reactie, ik geloof meteen dat de regio waar je het over hebt mooi is, zit zelf ook in een parc naturel, met heuvels en bossen (wil het in mijn regio geen bergen noemen), en het zal natuurlijk niet voor iedereen interessant zijn om te vluchten als het in Nederland escaleert. Als ik in Nederland de mogelijkheden had die ik hier heb was ik waarschijnlijk in Nederland gebleven.
    1 punt
  2. Als je gluten verdraagt, maak het je zelf dan vooral niet zo moeilijk. Tarwe is zoveel gemakkelijker om op te slaan en om iets lekkers van te maken dan van glutenvrij meel. Bovendien is het veel goedkoper en vaak lekkerder, droogt niet zo snel uit, is niet zo kruimelig. Ik eet al heel wat jaren glutenvrij en als ik er niet zo ziek van werd zou ik dit nooit uit vrije wil doen. Uitkijken en uitproberen van andere meelsoorten/graansoorten/voedingsmiddelen is natuurlijk altijd goed en houd je flexibeler hoe om te gaan met ander voedsel/omstandigheden.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...