FincaInSpanje Geplaatst: 25 februari 2014 Delen Geplaatst: 25 februari 2014 Ik vind boter meer een luxe product en ik gebruik het bijna nooit. Olijfolie wordt in Spanje veel gebruikt, bijna overal voor maar je kunt je vlees, vis etc. tegenwoordig makkelijk zonder boter bereiden. Heb je een koe of geit, dan is verse boter maken geen enkel probleem en met een pers kun je zelf oliehoudende gewassen persen. Eventueel kun je ook dierlijk vet gebruiken om in te bakken. Olijfolie en wat andere bakolie staat op mijn lijstje maar boter weer niet maar dat is persoonlijk. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
lewieke Geplaatst: 25 februari 2014 Auteur Delen Geplaatst: 25 februari 2014 Vandaag even de fishsticks gebakken in cacaoboter. Niets gezegd aan vrouw en kinderen. Mijn kritische dochter van 13 vroeg of ik een ander merk van fishsticks kocht. Wat ik ontkende. Ze vond ze lekkerder dan anders. Bij deze heb ik een nieuwe toepassing voor de cacaoboter. Morgen eens een biefstukje bakken met cacaoboter. Ik ben benieuwd. En volgens mij moet dat met tonijnsteak ook lekker zijn. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Stuudje Geplaatst: 25 februari 2014 Delen Geplaatst: 25 februari 2014 Ah, klinkt goed. Ook die tonijnsteak...maar even hier op de eetlijst zetten. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.